Ce genti am in wishlist-ul primavaratic de pe Manier.ro

 Buna dragilor,


Daca ati citit acest articol, ati vazut ca mi-am gasit geanta ideala. De piele, rezistenta, intr-o culoare perfecta pentru a fi purtata in fiecare zi - un crem placut, foarte bine compartimentata si foarte versatila, reusind sa o includ in toate tinutele mele. Fie ca port blugi, geaca de fas si bocanci sau merg pe o tinuta eleganta cu cizme cu toc, rochie si palton, s-a potrivit de fiecare data de minune si am primit foarte multe complimente de fiecare data cand am purtat-o.

Si care ar fi problema, poate va intrebati? Ei bine, nu zic ca m-am saturat de ea, dar cred ca m-am saturat de vremea rece. Desi in suflet sunt bacoviana, clar, inceputul acestui an nu a venit cu prea multe lucruri bune si acum as vrea o schimbare de peisaj. Vreau caldura, vreau mai mult soare, si nu in ultimul rand, vreau culoare. Ma gandesc ca ar fi zile in care as vrea sa am un look uni - negru, albastru inchis sau alte nuante adiacente, as dori sa am o nota sau mai multe de culoare care sa inveseleasca tinuta, definite prin genti piele naturale.

Asadar, am decis sa fac ce face orice femeie cand este nemultumita si este in dubii, si am zis sa fac o sesiune de shopping online, pe post de terapie. Si daca nu ati auzit pana acum de shopping therapy, cu siguranta n-aveti idee ce ati ratat pana acum si este momentul sa remediati aceasta problema.

Am intrat pe Manier si am inceput sa caut. Deja am pus ochii pe cateva genti data trecuta, dar fiind atat de multe modele pe site, stiam ca o sa fie o aventura cautarea si mai ales gasirea gentilor perfecte. Planul era facut - genti colorate, usor de asortat la tinute uni sau si la cele ceva mai colorate, bine compartimentate, de masura potrivita. Desi in sezonul rece imi plac gentile mari, fiindca simt ca am mai multe de carat cu mine, de cand incepe sa se intrezareasca sezonul cald, ma gandesc ca as putea functiona si cu o geanta cu o idee mai mica.

Prima oprire a fost o geanta rosie. Mi se pare o piesa de rezistenta in garderoba unei femei, si daca stii sa o alegi, poate fi folosita pe toata durata anului. Am cautat una sa se potriveasca cu martisorul primaverii, macii verii, merele toamnei si coronitele Craciunului. De asemenea, am vrut un material la fel de versatil, si intr-o dimensiune potrivita pentru toate sezoanele. Un mare plus pe care il are acest site este faptul ca pot sa selectez sa imi arate gentile intr-o singura culoare, asa ca a fost mai simplu tot procesul de alegere. Castigatoarea a fost aceasta superba geanta rosie de piele, matlasata, cu accesorii aurii, cu o dimensiune ideala si cu prestanta. Avand si o curea detasabila, imi lasa si mainile libere atunci cand am nevoie, facand-o ideala pentru zilele pline.

A doua cautare s-a bazat pe o culoare soc. Ceva sa ma scoata din anonimat, ceva ce sa ma faca sa zambesc atunci cand o vad. Pentru mine aceasta culoare este roz, fiindca nu prea se gaseste in garderoba mea, cel putin in aceasta nuanta. Am cateva articole roz, fiind niste nuante pastel sau pudrate, dar niciodata nu am indraznit sa port un roz intens. Am decis sa ies din zona de comfort si sa incerc sa ma gandesc la o geanta speciala, pe care as putea sa o folosesc atunci cand vreau sa simt ca pot cuceri intreaga lume. Si cand am vazut-o, am simtit ca ea este norocoasa. Un roz intens, dar in acelasi timp potolit, care sa nu bata intr-o nuanta neon. Bine compartimentata, cu un imprimeu perforat care o face sa fie speciala. Este destul de marisoara cat sa incapa in ea cam tot ce se poate si cred ca ar face o combinatie superba cu multe alte culori.


Ultima, dar nu cea din urma ar fi o geanta mai speciala. Am vazut zilele trecute o doamna care avea o geanta cu un motiv vintage si mi s-a parut  ca arata extraordinar. M-am gandit atunci ca ar fi sanse zero sa gasesc una asemnatoare, tinand cont ca targurile cu produse vintage nu se mai tin, in contextul pandemic in care traim. Noroc ca mi-am amintit ca vazusem ceva de genul si online. A fost dragoste la prima vedere, ce sa mai zic. Modelul m-a dus cu gandul la canitele de cafea de portelan chinezesc, pastrate la mare cinste pentru zile speciale . Incuietoarea atipica o face si mai speciala, ducandu-ma cu gandul la o geanta vintage, iar detaliile aurii completeaza perfect aerul antic.




Cam astea ar fi top 3 alegeri pentru mine - as spune pentru acest an, dar la cat de rezistente sunt gentile  de piele naturala, lucru de care m-am convins, pot spune cu incredere ca ar fi alegeri pentru o perioada indelungata, o viata chiar, daca ma pot exprima asa.

Care ar fi alegerile voastre? Ce fel de genti preferati?

Share:

2 comentarii