Produse noi de la Farmasi, pentru un look fresh de primavara

Buna dragilor, 

Despre Farmasi cred ca am auzit cu totii, mai ales in ultima vreme. O firma cu produse cosmetice, dar ce se ascunde de fapt in spatele reclamei? O traditie de peste 70 de ani in industria frumusetii si sanatatii, inceputa de dr. Cevdet Tuna, care a inflorit in peste 120 de tari, avand peste 350 de milioane de cumparatori.

Curioasa din fire, m-am bucurat tare cand am avut ocazia sa incerc produse noi de la ei, mai ales ca au acoperit mai multe arii de interes. Am testat atat produse de machiaj - un rimel si un creion dermatograf, ambele negre, cat si o oja intr-o culoare purtabila si un tratament pentru albirea unghiilor.


Creionul dermatograf Express Eye Pencil este pigmentat, cremos si se poate folosi cu usurinta atat pe pleoape, cat si pe conjunctiva. Culoarea sa este intensa, si rezista toata ziua fara dificultate. Am vazut in catalog ca sunt disponibile 10 nuante, asa ca sanse mari sa imi mai achizitionez Rimelul Zen m-a suprins din momentul in care i-am deschis ambalajul. Perie de silicon, grasuna, pentru a putea imbraca fiecare geana, dar si cu o parte mai mica, ideala pentru genele de jos. La fel ca si creionul dermatograf, rimelul este pigmentat, intens, si nu am avut neplacerea sa ma trezesc cu el intind pe sub ochi. Efectul este de gene false, daca il aplicati in 2 straturi.


Produsele pentru ingrijirea unghiilor au venit si ele la fix. Din cauza unei oje mai inchise, am reusit sa imi patez unghiile cu o minunata nuanta de galben, asa ca acum sunt la cura cu Tratamentul pentru inalbirea unghiilor. Eu il folosesc in fiecare zi, ca baza pentru unghii, si nu mai aplic niciun fel de oja peste, iar la cateva zile sterg si reaplic. Sper sa am rezultate vizibile cat de curand. Oja Ballerina din gama Nude este una dintre cele mai frumoase oje nude pe care le detin. Avand o piele alba, rar gasesc o culoare nude care sa se potriveasca si sa nu imi dea o paloare neplacuta, dar cu oja aceasta simt ca am dat lovitura. Ajutata de un top coat bun, manichiura rezista zile bune.


Inca o data produsele Farmasi nu m-au dezamagit. Daca doriti sa comandati si voi produse, sau daca doriti sa transformati pasiunea pentru cosmetice in bussines, puteti afla mai multe detalii despre produse sau va puteti inscrie aici.

Voi ati incercat produsele Farmasi? Care v-a placut cel mai mult?

Kiss Kiss.

Share:

31 comentarii

  1. Rimelul Zen il am si eu si sunt extrem de incantata de el. Nu incarca genele chiar daca ofera un volum frumos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am rujuri de la Farmasi si imi plac foarte mult. Le consum pana la ultima picatura de produs.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai ce dor imi e de ojele Farmasi, stou ca atunci cand eram maimica aveam doar oje de la ek

    RăspundețiȘtergere
  4. Niste produse despre care am auzit numai lucruri bune. Multumim pentru articol!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu pot spune ca sunt neaparat cel mai mare consumator al acestor produse, dar mi se par ok. Am folosit geluri de dus si apa micelara de la ei. Am fost multumita.

    RăspundețiȘtergere
  6. De la Farmasi imi plac foarte mult ojele, la mine rezista foarte bine pe unghii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am testat FArmasi, dar am auzit numai de bine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am folosit nimic de la acesta firma pentru ca nu am gasit un om in preajma mea cu care sa vorbesc despre aceste produse. Iar de comandat de pe net fara sa vad produsele nu sunt tentata. Insa rimelul Zen ii suna simpatic.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am mai încerc de mult produse de LA Farmasi și trb sa recunosc ca îmi este dor de ele. Ultimul produs de care îmi amintesc este un BB pentru ochi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mereu am apreciat produsele Farmasi, un pret accesibil si o calitate buna!

    RăspundețiȘtergere
  11. Rujurile le-am incercat de la ei, si imi plac mult.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am prea multe produse de la ei, dar o sa rasfoiesc aceasta brosura si poate gasesc ceva pe placul meu.

    RăspundețiȘtergere
  13. Rimelul imi pare a fi genial. Il recomand cu toata caldura.

    RăspundețiȘtergere
  14. Îmi plac mult produsele de la Farmasi. Am avut un BB Cream matifiant care lua fața multor fonduri de ten scumpe și promovate, rujurile lor, de asemenea, sunt calitative. Raportul preț-calitate e foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Rimelul il am si eu si il folosesc zilnic. Chiar este fenomenal de bun si imi place cum imi contureaza genele

    RăspundețiȘtergere
  16. Bună! Cine vrea catalogul nou îl pot trimite gratuit prin poştă.

    RăspundețiȘtergere