Review - Gel de curatare AVON Winter Solution - Dragoste cu nabadai

Buna fetelor,

Astazi o sa va prezint cel mai controversat produs folosit de mine pana acum. De ce controversat? Pnetru ca am avut o lunga relatie de Love-Hate cu el. Si daca tot dau din casa si va spun tot, sa dau nume si sa va prezint inculpatul :)

 
Nume: Gel de curatare hidratant Winter Solution

Unde il intalniti: standuri Avon, distribuitori Avon, chiar si online.

Cat va costa sa va bucurati de el : intre 10  si 20 de lei, depinde de starea sentimentala in care este :)

Cat dureaza relatia dintre voi : maxim 12 luni de la prima intalnire.

Gelul de curatare are o textura de crema aerata, in care se vad bule mici de aer. Din punctul meu de vedere, curata foarte bine, hidrateaza decent, mirosul este unul placut, de curat. Este nevoie de putin produs pentru a curata toata fata, mai ales ca, in contact cu apa, devine o spuma delicata. Folosit primavara, vara si toamna, in fiecare dimineata, simteam ca pielea tenului nu mai avea nevoie de hidratare suplimentare, tenul era curat, nu-mi provoca monstruleti, curata bine porii.



Problema era iarna. Nici nu reuseam sa il clatesc bine de pe fata, ca pielea mea se usca. Apareau cojite pe nas, pe pometi, in jurul gurii, pe frunte. Am incercat sa folosesc mai mult, mai putin, sa-mi sterg fata cu prosop de bumbac sau cu servetele cosmetice, sa aplic crema hidratanta pe tenul inca ud, sa aplic crema hidratanta in doza dubla, sa-mi schimb crema. NIMIC NU A FUNCTIONAT! In ultima instanta ajunsesem sa fac compromisuri, sa folosesc gel exfoliant dimineata - de obicei il floseam seara, dar nimic nu mai putea reaprinde focul dintre noi. Cu durere in suflet, am fost nevoita sa renunt la el si sa-l dau afara din casa :)

Inca ii mai arunc cate o privire patimasa cand trec pe la standul Avon, dar am si eu demnitatea mea si tenul meu nevoile lui.


Share:

0 comentarii