Wash&Go - 100% volum, 100% ingrijire!


Buna dragilor,

Cred ca Wash&Go a fost unul din primele sampoane aparute pe piata romaneasca, care promiteau volum de la prima folosire. Inca tin minte reclamele de la televizor, primele aparute la noi, si eu, mandra posesoare de mica a unei coame de leoaica fioroasa, ma intrebam: oare ce le-ar trebui oamenilor volum la par? Vremea a trecut si am incercat si eu de cateva ori sampoanele de la aceasta firma, insa niciodata nu m-au fidelizat, deoarece eu am volum de la mama natura, si cautam mereu sa combat alte probleme pe care le intampinam cu pleata rebela.



Am descoperit la Bucovina Beauty Event ca Wash&Go si-a imbogatit gama cu un nou sampon  cu uleiuri pretioase de argan, camelie si migdale, si stiti cat de disperata sunt eu dupa uleiul de argan, nu?!

Samponul este pentru toate tipurile de par si promite, pe langa volum maxim pentru par, si ingrijire, restaurare si stralucire intensa. N-am asteptat prea mult si am dus in baie acest sampon, sa vad cum se comporta cu parul meu mofturos. Pentru cei ce nu stiu, am parul blond, lung, ondulat, gras la radacini si uscat pe lungime, si cu un scalp mofturos, care se manifesta neplacut prin matreata si mancarimi de fiecare data cand ceva nu ii e pe plac. Si sa nu uitam de personalitate, care se traduce prin volum si suvite rebele, ca sa va faceti o imagine de ansamblu.



Samponul are un miros placut, delicat, si o textura usoara, cu o culoare alb-perlat, specifica gamei Wash&Go. Ca de obicei, am samponat parul de doua ori, pentru a fi sigura ca am curatat in profunzime. Samponul face o spuma delicata si curata la fel de delicat atat scalpul, cat si parul. S-a pliat de minune pe pretentiile parului sus mentionate si a fost bland atat cu scalpul, cat si pe lungimea parului. Nu mi-a provocat matreata, mancarimi sau alte neplaceri la nivelul scalpului, iar parul mi l-a lasat hidratat si curat, cu bucle definite. In plus, mirosul se mentine in par pana la urmatoarea spalare, lucru ce ma incanta.




Pe langa sampon am primit si un balsam cu lavanda, care promite un par moale, matasos, usor de pieptanat si plin de volum. O sa fiu sincera cu voi si o sa va zic ca acest balsam si-a gasit imediat o alta mama, fiindca eu nu iubesc mirosul de lavanda, insa am primit feedback pozitiv de la acea persoana, si mi-a spus ca, pe langa mirosul relaxant, i-a placut cum a lasat parul. L-a folosit atat pe parul ei drept, cat si pe buclele fetitei, si a ramas placut surpinsa de cat de moale si hidratat a ramas parul dupa utilizare.



Wash&Go are o gama variata de produse pentru diferite tipuri de par si nevoi, asa ca o sa gasiti cu siguranta produse care sa se potriveasca nevoilor voastre. In plus, este o gama foarte accesibila, are un pret foarte bun si se gaseste cu usurinta in magazine.

Voi ce gama preferati de la Wash&Go?

Kiss Kiss.

Share:

10 comentarii

  1. Am folosit o singura data dar nu mi-a placut. Mi-am dat seama ca nu este pentru mine si nu am mai incercat aceasta firma.

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow, nici nu stiam ca mai exista brandul acesta. Imi amintesc de reclamele lor de la inceput, erau funny.

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am mai luat de mult produsele lor, dar stiu ca sunt bune si am citit foarte multe pareri bune despre ele! Wash&Go este un brand foarte popular.

    RăspundețiȘtergere
  4. desi le-am tot vazut nu le-am incercat! am sa le iau si eu pe viitor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am mai folosit de muuult timp un sampon Wash&Go. Uleiul de argan e unul dintre ingredientele mele preferate, mereu il caut in produsele pentru par.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pare fain acest sampon!! Nu am mai testat ceva de la Wash & Go demult, ar trebui sa incerc recomandarea ta. 😍

    RăspundețiȘtergere
  7. Oare voi părea o ciudațica dacă îți spun ca nu am încercat niciodată șampoanele de la ei. Îmi aduc aminte de acele reclame faimoase cu acel par plin de elasticitate și volum, însa la mine in casa nu a ajuns nici o sticluță.

    RăspundețiȘtergere
  8. De la Wash & Go folosesc uleiul leave-in cu 3 uleiuri pretioase si e tare fain. Ti-l recomand si pe acela, daca vrei sa-l incerci ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Si mie imi place wash&go, mai ales balsamul cu lavanda :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Deci, Wash&Go mi-a lăsat o impresie foarte bună,până de curand nu mă induram să-l incerc deoarece in trecut am avut o experienta naspa cu el, dar cu noua lor gama nu am nici o problemă. Nu stiu ce au schimbat in compozitia lor, dar face o treaba excelentă.

    RăspundețiȘtergere