Dupa aproape 2 ani de folosire a demachiantului bifazic....

Buna fetelor,

Cred ca am aproape 2 ani de cand am descoperit demachiantul bifazic. si va spun cu mana pe inima ca nu l-as mai schimba niciodata pentru demachiantul clasic, pentru a curata zona ochilor.

La inceput, eram putin sceptica, si ma gandeam ca nu se poate ca un amestec de apa cu ulei sa faca asemenea minuni, ba chiar ma gandeam ca o sa ramana pielea inecata de ulei, dar mi-am facut curaj si am incercat. Si mi-a placut.



Primul demachiant bifazic a fost cel de la Balea, care era laudat si rastlaudat. Cand am ajuns in DM, l-am inhatat si mi-a placut la nebunie.

Apoi au urmat mai multe: cel marca proprie Kaufland, apoi cel de la Farmec, unul home-made, cel de la Yves Rocher, acum cel de la Sephora, mai am alte 2 in stoc si inca vreo 2 pe drum.

Ce am constatat in acest timp:
1. Demachiantul bifazic nu-ti ineaca pielea in ulei. Partea uleioasa se amesteca cu partea neuleioasa prin agitare, iar pe zona ochilor ajunge acest mix, aplicat pe discheta. Exista feluri si feluri de bifazice, eu le-am cautat mereu pe cele care se separa mai greu, fiind mai simplu de folosit.
2. Demachiantul bifazic este mult mai delicat cu genele si zona ochilor decat demachiantul clasic. Daca cu cel clasic trebuia sa frec si sa insist, cu cel bifazic este mai usor - inchid ochiul, aplic discheta cu demachiant sub genele superioare, las cateva secunde pentru a se inmuia rimelul, si apoi trec discheta peste gene, ridicandu-le usor. Mi se pare cea mai simpla cale de a indeparta rimelul de pe gene, plus ca, presand usor pe gene, acestea raman curbate. Multa lume ar putea zice ca aceasta metoda afecteaza radacina genelor, dar mie mi se pare ca fiind cea mai putin agresiva pentru genele mele.
3. Demachiantul bifazic imi face genele mai puternice si imi hraneste zona ochilor. Fiind un produs bine sau chiar foarte bine formulat, in majoritatea cazurilor cu ingrediente cotate cu best si benefice pentru piele, bazate pe uleiuri naturale ca cele de migdale dulci, simt efectiv cum imi hraneste si hidrateaza pielea. si functioneaza ca un tratament pentru genele mele, care de cand folosesc acest tip de demachiant bifazic, raman unde le e locul, nu pe discheta demachianta.

In plus, majoritatea sunt buget-friendly si foarte spornice, deci merita fiecare banut,

Voi folositi demachiantele bifazice pentru ochi sau le preferati pe cele clasice?

Kiss Kis.



Share:

10 comentarii

  1. Si eu sunt fan demachiant bifazic pentru demachierea ochilor. Am incercat multe variante insa preferantul meu ramane cel de la Nivea. Chiar si asa, mai sunt multe pe care vreau sa le incerc. Cea mai noua obsesie este un demachiant gel micelar de la L'Oreal pe care l-am zarit in Auchan. De abia astept sa il termin pe cel in uz ca sa pot sa il incerc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe cel de la Nivea inca nu l-am incercat,dar e si el pe lista mea de cumparaturi.

      Ștergere
  2. Le ador si le-am tot testat! Pe moment nu mi le amintesc pe toate dar am cateva "Honorable mentions": 1. Nivea- am auzit pareri pro si contra (unele dintre prietenele mele au avut usturimi si lacrimari din cauza acestuia) dar la mine se afla in topul listei urmat bineinteles de cel de la 2. Farmec (in ciuda faptului ca dozatorul este unul absolut enervant-dar am mutat continutul in alt recipient si am rezolvat problema- mi-a facut munca usoara si placuta). Trec la 3: Yves Rocher- diferenta intre cele 3 este una mica privind calitatea- poate pretul si-ar spune cuvantul mai mult in aceasta privinta. Am incercat si produsele de la Sephora, Douglas sau L'Oreal (nu stiu de ce dar cel de la L'Oreal dadea rezultate foarte bune numai daca foloseam produse de la acelasi producator).. Eu recomand cu drag acest tip de demachiant pentru ochi si buze. Hidrateaza, curata foarte bine si e prietenos cu portofelul :))
    Te pup Claudia si btw: Super postare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nivea e pe lista de cumparat, de abia astept sa o cumpar si sa o testez. cel de la Farmec nu a fost pe gusul meu, dar cel de la YR a fost super! multumesc mult pentru feedback :*

      Ștergere
  3. De ce nu incerci o varianta mai naturala? Apa de trandafiri + ulei de masline face o treaba foarte buna. Nu irita, nu inroseste ochii... Eu folosesc deja de o luna si nu cred ca o sa renunt prea curand. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. De cand am dat cu nasul de bifazice nici pentru mine nu mai exista un alt demachiant. Mai ales pentru rimelul meu waterproof, care se demachiaza foarte usor cu un bifazic si destul de greu cu alte feluri de demachiante. Ma enerveaza ca le gasesti in recipiente destul de mici, care se consuma destul de repede. Vreau sa apara bifazicul la 2 litri. Iar de sarbatori sa fie la promotie cu 2,5 l la pret de 2 l. Ca Coca-Cola. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Curios sau nu dar pana acum cred ca am incercat un singur demachiant bifazic. Cred ca era de la Farmec. Nu prea le folosesc de frica ca imi ramane pielea uleioasa si sincer vorbind nici nu ma atrag. Sa le folosesti cu placere

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cel de la farmes a fost un miss pentru mine. ti-l recomand pe cel de la YR, mie mi-a placut mult!

      Ștergere