Ingrijirea pe timp de iarna cu produse Andalou

Buna dragilor,

In functie de anotimp, pielea mea are nevoi speciale. In sezonul rece, spre exemplu, isi pierde din stralucire si vitalitate, si devine uscata, asa ca de fiecare data incerc sa aduc ceva extra la inaintare, pentru a remedia aceasta problema.

Produsele norocoase din aceasta iarna sunt de la Andalou, o firma care nu imi este straina, si pe care o gasiti in Romania importata de catre Secom.  Am mai incercat produse de la ei, sunt foarte bune si eficiente, nu sunt testate pe animale si contin ingrediente de origine naturala, iar astazi va voi prezenta 3 produse nou intrate in rutina mea de ingrijire.


Gama pe care am inceput sa o folosesc se numeste Brighening si eu am doua produse, un gel cremos de curatare si o crema de fata, ambele cu vitamina C, ideal de folosit in aceasta perioada a anului. Aceste produse sunt certificate organic, au ingrediente 99% naturale, obtinute prin comert echitabil, nu contin gluten si nici ingrediente modificate genetic. In plus, ambalajele exterioare vin la pachet cu mesaje inspirationale, numai bune de crescut moralul.

Gelul de curatare Meyer Lemon +C vine intr-un ambalaj cu pompita, lucru ce ma incanta maxim. O pompita de produs este suficienta pentru curatarea fetei, fiind un produs foarte spornic. Are un miros placut, de citrice, un miros care nu este prea intens, si care dispare la clatirea produsului de pe ten. Textura sa este cremoasa, si imi place foarte mult ca nu imi usuca tenul, insa simt ca il curata in profunzime. Ingredientele sale active, printre care se numara celulele stem din fructe, mierea de manuka si enzime si antioxidanti, dar si vitamina C, curata delicat pielea, indepartand celulele moarte de la suprafata sa. Folosit cu regularitate, dimineata si seara, ofera un ten curat si luminos si, de asemenea, reduce aspectul urmelor lasate de cosuri sau de expunerea neprotejata la soare. Acest gel de curatare cremos este recomandat penttru un ten normal sau mixt, si are o cantitate de 178 ml si 12 luni valabilitate de la deschidere.






Dupa curatarea tenului urmeaza procesul de hidratare, si in acest scop folosesc crema hidratanta revitalizanta Probiotic + C. Crema vine intr-un borcanel, un ambalaj nu tocmai igienic, insa am descoperit o utilizare pentru betisoarele vatuite, asa ca ma folosesc de ele pentru a scoate crema din ambalaj cu cea mai sigura metoda. Mirosul este unul foarte placut, de citrice, ca si cum tocmai s-a deschis o portocala, miros provenit de la ingredientele naturale continute, nu de la parfum adaugat. Crema este recomandata tenului normal sau mixt si se lauda cu un pH optim, fiind in acelasi timp hipoalergenica. Extractele naturale de fructe din compozitie, imbogatite cu uleiuri hidratante si Vitamina C, oferta luminozitate, hidratare si fermitate pielii, lasand-o supla si catifelata. Neavand factor de protectie solar, prefer sa o folosesc ca si crema de noapte. Imi place foarte mult ca se absoarbe cu usurinta, si nu lasa o pelicula grasa la nivelul pielii. De cand o folosesc, zonele uscate de la nivelul pielii s-au redus, cosurile par a se vindeca mai rapid, iar tenul pare sa-si recapete stralucirea. Cantitatea de 50 de ml si valabilitatea de 12 luni de la deschidere fac aceasta crema sa fie una de cursa lunga, de care ma voi bucura mult timp de acum inainte.





Nu trebuie sa uitam nici de pielea mainilor, cand vine vorba de hidratare. Din cauza spalarilor dese si a frigului, si mai ales din cauza faptului ca nu folosim mereu manusi, mainile noastre au de suferit. Tinand cont ca mainile sunt, asa cum zice proverbul, cartea de vizita a unei femei, trebuie sa le mentinem hidratate tot timpul, pentru a nu arata semne de imbatranire inainte de vreme. In acest scop, folosesc crema de maini Andalou Clementine, cu o aroma ideala pentru acest sezon. Imbogatita cu unt de shea, unt de cacao si ulei de catina, dar si extracte de fructe si aloe, ofera o hidratare in profunzime a mainilor, dar si a cuticulelor, ba chiar si a coatelor. Se absoarbe rapid, nelasand in urma pelicula grasa, ci doar o aroma placuta de clementine si un exces de catifelare. De cand o am, o port mereu in geanta, pentru a ma bucura de efectele sale atat cand sunt pe drum, cat si atunci cand sunt la munca.




Voi ce produse folositi pentru o hidratare intensiva si o piele luminoasa? Ati incercat gama Brightening de la Andalou?

Kiss Kiss.

Share:

17 comentarii

  1. Super recomandare de produse! Inca nu le-am incercat, dar m-ai convins sa le dau o sansa :)

    RăspundețiȘtergere
  2. De mult timp vreau sa incerc produsele celor de la Andalou. Mi se par super interesante si bine formulate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am auzit de aceste produse si chiar le-am vazut la cativa vlogeri, dar nu am avut curajul sa leincerc, taman din problema ca la noi, nu prea am auzit de ele. Mi-ai dat un ghint sa ma indrept spre ele si iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce imi plac ambalaje astea de vin cu pompita, imi place si gama asta cu vit c

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am mai auzit de acest brand, dar o sa caut si eu produsele, imi par interesante.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am auzit despre produsele astea si imi doresc si eu crema de maini cu clementine, fiindca vreau sa o folosesc si pe corp. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am incercat aceste produse pana acum dar m-ai facut tare curioasă sa le incerc si eu!��

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca am o duzina de produse pentru vremea rece si nu-mi este niciunul pe plac, asa ca o sa le incerc pe cele ale brandului Andalou.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am incercat inca nimic de la acest brand dar zau ca produsele sunt tare tentante!

    RăspundețiȘtergere
  10. Produsele Andalou chiar nu am avut ocazia sa le incerc pana acum, dar chiar ma tenteaza.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cu siguranta le voi incerca. Nu am mai folosit nimic in ultimul timp. Ma laud cu o piele frumoasa fara prea mult ajutor :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu de la Andalou am varianta aceea mov si-mi place tare mult. Pe aceasta n-am incercat-o dar cred ca este buna prin prima celeilalte folosite:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Am auzit de Andalou si sunt foarte bune produsele. Eu incercasem vara trecuta ceva din gama cu roz care mi-a placut. Par interesante si cele folosite de tine

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa stii ca m-ai facut curioasa si chiar sunt curioasa daca ma ajuta sa obtin o piele mai luminoasa.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu folosesc in mod constant cosmetice, doar cand imi aduc aminte. Bine, m-a si daruit natura cu un ten bun si rezistent... insa daca aceste produse Andalou miros a portocale, sigur le cumpar daca le vad in magazine.

    RăspundețiȘtergere
  16. Sunt tare curioasa de produsele acestea😍. Le am pe ceva timp pe lista si abia astept sa le incerc ❤

    RăspundețiȘtergere
  17. Andalou are produse tare bune, toata lumea le lauda.

    RăspundețiȘtergere