Set de ingrijire a corpului Grace and Charmes - Bloomfield - Peony Bloom Patchouli

Buna fetelor,

Ieri va spuneam ca o sa va arat un set de produse de ingrijire, iar astazi va tin de cuvant. Setul de ingrijire este de la Grace and Charmes si eu l-am achizitionat din Auchan in primele zile de primavara:


Adevarul este ca nu sunt fana roz, fluturi sau auriu, dar aceste mini-produse mi s-au parut tare atractive si feminine si delicate, si cand am vazut ca erau parfumate si cu bujor, chiar nu am mai vrut sa ma abtin.

Setul este format dintr-un gel de dus, o lotiune de corp si un scrub, toate fiind parfumate cu aroma de bujor si putin patchouli. Mirosul rezista cateva ore pe piele, daca este folosita toata gama, asa cum am facut eu.

In ceea ce priveste ingredientele, sunt cotate cu Good, average si poor si doar gelul de dus exfoliant are un paraben in compozitie. Fiecare produs are o cantitate de 95 g, se consuma usor in cazul gelului de dus si a scrubului, curata delicat pielea, iar lotiunea de corp are un nivel de hidratare mediu, potrivit pentru o piele normala. N-a exelat cu nimic din nicio privinta notabila, doar mirosul a fost pe placul meu, si faptul ca sunt mici si usor de depozitat si de carat.


Pretul a fost unul minim, de pana in 10 lei, si mi se pare ok comparativ cu cantitatea si calitatea produselor. L-as mai recumpara, in aceeasta varianta sau in varianta diferita - tin minte ca mai erau si ceva in ambalaj verde parca, daca ar fi sa il iau acest set intr-o drumetie, sa nu mai car dupa mine toata hardughia de produse de ingriire.

Voi ati incercat aceste seturi de la Grace and Charmes?

Kiss Kiss

Share:

14 comentarii

  1. Mie mi-a fost greu să aleg unul dintre ele pt că toate arătau drăguț dar am optat pentru cel mov, cu lavandă, însă nu pot să zic că are un miros extraordinar :( Am mai încercat produse Grace and Charmes mai demult și chiar mi-au plăcut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu o sa ma mai uit dupa alte culori, tin minte ca am vazut si ceva cu verde :)

      Ștergere
  2. nu am incercat,insa am vazut in magazine aceste produse si chiar am fost foarte curioasa sa iti citesc parerea despre ele.. merita investitia si pot fi un cadou finut nu neaparat cu o anumita ocazie
    te pup :*
    http://albastruintens.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca a fost de folos! sa stii ca arata super bine ca un cadou micut cutia, iar daca ii mai pui si o funda in ton :)

      Ștergere
  3. Eu nu am mai auzt de ele, e bine de stiut, ca nu am incredere in produse netestare de nimeni!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am auzit de ele, dar par interesante.

    gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu prea ajung in Auchan si poate asta este motivul pentru care nu le-am vazut! Daca spui ca sunt ok calitativ eu cred ca merita 10 lei. Am suficiente loțiuni de corp pentru ca altfel as fi tras o fuga in Auchan

    RăspundețiȘtergere
  6. N-am Auchan in oras ...mi0ar fi placut sa incerc si eu ...

    RăspundețiȘtergere
  7. Cam greu ajung eu la Auchan dar ma bucur cand vad la altii produse bune :) Sa le folosesti cu drag :*

    RăspundețiȘtergere