Touch - maini curate si igienizate

Buna dragilor,

Cu totii stim cat de important este sa ne spalam pe maini, insa in perioada actuala, curatarea corespunzatoare a mainilor a devenit litera de lege. Daca pana acum spalatul pe maini era gata in cateva secunde, doar udand mainile si atingandu-le superficial de sapun, in momentul de fata trebuie, mai mult ca niciodata, sa acordam mai multa atentie acestei indeletniciri. Traim o perioada critica, cand igiena corespunzatoare a mainilor face diferenta intre sanatate si boala, asa ca astazi vin in fata voastra cu niste produse special concepute pentru acest lucru.

Cu produsele Touch nu sunt la prima intalnire, ba chiar pot sa zic ca le sunt clienta fidela. Fiind putin germofoba, mereu am acordat atentie igienizarii corecte a mainilor, atat acasa, cat si atunci cand nu aveam acces direct la apa si sapun.



 Pentru atunci cand sunt acasa, imi place sa folosesc un sapun lichid, fiindca mi se pare mult mai igienic decat unul solid, si mereu am considerat ca cele lichide sunt mai hidratante pentru pielea mainilor, lucru foarte important atunci cand te confrunti si cu o dermatita de contact. Preferatele mele sunt sapunurile antibacteriale, care ofera un plus de curatare si igienizare a mainilor. Momentan am in baie atat varianta lichida clasica, sub forma de gel, cat si varianta lichida sub forma de spuma de la Touch. Ambele variante curata foarte bine mainile, fara a-mi usca pielea si mai ales fara a-mi activa dermatita de contact, fac multa spuma si au un miros placut, care persista delicat pe piele.



Pentru atunci cand nu sunt acasa, si nu am acces la apa si sapun, apelez cu incredere la gelurile antiacteriene de la Touch. Am cate unul in geanta, unul la birou, unul in masina, si nu se intampla niciodata sa imi lipseasca. Fie ca aleg varianta spray sau varianta clasica de gel, ma bazez pe puterea lor de igienizare a mainilor. Ca si sapunurile lichide, aceste geluri au mirosuri foarte placute si se gasesc in arome diferite, putand fi utilizate cu succes atat de genul feminin, cat si de cel masculin.


Sa nu uitam si de suprafetele din jurul nostru, care au si ele nevoie de igienizare. Fie ca este vorba de telefon, laptop, birou sau poate masuta de toaleta, trebuie sa ne amintim sa le curatam si igienizam cat de des posibil. Servetelele antibacteriene de la Touch sunt o solutie foarte buna si la indemana. Puteti  sa alegeti variantele mici, de 15 bucati, ideale de avut in buzunar sau in geanta, sau sa optati pentru pachetele mari, care sa stea pe birou, in masina sau acasa.


Stiu ca in momentul de fata exista un deficit in ceea ce priveste astfel de produse antibacteriene, asa ca va recomand sa stati cu ochii pe pagina de Facebook Touch Antibacterial pentru a fi la curent cu ultimel noutati si reactualizarea stocului.

Voi ati incercat produsele Touch? Care gama este preferata voastra?

Kiss Kiss.

Share:

12 comentarii

  1. Mie imi plac mult produsele lor si le foloseam si inainte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt si marca mea preferata si am de toate de la ei. Sunt cele care m-au scos din ”belea” in aceasta perioada :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am încercat cândva un gel țin minte că mi-a plăcut, era bun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt mare fan, dar nu le-am mai vazut cam de mult prin magazine. Bate vantul acum de cand cu pandemia...

    RăspundețiȘtergere
  5. Am incercat si eu produsele lor si imi plac !

    RăspundețiȘtergere
  6. Și eu folosesc aceste produse și sunt extrem de mulțumită de ele mai ales în aceasta perioada!

    RăspundețiȘtergere
  7. Este perioada in care toti ar trebuii sa avem astfel de produse in casa, poseta si mai peste tot!

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac mult produsele lor, varianta cu violete si cea kids imi place mult.

    RăspundețiȘtergere
  9. Adevarul e ca si eu mi-am luat vreo 3-4 produse de acest gen, nici nu mai stiu ce anume, important este sa nu contractam virusul.

    RăspundețiȘtergere
  10. tu germofoba, eu paranoia, buna echipa am face

    RăspundețiȘtergere
  11. hi hi, adevarul e ca nu sunt cea mai innebunita fiinta dupa dezinfectanti... nu stiu de ce. mai ales in situatia actuala, ar trebui, dar consider ca spalatul pe maini des e suficient

    RăspundețiȘtergere
  12. Am si eu un spray dezinfectant de la ei si ma impac tare bine cu el plus ca imi place si faptul ca are un miros placut

    RăspundețiȘtergere