Descopera o cutie pentru tort de la un furnizorul de ambalaje premium Snick Ambalaje! (GP)

Tortul este unul dintre deserturile tot mai apreciat de catre toti. Daca esti proprietarul unei cofetarii, vei putea sa le oferi clientilor tai tortul favorit. Acesta trebuie ambalat corespunzator intr-o cutie ce sa ii ofere protectie indelungata.

 Snick Ambalaje este unul dintre magazinele ce furnizeaza ambalaje de top. Acestea sunt de calitate inalta si potrivite pentru fiecare cofetarie. Pe site-ul celor de la Snick Ambalaje vei descoperi o gama larga de ambalaje, atat cutii de tort, cat si pahare, farfurii si tacamuri de unica folosinta. Calitate este pusa pe primul loc, atunci cand vine vorba de ambalajele pe care le vei achizitiona de la un furnizor specializat.

 Cum vei ambalat corespunzator un tort?

 Ca proprietar al unei cofetarii, cu siguranta trebuie sa fii pregatit cu ambalajele necesare, mai ales atunci cand clientii tai isi doresc un tort la domiciliu. Aici, la Snick Ambalaje vei gasi o cutie pentru tort. Avand ambalajul potrivit, tortul va fi ambalat corespunzator si va fi inmanat persoanei ce l-a achizitionat.

 Cutiile de tort au diverse marimi si forme, pentru a fi potrivite atat unui tort rotund, patrat chiar si dreptunghiular. Optand pentru ambalajele de tort, personalul specializat va impacheta corespunzator dulcele ales, pentru ca acestea sa isi pastreze starea sa initiala, fara a exista urme de deformare. Odata ce vei utiliza in afacera ta o cutie de tort potrivita aceasta va face diferenta. De cele mai multe ori, micile detalii ii fac pe cei ce achizitioneaza produse perisabile sa revina sau nu la cofetaria ta.

 Cutii de tort cu sau fara ferestre?

 Daca te-ai intrebat vreodata ce fel de cutii de tort sa achizitionezi pentru afacerea ta, trebui sa stii prima data care sunt necesitatile clientilor tai. Cutia de tort ce nu are fereastra va proteja mult mai bine tortul ce se afla in interior, iar aceasta nu va face contact cu elementele din exterior, datorita peretilor grosi din carton. Cutia de carton fara fereastra nu va permite nici razelor solare sa ia contact cu dulcele ce a fost preparat cu mare grija.

 Cutiile de tort cu fereastră sunt o varianta ce-ti ofera posibilitatea de a vede mereu in ce stare este dulcele ce se afla in interior. Chiar daca multe persoane nu opteaza pentru acest model de ambalaj, fereastra este un detaliu ce va face diferenta in ceea ce priveste cutia pentru tort.

 


Snick Ambalaje este furnizorul de cutii de tort cat si de restul ambalajelor de care ai nevoie. Acestea sunt de calitate, fiind potrivite pentru ambalarea corespunzataoare a torturilor. Vei putea sa le oferi clientilor tai tortul mult dorit si ambalat corespunzator, de fiecare data. Colaborand cu aceste furnizor ai si posibilitatea de a-ti personaliza ambalajele cu sigla afacerii tale. Un ambalaj personalizat este si o metoda de promovare, prin intermediul careia va atrage mai multi clienti.

 

Esti in cautarea cutiilor de tort pentru cofetaria ta? Vezi modelele diverse pe site-ul celor de la Snick Ambalaje!

 

Date de contact:

comenzi@snick-ambalaje.com

Share:

0 comentarii