Review Elmiplant Skin Moisture Lapte demachiant pentru ten uscat/sensibil

Buna ,

Astazi va voi prezenta un demachiant pe care l-am folosit aproape jumatate de an si anume Laptele demachiant catifelat de la Elmiplant pentru ten uscat/sensibil cu extract de Lapte de bumbac si Vitamina E.


Ce m-a atras in prima instanta la acest demachiant a fost mirosul. Are un miros dulce, a flori si fructe, miros care persista pe ten cateva ore dupa folosire.

Ce spun ei: Curata delicat tenul cu un elixir calmant de ingrediente active naturale! Bucura-te de beneficiile Laptelui de Bumbac, un ingredient care hraneste eficient pielea si reduce iritatiile. Intretine frumusetea pielii cu Vitamina E, un eficient agent antioxidant cunoscut pentru proprietatile sale reparatoare.
Actiune: Acest lapte demachiant catifelat indeparteaza eficient impuritatile si machiajul, in timp ce textura sa fina hidrateaza pielea, prevenind aparitia iritatiilor.

Ce spun EU: l-am folosit pentru indepartarea BB-cream-ului si pentru indepartarea machiajului. Pentru fata se comporta ok, in cazul ochilor... ei.. aici e o alta poveste. Poate ca-s eu mai masochista, poate ca e un dar de la Dumnezeu, da` eu foarte rar reuseam sa folosesc acest produs fara sa mi se strecoare  in ochi si sa ma usture in stil barbar. In schimb, cand nu reuseam sa-mi chinui ochii, demachiantul indeparta cu succes rimelul, eye-linerul si fardurile. Excluzand momentele in care imi intra in ochi, nu mi-a provocat alergii sau iritatii.

 Inca un plus pentru acest produs: chiar daca este in flacon, are un capac care ii permite sa il asezi cu capul in jos, pentru a stoarce din el tot produsul.

 Aveti mai jos ingredientele, pentru cine e doritor sa le consulte.



Locatie, pret: il gasiti in majoritatea farmaciilor, magazinelor de la colt de bloc si a supermarketurilor, cu preturi intre 9 si 15 lei.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Daca il recomand : da, face ok treaba pentru pretul lui.

Daca l-as recumpara : acum il am pe cel cu nectar de gutuie, pentru ten normal, mixt.

Share:

0 comentarii