A trecut un an de cand...

Buna fetelor,

Teoretic, astazi vroiam sa va arat o imagine super tare si motivationala vazuta pe FB in urma cu vreo zi, doua, ceva legat de rezolutii pentru 2016. Si cum nu mi-a trecut prin cap sa o salvez atunci cand am vazut-o, clar ca astazi n-am mai gasit-o. Trecand peste, m-am uitat la postarea de in urma cu un an, cand am postat si atunci ganduri la inceput de an. Sa vedem ce am reusit sa fac:

1. Sa postez regulat. Poate nu chiar in fiecare zi, dar de 2-3 ori pe saptamana ar fi indicat. Mda, n-am prea avut succes in totalitate la acest pas. Sper sa reusesc sa ma organizez mai bine, am ajuns la concluzia ca la organizare mai trebuie lucrat.
2. Sa fac shopping temperat. Reformulez: sa intru la project pan, again. N-am multe de terminat, dar as vrea, ca pana prin aprilie-mai sa nu mai fac shopping cosmetic, decat cel cu adevarat necesar. Yeah, right! De parca am reusit! Bine, hai sa nu mai fiu aspra cu mine. Am reusit, in proportii de 90 %, la partea cu shopping-ul temperat. Stau mai bine cu gelurile de dus, mai prost cu ojele.
 3. Sa mai termin din oje, ca acolo am cam dat-o in bara si s-au mai lipit de mine inca vreo multe oje :) Stau bine, zic eu, reusind sa mai consum cateva oje. Din nou, nu le mai numaram si pe cele noi, da? :D
 4. Sa termin macar 1 fard, nu zic de o paleta de farduri, dar macar un fard sper sa se poate. N-am reusit, dar ma lupt cu un luciu de buze. Se pune, da?!
5. Sa continui ritualul de ingrijire a tenului, si sa aplic masti mai des. Am folosit masti, deci sunt in grafic.
6. Sa ma mobilizez sa folosesc crema de talpi. Aici sunt chiar in grafic, ma cremuiesc in fiecare seara.
 7. Sa incep sa folosesc AHA. Am inceput cu masti de ten, urmeaza sa incerc si demachiant si un tratament over night peel.
 8. Sa ma bag la somn mai devreme, cam ora 22 ar fi ideal. Nu numai ca n-am reusit, dar chiar ma culcam mai tarziu decat de obicei.
9. Sa invat sa fac poze mai profi, stiu ca am mult de lucrat la aspectul acesta, dar cand vin de la serviciu, obosita, mi-e cam greu sa scot camera si prefer sa fac poze cu telefonul. Am schimbat telefonul, se pune?! :)
 10. Sa scriu articole interesante, utile. Mie imi place sa cred ca asa am facut.



Voi ati reusit sa va tineti de planurile facute anul trecut?

Kiss Kiss si un An Nou plin de fericire!

Share:

2 comentarii