La ce mai viseaza Claudia #100 - Spa Night Tag

Buna fetelor,

Am vazut acest tag circuland prin blogosfera, si cum imi sta in obicei sa nu astept sa ma numeasca cineva si preiau singura tag-urile simpatice, asa a aparut si aceasta postare. :D  Sa-i dam drumul, zic:

1. Ce masca preferata ai dintre cele care se gasesc în comert?
Pe tenul meu am cele mai bune rezultate cu mastile pe baza de argila. Preferata mea din acest moment este cea de la Queen Helene, cumparata de AICI. Eu o aplic de 2 ori pe saptamana, pe tenul curatat in prealabil, si o las sa actioneze cateva minute. In acele cateva minute, face minuni cu adevarat, dupa indepartare tenul ramane foarte catifelat, si simt ca este curat cu adevarat.


2. Stiti vreo masca de tip DIY care functioneaza? Care este reteta?
Pentru ten nu prea fac, ca am o gama variata de masti cumparate, dar pentru par imi place sa aplic uleiuri, simple sau in diferite combinatii. Unul dintre tratamentul meu preferat, pe care il folosesc o data pe saptamana, ca si masca de par, este uleiul de macadamia, de AICI, 100% pur. Hraneste parul in profunzime, se spala cu usurinta, lasa parul ca la salon.


3. Ce este mai relaxant pentru tine? Un dus sau o baie?
Ambele, depinde de timpul liber. Ma relaxez foarte bine intr-o cada cu spuma sau sare de baie, cu o carte buna in mana, dar si sub dus, cand simt cum curge apa pe mine, si o data cu ea, parca si toate problemele zilei.



4. Care este gelul de dus preferat?
Momentan optez pentru cel de la Ziaja cu unt de cacao, mi se pare ideal pentru sezonul rece. 

5. Dar spumantul de baie?
Mrs. Frosty de la Avon, cu mar si scortisoara. Miroase ideal si este perfect pentru vremea de afara. Il gasiti AICI la pret redus si va recomand sa-l achizitionati repede, ca este in editie limitata.


6. Iti plac lumanarile parfumate? Ce ne recomanzi?
Mai nou, lumanarile de la Aura au devenit preferatele mele. Sunt la set de 6, si au o gramada de arome. Pana acum am incercat cele cu cappucinno si cu liliac si ma declar fana. Totusi, metoda mea preferata de aromaterapie ramane, fara indoiala, lampa + uleiurile de la Aromaland


7. Ce tip de ceai iti place?
Rooibos, clar! In diferite arome, sau varianta simpla, clasica! Parca nu ma mai pot satura de acest ceai.



8. Film sau carte pentru serile lenese? Care sunt preferatele tale?
Cu toate ca iubesc sa citesc, ultima vreme am preferat filmele, sau Youtube, unde urmaresc in fiecare seara ce s-a mai postat.


9. Cum te pregatesti pentru un somn odihnitor?
Dus, cremuiala, ingrijirea tenului, o cana de ceai rooibos, pus laptopul si telefonul deoparte, cornu` in perna :D



Invit tot blogroll-ul, ca de obicei, si oricine este doritor de a-l prelua, sa faca acest tag!

O saptamana frumoasa sa aveti.

Kiss Kiss.

Share:

3 comentarii

  1. Frumos tag. Am primit multe nominalizari de-a lungul timpului insa nu am reusit sa le fac. timpul e prea putin :(( Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu multe datorii la taguri, sper ca anul acesta sa le fac pe toate! Kisses!

      Ștergere