Samponul 63 Rekze - Adjuvant eficient impotriva caderii parului

Bun dragilor,

Nu degeaba ii spune podoaba capilara, asta e clar! Cu totii, atat femei cat si barbati, ne dorim sa avem un par frumos si sanatos, ca in reclamele de la televizor. Un par care sa aiba volum, sa arate bine oricand, sa nu aiba nevoie de prea multa ingrijire si sa ne faca sa ne simtim mai bine in pielea noastra. Insa de multe ori aceasta dorinta nu se materializeaza, ba chiar apar anumite probleme, care fac sa ne scada increderea in sine.

Una din aceste probleme este caderea parului, o problema care afecteaza ambele sexe, insa care pare mai suparatoare la femei. Nu e deloc placut sa te trezesti cu o mana de par cazut la pieptanare, o mana de par cazut la dus, sa mai gasesti si un strat de par pe perna, dimineata, si sa lasi in urma ta, oriunde ai merge, un drum de par, de parca ai fi Gretel si ti-e frica sa nu mai gasesti drumul spre casa.

De la atata par cazut, apare cea mai mare frica - alopecia, cunoscuta in popor drept chelie sau calvitia. Aceasta este o afectiune care apare atat la barbati, cat si la femei, iar la noi, efectele sunt devastatoare. Cauzele acestei afectiuni sunt multiple, de la alimentatia nesanatoasa, la excesul de tutun si cafea, de la stres la cosmetice agresive cu pielea capului.

Din fericire, nu am ajuns inca in aceasta stare, insa in sezonul rece observ ca numarul firelor de par care parasesc capsorul meu blond creste semnificativ, asa ca am decis sa iau masuri in aceasta privinta. Am tot vazut prin online ca exista un sampon mult laudat, creat de laboratoarele Rekze, special conceput pentru a lupta impotriva caderii parului, asa ca tare m-am mai bucurat cand am acut si eu sansa sa il incerc si sa vad ce efecte are.


Ce este samponul 63 Rekze si cui se recomanda?

Samponul 63 Rekze este un sampon special conceput pentru a lupta impotriva caderii parului, stimuland in acelasi timp cresterea parului. Acest produs este recomandat atat pentru femei, cat si pentru barbati. Testat dermatologic si clinic, acest sampon a avut rezultate in doar 4 saptamani. Dintr-un grup de 25 de persoane, cu varsta cuprinsa intre 18 si 67 de ani, 64% au sustinut ca samponul a stopat caderea parului, 80% au sustinut ca au parul mai puternic, mai elastic si mai bine hranit si 52% au sustinut ca le-a stimulat cresterea parului. In plus, este testat pentru nichel, nu este testat pe animale si nu contine ingrediente modificate genetic.


Cum functioneaza?

Laboratoarele Rekze au conceput un sampon cu 63 ingrediente benefice, atent selectionate pentru a lupta impotriva caderii parului. Cele mai recunoscute si apreciate ingrediente ale acestui sampon sunt: licopenul - un antioxidant puternic, care ajuta la mentinerea unui scalp sanatos, cafeina - imbunatateste circulatia la nivelul scalpului, ajutand la cresterea parului, extractul de salvie, care curata pielea si porii, extratul de Kigelia Africana, care previne deteriorarea parului provocata pe fond hormonal, uleiul de emu, care regenereaza parul, taurina - inhiba fibroza si procesul de calcificare, biotina, care contribuie la cresterea rapida a parului. De asemenea, acest sampon nu contine SLS sau SLES, suflati foarte puternici, care pot usca scalpul si pot face parul sa fie casant si subtire.


Ce rezultate am vazut eu?

Inainte de toate, tin sa precizez ca am parul lung, ondulat, gras la radacina si uscat pe lungime, cu multa personalitate si cu un scalp sensibil si mofturos, care imi ofera matreata si mancarimi cand vrea el. Am folosit acest sampon de o luna si ceva, bazandu-ma doar pe el si scotand din uz celelalte sampoane. Samponul vine intr-un ambalaj de tip squeeze, care se poate aseza cu usurinta pe capac pentru a scoate si ultimul gram de produs din el. Are un miros foarte interesant, usor dulce, care ma duce cu gandul la produsele profesionale de ingrijire a parului. Textura sa este cremoasa, se poate masa cu usurinta si face o spuma delicata. Eu l-am folosit ca de obicei, samponand de doua ori, lasand produsul sa actioneze cateva minute pe par si clatind foarte bine parul dupa fiecare samponare. 


Samponul curata foarte bine atat scalpul, cat si firul de par. Mi s-a parut ca mi-a uscat putin firul de par pe lungime, insa nimic dramatic, nimic ce nu se poate rezolva cu aplicarea unui balsam de par, pas pe care nu il sar la nicio spalare. Desi initial am fost putin sceptica, efectele au inceput sa apara de la primele utilizari. Desi nu contine SLS sau SLES, parul si scalpul erau foarte curate dupa utilizare, ba chiar am observat ca am mai adaugat inca o zi intre spalari, lucru ce m-a bucurat foarte mult. De asemenea, dupa prima saptamana de utilizare, am observat ca pierdeam mai putin par atat la pieptanarea de dinainte de spalarea pe cap, cat si in timpul spalarii. Dupa vreo 2-3 saptamani, nu mai scoteam atat de multe fire de par atunci cand imi treceam mana prin coama, semn ca radacina parului devenea mai puternica. Nu ma astept sa nu imi mai cada niciun fir de par, este normal sa mai vedem cateva fire de par cazand, insa numarul lor s-a redus semnificativ de cand folosesc acest produs.



Da, este un sampon din categoria de pret mai piperata, insa rezultate pozitive se vad inca din primele saptamani de utilizare. Este si un produs spornic, eu il folosesc de mai bine de o luna si cred ca ar ajunge cam pentru doua luni de utilizare pentru un par lung, poate chiar mai mult pentru un par mediu sau scurt. Tinand cont ca parul este unul din aspectele pe care le vedem prima oara la infatisarea cuiva, eu cred ca merita sa investim in ingrijirea si aspectul lui.

Voi aveti probleme cu caderea parului? Ati incercat samponul 63 Rekze pentru aceasta problema?

Kiss Kiss.

Share:

16 comentarii

  1. deci la mine, la par scurt, o sa ma bucur de el pe timp nelimitat :D adevarul e ca abia astept sa il incerc si eu. am observat inca din toamna ca parul face figuri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu am probleme cu caderea parului, dimpotriva lumea spune ca am prea mult par, dar o sa-i recomand acest sampon prietenei mele care se confrunta cu caderea parului de multa vreme.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am problema aceasta din totdeauna. Am încercat tot felul de șampoane. Voi da și produsului acesta o șansă

    RăspundețiȘtergere
  4. Il am si il folosesc si mi place foarte mult, o sa ii fac si eu de curand o recenzie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am probleme mari, îmi cade parul de 10 ani, de când am născut È™i de atunci nu am reuÈ™it sa îl revitalizez cu nici un sampon. Am sa îl încerc È™i acesta, l-am trecut deja în lista. Mersi de recomandare ♥

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce interesant! Nu am mai auzit de acest șampon dar chiar as avea si eu nevoie! Imi place mult si ambalajul sau!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am si eu probleme asa ca am sa il incerc cat mai curand, intrucat il am si eu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am incredere in ceea ce scrii tu despre produse, deci as incerca si eu samponul 63 Rekze!

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am observat că orice șampon/tratament funcționează atâta timp cât le folosesc. În momentul când renunț la ele, căderea părului revine.
    Oare doar eu pățesc așa?
    Aș fi curioasă să încerc și acest șampon, poate rezultatele or să țină.

    RăspundețiȘtergere
  10. O sa il incerc si eu. Chiar pare tare bun si ma cam chinuie caderea parului.

    RăspundețiȘtergere
  11. Multă lume se confruntă cu problema căderii părului. Și eu am încercat tot felul de tratamente care nu prea au avut efectul scontat. Voi încerca șamponul 63 Rekze.

    RăspundețiȘtergere
  12. Chiar as fi curioasa dacă este eficient și pentru parul meu. Am auzit numai lucruri bune

    RăspundețiȘtergere
  13. Un sampon interesant care promite mult. Trebuie sa-l incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
  14. Am inceput sa-l folosesc si eu de o saptamana si sunt multumita de el!

    RăspundețiȘtergere
  15. Mi-am propus din ianuarie să incep un tratament pentru caderea parului, si cred ca voi incerca acest produs.

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu nu am aceasta problema cu caderea parului. Dar voi sti la ce sa apelez daca va fi cazul. Auzisem de acest brand.

    RăspundețiȘtergere