Sfaturi in alegerea unui cameraman nunta (guest post)


Nunta este un moment unic un viata fiecarei persoane si oricare dintre miri isi doreste ca totul sa decurga perfect in ziua marelui eveniment. Fiecare mireasa viseaza sa se bucure de acea zi si sa pastreze cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii. Pentru a pastra cat mai vie amintirea acelei zile, poti oricand apela la echipe care ofera servicii de fotografie pentru nunta, dar si servicii de filmare nunta. Fotografiile sunt un mod foarte bun de a avea amintiri de la momentul in care tu si sufletul tau pereche va uniti destinele, dar o filmare nunta poate sa te faca sa retraiesti acea zi si peste ani, cand vei revedea filmarea cu prietenii, cu copiii sau poate chiar cu nepotii.



Oferta de servicii de filmari nunti este foarte diversificata si prin urmare atunci cand trebuie sa alegi cel mai potrivit cameraman nunta pentru evenimentul vietii tale, trebuie sa ai in vedere o serie de aspecte care te pot ajuta sa faci alegerea potrivita.

Cauta un cameraman nunta din timp

Orice cameraman nunta care ofera cele mai bune servicii in domeniul filmari nunti este foarte cautat si prin urmare, daca vrei sa beneficiezi de serviciile cele mai bune trebuie sa incepi sa cauti persoana potrivita pentru nunta ta cu cel putin cateva luni inainte de marele eveniment.

Analizeaza portofoliul si review-urile

Un cameraman nunta profesionist va avea un portofoliu din care sa iti dai seama de stilul in care lucreaza si de calitatea filmarilor oferite. Prin urmare, analizand portofoliul cu filmari nunti al oricarui profesionist in domeniu, iti vei da seama daca este ceea ce cauti sau nu. Si nu uita sa vezi care este feedback-ul primit de la clienti anteriori citind review-urile acestora.


Discuta despre scenariu

Fiecare cuplu ce urmeaza sa se casatoreasca trebuie sa discute cu acel cameraman nunta pe care l-a ales despre „scenariul” filmului. Sa discute aspecte privind linia melodica a filmului, durata filmului si daca preferi un film cu cele mai incitante momente ale nuntii sau te intereseaza un film cu intreg evenimentul.

Intreaba de echipamentele folosite

Echipamentul pe care un cameraman nunta il foloseste este foarte important pentru a capta toate momentele nuntii tale. In consecinta, alegerea cameramanului de nunta trebuie sa tina cont si de acest aspect si trebuie sa ai garantia ca echipa de filmari nunti aleasa vine cu mai multe camere de filmat, in cazul unei defectiuni, dar si ca va asigura lumina potrivita pentru filmari de cea mai buna calitate.

Stabiliti impreuna pretul

Odata stabilite toate detaliile modului in care ai vrea sa arate la final filmul nuntii, trebuie discutat si pretul pe care trebuie sa il platesti pentru serviciile de filmari nunta. Astfel, vei stii clar ce platesti si nu vor fi discutii ulterioare cu privire la pretul serviciilor solicitate.

Tine cont de aceste sfaturi si vei remarca faptul ca vei gasi cele mai bune echipe in domeniul filmari nunti. Un cameraman nunta profesionist va reusi oricand sa puna in filmul nuntii tale emotia acelei zile unice.

Share:

0 comentarii