Kit de iarna de la Bazarul de Sanatate

Buna dragilor,

Prin vara va arata aici pe blog un kit de luat in vacanta, ideal pentru caldurile mari de atunci si toate situatiile care ar putea interveni intr-o excursie. Astazi insa vin cu o varianta de iarna, un kit de folosit atat acasa, cat si pentru o vacanta la munte, unde trebuie sa ne luam toate masurile necesare pentru a ne putea bucura linistiti de aerul curat si de priveliste.


SnuffleBabe de la Vapour Rub este ajutorul de nadejde in sezonul rece, fie ca aveti nevoie de el pentru copii, fie ca va este voua necesar. Daca n-ati auzit pana acum de acest produs minune, va aduc eu la cunostinta ca este un gel care desfunda nasul, format din uleiuri esentiale de eucalipt si cimbru care, impreuna cu mentholul, ajuta la ameliorarea respiratiei atunci cand suntem raciti. Se aplica cu usurinta pe piept si se maseaza usor, o cantitate mica fiind de ajuns pentru a decongestiona nasul. De asemenea, se poate pune pe un servetel, pe noptiera, avand aceleasi efecte benefice.


 Buzele trebuie ingrijite mereu, insa in sezonul rece un simplu balsam de buze nu mai face fata, in majoritatea cazurilor. Daca suferiti de buze foarte uscate si crapate, Cimmerin Lip Gel este cel mai bun ajutor. Gelul fara miros si fara gust se aplica cu usurinta si protejeaza si hraneste buzele. Se poate aplica cu succes si la colturile buzelor, pentru a preveni craparea sau pentru a trata aceasta problema.


Tot pentru buze, dar pentru cazuri speciale, kitul trebuie sa contina si un balsam de buze pentru prevenirea si tratarea herpesului oral. Aceasta afectiune apare mai ales cand sistemul imunitar este scazut, si este contagios, asa ca tratarea lui trebuie facuta imediat ce observati primele semne de aparitie. Acest balsam functioneaza datorita vitaminei C si B2 si a zincului din compozitie, care reduc multiplicarea virusului cauzator.


Si parul are nevoie de ingrijire iarna, iar cel tratat chimic este si mai afectat de frigul de afara. Pentru a va mentine un blond frumos si pentru a hidrata parul in profunzime, produsele din gama Silver de la Swiss o Par vin in ajutor. Setul este format dintr-un sampon si o cura de par, special concepute pentru a indeparta nuanta de galbui din par. De asemenea, lasa parul matasos si stralucitor, fara a afecta sau colora scalpul.


Sa nu uitam si de ten, fiindca si el simte efectele negative ale frigului de afara. Din dorinta de a hidrata cat mai bine tenul, uneori facem exces de crema si aplicam in cantitati industriale, considerand astfel ca tenul va fi mai bine protejat. stfel de comportament face tenul sa se simta incarcat si uneori poate duce la aparitia de cosuri si de puncte negre. In astfel de cazuri, dar nu numai, este bine sa folosim produse special concepute pentru curatarea tenului de impuritati, cum ar fi mastile cu argila si plasturii pentru punctele negre. Produsele de la Beauty Formula curata tenul in profunzime, lasandu-l proaspat si catifelat.


Toate aceste produse le gasiti atat pe site-urile oficiale Bazarul de sanatate si snufflebabe, in farmacii online: Far. Tei, Vegis, Sensiblu, Helpnet, precum si din farmacii partenere, DM.

Voi ce produse luati in vacanta de iarna cu voi?

Kiss Kiss.

Share:

13 comentarii

  1. Si eu iau cu mine crema hidratanta cu factor de protectie UV, gel de desfundat nasul, balsam de buze si crema de maini.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am si eu un produs Vapour rub pentru copii si este foarte eficient.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si iarna trebuie sa acordam mare atentie corpului, dar mai ales,la tot ce e in contact cu frigul, parul, fata, mainile.

    RăspundețiȘtergere
  4. Kitul prezentat conține exact produsele de care avem nevoie iarna, fie că suntem acasă sau în vacanță. Cred că îl voi căuta și eu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Benzile pentru puncte negre sunt super! Imi plac mult! Mi-ai adus aminte de vapour rub, eu am mari belele cu nasul infundat

    RăspundețiȘtergere
  6. Balsamul nu lipseste din buzunar iarna iar cremele de fata sunt si ele prezente pentru ca gerul usica foarte tare pielea si eu iarna imediat simt diferenta si ma inrosesc ca un rac:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu folosesc cremă de mâini și față si bineînțeles balsamul de buze nu îmi lipsește niciodată.

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte bune produsele, am avut si eu sanasa sa folosesc cateva dintre ele.

    RăspundețiȘtergere
  9. Balsamul e buze nu-mi lipseste din bagaj iarna. E neaparata nevoie de el.

    RăspundețiȘtergere
  10. Un kit complet cu tot ce ai nevoie pentru a trece peste iarna grea. Bazarul de sanatate este dotat cu tot felul de minunatii

    RăspundețiȘtergere
  11. Cimmerin-ul este absolut bestiaaal! Il ador!
    Eu imi pun intr-o borseta tot felul de miniaturi de pasta de dinti, ulei de corp, gel de dus, s.a.m.d.

    RăspundețiȘtergere