Cum sa alegi machiajul potrivit pentru nunta?

 Buna dragilor, 


Se zice ca ziua nuntii este cea mai importanta zi din viata unei femei, ziua in care ea este in centrul atentiei, ziua in care trebuie sa straluceasca. In acelasi timp, este o zi foarte stresanta, fiindca fiecare mireasa isi doreste ca totul sa fie perfect.

Pe langa elementele specifice care provoaca stres (locatia, video si foto, muzica, sa fie totul pe placul invitatilor), cred ca cel mai important aspect look-ul miresei. Daca tinuta este deja pregatita de ceva vreme, machiajul pentru nunta este un alt subiect foarte important.


Fie ca alegeti sa va machiati acasa (ideal ar fi sa aveti cat de cat talent si produse care sa va ajute in aceasta directie), sau alegeti sa beneficiati de un machiaj profesional, iata care sunt cei mai importani pasi de urmat pentru un machiaj fara cusur:


1. Alegerea fondului de ten potrivit. Trebuie sa aveti in vedere atat tipul de ten: uscat, normal, gras, cat si culoarea potrivita si subtonul pielii - cald, rece sau neutru. Alegeti un fond de ten rezistent la transfer, pe care sa il fixati cu o pudra la fel de rezistenta, pentru ca va fi o zi cu multe pupaturi si cu siguranta veti dori ca machiajul sa fie rezistent toata ziua. Daca alegeti sa va faceti machiajul acasa, acesta este momentul ideal in cautarea lui. Cu un simplu search fond de ten reduceri veti gasi o varietate de produse la preturi atragatoare.

2. Cel mai rezistent ruj. Veti pupa, saruta, manca, bea si vorbi foarte mult, atat ziua, cat si la petrecere. Veti avea nevoie de un ruj rezistent, care sa treaca prin toate aceste activitati, dar sa mai si ramana estetic pe buze. Daca nu gasiti rujul ideal, cautati macar un ruj care se aplica si reaplica usor, fara a strica machiajul din jurul lui, si reaplicati-l la nevoie.

3. Mascara. Si da, cuvantul de baza este tot rezistenta si aici. Vor fi lacrimi de bucurie, de emotie, vor fi poate momente atat de amuzante, incat o sa radeti cu lacrimi. De asemenea, vor fi aproape 24 de ore in care veti dori sa aveti cea mai expresiva privire si cei mai frumosi ochi. Nu lasati o mascara sa va opresca din a da frau liber emotiilor si alegeti ceva care sa fie rezistent la apa si transfer, si in acelasi timp sa va ofere volum si alungire.

Cu aceste aspecte bifate pe lista, cu siguranta nu veti da gres cu machiajul, insa veti da pe spate pe toata lumea care va va privi si admira in acea zi speciala.

Voi ce ati alege? Machiaj profesional sau va incredeti in propriile forte in ceea ce priveste arta machiajului?

Kiss Kiss.


Share:

0 comentarii