Nuit Vanille - O gama magica de la Yves Rocher

Buna dragilor,

In ceea ce priveste aromele si parfumurile, Yves Rocher este o firma ce ma surprinde placut de fiecare data. Imi place ca in aproape fecare sezon vin cu o noua gama de arome, si in aceasta iarna au continuat traditia. De fiecare data sunt curioasa sa vad ce combinatii noi au mai gasit, si de fiecare data gasesc ceva fix pe placul meu.

Anul acesta, pe langa gama clasica de Craciun, care se gaseste in doua variante - mar rosu si Golden tea, au mai scos inca o gama foarte reusita, si anume Nuit Vanille, o gama formata din apa de toaleta, ulei parfumat de dus, pudra iluminatoare, dar si o lumanare parfumata. Eu am avut ocazia sa testez atat apa de toaleta, cat si uleiul parfumat de dus, asa ca astazi vin in fata voastra si va prezint parerile mele despre aceste produse.


Apa de toaleta Nuit Vanille vine intr-o cantitate de 100 ml si printre notele sale regasim vanilia, bergamota, iasomia si lemnul de cedru. Parfumul mi se pare a fi unul ideal pentru sezonul rece, atat pentru iarna, cat si pentru toamna. Notele de vanilie calda din acest parfum sunt total diferite de ceea ce stiam eu pana acum in legatura cu vanilia. Nu miroase dulce, ca produsele de patiserie, ci are o aroma aparte, speciala si delicata, se simte dulceata sa, insa in asa fel incat sa fie un parfum usor de purtat pe toata durata zilei. Combinatia de bergamota, iasomie si lemn de cedru ofera o tenta orientala si misterioasa acestui parfum, scotandu-l din anonimat, si oferind un plus de eleganta in acelasi timp. Parfumul este ideal atat pentru domnisoare, cat si pentru doamne, iar categoria de varsta potrivita pentru aceasta aroma o consider a fi intre 20 si 40 de ani. Fiind o apa de toaleta, aroma sa persista pe pielea mea aproximativ 3-4 ore, dupa care trebuie reaplicata, insa acest lucru nu ma deranjeaza deloc, mai ales ca vine intr-o cantitate indestulatoare, de 100 ml.



In completarea acestui parfum vine uleiul parfumat pentru dus Nuit Vanille, un ulei de dus special conceput pentru sezonul rece. Acest produs contine extract natural de vanilie, pentru o aroma puternica si de efect. De asemenea, contine 97% ingrediente de origine naturala, printre care ulei de migdale dulci, pentru o senzatie de hidratare intensa in timpul dusului.

Uleiul de dus are o textura bogata, asemanatoare cu mierea. Se aplica in dus, pe pielea umeda, si se maseaza, bucurandu-va in acelasi timp de un moment de relaxare. In momentul in care uleiul de dus intra in contact cu apa, se transforma intr-un lapte, care curata delicat pielea, lasand in acelasi timp o piele hidratata si catifelata. Produsul este unul foarte spornic, se consuma destul de greu si presimt ca o sa ma pot bucura de el o perioada indelungata din aceasta iarna. Dupa utilizare, pielea ramane placut parfumata, iar mirosul persista ore bune.



Pe mine m-au cucerit aceste produse pentru ingrijirea si parfumarea pielii, singurul meu regret fiind faptul ca nu au si o crema de corp in aceeasi aroma, pentru a intregi gama. Daca doriti sa achizitionati produse Yves Rocher si sa beneficiati de reduceri si cadouri, va puteti inscrie AICI.

Voi ati incercat aceasta gama de Craciun de la Yves Rocher?

Kiss Kiss.

Share:

20 comentarii

  1. Arata extraordinar! Insa, nu ma dau in vant dupa Vanilie si astfel, nu pot sa imiiau aceasta gama. Ma bucur ca iti plac produsele astea!

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am incercat-o, desi mi-ar placea tare mult. �� vanilia in produsele pentru dus este senzationala.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cât de festivă este această gamă.

    RăspundețiȘtergere
  4. Inca nu am ajuns in magazin sa-mi iau ceva din noua gama dar in curand e ziua mea si am primit un pliant de la ei asa ca sigur o sa imi cumpar macar apa de toaleta fiindca vanilia e preferata mea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-ar placea sa incerc aceasta noua gama Nuit Vanille si ai dreptate ar trebui sa aiba un o crema de corp sau un lapte de corp. In general imi plac produsele de la YR, insa anul asta, pentru mine nu am luat nimic de la ei si am ales sa fac un cadou.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mereu am zis ca produsele marca Yves Rocher sunt cele mai bune produse,multumesc mult de recenzie,aceasta gama nu am folosit-o inca,sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am mirosit si eu produsele dar nu pot sa zic ca m au dat gata.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dacă e cu vanilie, trebuie să-l incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi place vanilia si cred ca voi incerca si eu produsele acestea!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred ca miroase demential de bine, e numai buna in sezonul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca ar avea si alte arome, as lua, insa eu am o problema cu mirosul de vanilie, in general nu il tolerez, mi se pare innecacios si ma face sa nu pot respira. Sunt rare produsele cosmetice cu vanilie cu care nu am probleme.

    RăspundețiȘtergere
  12. Produsele de la Yves Rocher sunt printre preferatele mele. Am folosit și eu această gamă de Crăciun și pot spune că miroase divin.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce faina pare gama asta. Chiar ca e magica. O sa mi-o iau si eu. :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu stiu cum miroase, insa ambalajul este minunat! Ador produsele de la Yves Rocher, sunt convinsa ca si gama aceasta este foarte buna.

    RăspundețiȘtergere
  15. Parfumul e chair foarte fain, il folosesc si eu destul de des. Gelul de dus e minunat

    RăspundețiȘtergere
  16. Sunt convinsă ca miros demențial. Trebuie sa le încerc și eu neaparat! Iubesc produsele Yves rocher

    RăspundețiȘtergere
  17. Yves Rocher are numai produse bune pe care le apreciez si le folosesc cu drag de fiecare data.Gama asta nu o stiu. Cred ca este suuper

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu am încercat-o încă, dar sper să o mai prind deoarece sigur miroase foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  19. Iarna asta nu am incercat nimic din edițiile limitate de la YR. Si cum mai am cateva produse din ediția de anul trecut... Nici nu m-am mai agitat sa mai iau altceva

    RăspundețiȘtergere
  20. Imi plac editiile de sarbatori de la Yves Rocher iar pe acestea nu le stiam inca, multumim pentru recomandare

    RăspundețiȘtergere