Ce librarie online am mai descoperit

Buna dragilor,

In ceea ce priveste timpul meu liber (intre noi fie vorba, cam inexistent in aceasta perioada), imi place sa mi-l ocup cu cateva hobby-uri si indeletniciri. Ce mi se pare ca ma umple cel mai mult de bucurie si satisfactie este, cu siguranta, cititul. Nu ma uit la TV, nu gasesc nimic amuzant sau interesant la circul dat la televizor, asa ca prefer mereu sa am o activitate care sa ma faca sa evoluez ca persoana.

Cand nu citesc, imi place sa caut in online ultimele carti aparute, sa vad care sunt cele mai citite carti sau cele mai bine cotate carti, si sa imi fac liste de lectura, cu acele carti pe care doresc sa le citesc in viitorul apropiat. Am doua librarii online care sunt mereu o sursa de inspiratie, insa se intampla de multe ori sa gasesc si alte astfel de librarii, care sa aiba carti beletristica pe gustul meu.

Ultima gaselnita este o librarie online cu un titlu usor de retinut, carti-beletristica.ro, care are foarte multe categorii de unde as putea alege carti care sa imi completeze biblioteca. M-a incantat sa vad ca toate cartile sunt puse bine pe caprarii, avand posibilitatea sa aleg carti despre aventura, calatorie, horror, science fiction, fictiune, romantice, politiste si multe alte categorii. De asemenea, am observat ca se gasesc atat carti noi, de abia aparute la edituri, cat si carti mai vechi, care nu se prea gasesc si pe care unele persoane le cauta.

Ce m-a bucurat foarte tare este gasirea cartilor scrise de Rodica Ojog-Brasoveanu, care este, dupa umila mea parere, cea mai buna autoare de carti politiste si de suspans romanesti. Cartile sale, gasite in categoria de carti politiste, sunt scrise cu mult gust, mult suspans, sunt povesti in povesti, si finalul m-a lasat de fiecare data uimita. Eu am citit o parte din operele acestei autoare, insa nu le-am gasit pe majoritatea, asa ca atunci cand le-am vazut aici deja am inceput sa imi notez in wishlist cartile pe care sa le achizitionez. Una dintre cele mai bune carti ale ei mi se pare a fi "Cianura pentru un suras", prima din seria Melania Lupu, care o sa tina in suspans si o sa va faca sa radeti in hohote.


Voi ce librarie online ati mai descoperit? Ati auzit de cea prezentata de mine? Ce categorii cautati cand descoperiti o noua librarie online?

Kiss Kiss.

Share:

10 comentarii

  1. Sunt multe librarii online, pe rand le descoperim pe toate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiam de aceasta librarie online. Voi intra sa vad ce carti gasesc pe gustul meu, sunt sigura ca voi gasi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum vreo doua zile am descoperit si eu libraria asta online. Pare sa aiba preturi ok si titluri diverse.

    RăspundețiȘtergere
  4. Și eu al descoperit situl, de fapt o prietenă m-a atenționat și sunt tare fericită că mi-am găsit noi prieteni, cărți de toate genurile, la prețuri bune.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu mai fac fata cu ceea ce am achizitionat asa ca nu mai caut nimic. Mai grav e ca in curand vine Gaudeamus la mine in oras, asa ca o sa-mi sporesc stocul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place site-ul! Am sa aleg si eu cateva carti. Am vazut ca au multe titluri interesante! Multumesc pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  7. Era imposibil sa nu gasesti tu o noua librarie online! Mai ai loc de carti in biblioteca?

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am descoperit multe edituri romanesti despre care nu aveam habar! 😁

    RăspundețiȘtergere
  9. Cu ocazia asta am mai descoperit o editura. Eu nu am site-uri noi si nici n-am mai comandat din alte parti. Am sa arunc o privire si pe site

    RăspundețiȘtergere
  10. E fain site-ul, mersi de recomandare!

    RăspundețiȘtergere