Maybelline Color Sensational Shine Compulsion - Rujuri cremoase si hidratante pentru aceasta iarna

Buna dragilor,

Desi sunt adepta rujurilor lichide mate, recunosc ca acestea nu sunt cele mai bune alegeri pentru buzele mele. Cel putin, nu pe timp de iarna, cand frigul usuca buzele intr-un stil barbar. Adaugand la temperaturile scazute si efectele negative ale acestora si formula rujurilor, care de obicei usuca si mai mult buzele, ma trezesc mai mereu cu niste buze atat de agresate, incat nu imi mai vine sa pun nimic altceva pe ele in afara de balsam.

Asadar, iarna asta am decis ca trebuie sa fac o schimbare in bine si am ales sa folosesc rujuri cremoase si hidratante, care sa ofere si o culoare placuta, si o ingrijire delicata a buzelor. Gama catre care m-am indreptat este Color Sensational Shine Compulsion de la Maybelline New York, o gama ce contine 7 culori lucioase si hidratante in acelasi timp, fara a fi insa lipicioase. In plus, uleiul hranitor din compozitie nu lasa buzele sa se usuce, in timp ce pigmentii intensi ofera o culoare de durata.



Eu am avut sansa sa incerc 3 dintre aceste culori, si parca au fost facute fix pe gustul meu. Tin sa va zic de la inceput ca nu sunt cele mai rezistente formule, fiind atat de hidratante, insa tinand cont de confortul de la  purtare si de nivelul de hranire a buzelor, eu nu am nimic de reprosat si chiar nu ma deranjeaza sa le reaplic pe parcursul zilei.


Prima incercare a fost nuanta 55 Taupe Seduction, si cea care a devenit cu repeziciune preferata mea. Este combinatia perfecta intre nude, mov si roz, se potriveste de minune cu tenul meu si mi se pare ca imi face si dintii sa para mai albi. Mi se pare ideala de purtat atat la un machiaj intens, cu accent pe ochi, cat si la un machiaj simplu, adaugand doar putin rimel si blush.



A doua nuanta incercata a fost 65 Spicy Mauve, un mov cald, cu subton care bate spre maroniu, care mi se pare ideal de purtat toamna. Aceasta culoare cred ca se potriveste de minune pentru un ten cu subton galben si merge foarte bine pentru toate tipurile de machiaj, ca si predecesorul sau.


Nuanta 100 Magenta Affair este o nuanta puternica, vulcanica, o pata de culoare in peisajul mohorat de iarna. Este un roz fuchsia, o culoare statement, care poate intregi un machiaj simplu, doar cu rimel. Desi eu sunt fana rosu clasic, imi place acest ruj si mi se pare ca ma scoate din anonimat, mai ales atunci cand port haine inchise la culoare (cam tot timpul).



Desi se indeparteaza usor de pe buze, mi se pare ca au un pigment care totusi ramane acolo, sau mai ales pe pielea din jurul buzelor, daca nu sunt atenta. De aceea imi place sa folosesc ca si demachiere apa micelara Garnier infuzata cu ulei, care indeparteaza dintr-o singura miscare orice urma de ruj, si imi hidrateaza in acelasi timp si buzele. In trecut am incercat si varianta clasica a acestei ape micelare, insa cea de fata mi se pare ca este mai eficienta si mai de efect, asa ca o am mereu la indemana pentru a indeparta atat machiajul buzelor, cat si a ochilor si a fetei.





Ambele produse le gasiti la preturi decente atat in magazinele online, cat si in magazinele fizice din tara. Voi ati incercat aceste produse? Preferati rujurile cremoase iarna, care sa va ofere si un plus de hidratare?

Kiss Kiss.

Share:

14 comentarii

  1. Eu prefer pricand si oriunde rujurile mate, insa rujurile astea sunt chiar faine, Desi cremoase sunt oarecum si rezistente pe buze

    RăspundețiȘtergere
  2. Astea sunt produsele folosite de mama:)))) Ai sa razi de asta, stiu, dar cand e vorba de ce cumpara mama pentru ea, niciodata nu am sa o egalez. Am furat o data un strat de ruj ca voiam la o rochie neagra sa port un ruj mai...seducator...adica rosu, evident:))) si atat, insanu am sa zic niciodata ca sunt de proasta calotate sau de rau, din potriva!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu obisnuiesc sa port ruj. Folosesc zilnic balsam de buze hidratant. Dar pentru a completa un machiaj de ocazie este nevoie de el. Sunt frumoase toate. ☺️

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe timpul iernii trebuie sa optăm și pentru rujuri hidratante, chiar dacă nu sunt cele mai rezistente. Atunci când nu pot ruj, am mereu la mine un balsam.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu alternez rujurile cremoase cu cele mate. Imi plac mult nuantele acestea, sunt ideale pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu prefer rujurile cremoase, asa ca Maybelline Color Sensational Shine Compulsion este pentru cele ca mine!

    RăspundețiȘtergere
  7. Iti sta foarte bine cu acele nuante, nu prea am mai folosit ruj tip baton, poate ar trebui sa incerc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu prefer rujurile mai cremoase iarna, tocmai pentru ca mi se usuca buzele de la frig. Sunt faine tare nuantele, iti vin bine.

    RăspundețiȘtergere
  9. Prefer rujurile cremoase, hidratante. Am primit unul mat de curând și chiar mă gândeam de ce am buzele uscate :)
    toate cele trei nuanțe sunt frumoase, mă tentează.

    RăspundețiȘtergere
  10. Iarna avem nevoie de rujuri cremoase si hidratante, dar si de multa culoare!

    RăspundețiȘtergere
  11. Rujurile m-au cucerit. Chiar am analizat un pic colajul sa vad cele 3 nuante. Pe tine te prinde bine nuanta din mijloc. Este mai calda si mai prietenoasa. Cred ca aia ar fi prima pe care mi-as dori si eu s-o incerc

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am incercat nici un produs din cele alese de tine. Eu prefer rujurile cremoase pentru ca imi dau senzatia de hidratare. Rujurile mate parca imi usuca buzele

    RăspundețiȘtergere
  13. Și eu prefer rujuri cremoase iarna, sunt mai lejere pe buze, dar în același timp oferă și hidratare. Mai folosesc și rujuri rezistente la transfer, dar mai rar.
    Nu am încercat rujurile din această noua gamă, dar o voi face.

    RăspundețiȘtergere