De cate ori se recomanda utilizarea unui scaun de masaj zilnic in functie de probleme? (GP)



Daca pana acum ai trait cu impresia ca un scaun de masaj reprezinta un moft, te-ai inselat. Poate ca la prima vedere ti se pare ca pretul este mare, dar gandeste-te ca reprezinta o investitie pe viata – in care vei veni acasa de la lucru, extenuat si incordat si te vei putea bucura de un masaj care sa te faca sa uiti de toate grijile pe moment.


Rezultatele vor aparea chiar de la primul masaj, toata energia negativa cumulata intr-o zi va disparea cu usurinta, iar tu trebuie doar sa te asezi in unul dintre scaune masaj pe care il vei achizitiona. Si mai bine de atat, il poti imparti cu familia sau atunci cand ai musafiri sau un prieten vine in vizita, poate ca vine cu o problema si este foarte stresat. Chiar daca nu il vei putea ajuta cu problema sa, un masaj il va detensiona, in cele din urma mintea lui va fi mai limpede, iar gandurile i se vor pune in ordine si cu siguranta iti va multumi pentru asta.

Iti recomand scaune masaj de la Masatto deoarece sunt calitative, ai o gama larga de produse din care poti alege, iar achizitionarea unuia  te va scuti de toate sedintele la cabinetele de masaj sau la centrele de spa pentru toata viata. In plus este in avantajul tau sa te poti bucura de un masaj la orice ora, oricand vei simti nevoia sa te relaxezi.

Dar cum stii de cate ori pe saptamana sa utilizezi un scaun de masaj? Ei bine, in functie de problemele  pe care le ai - fie ca sunt fizice sau ce tin de alte tipuri de probleme personale, o sa iti ofer un mic ghid, care te va ajuta.

Cand folosesti scaunul de masaj

Daca ai avut o zi plina, ai ajuns acasa foarte obosit sau daca treci printr-o perioada dificila in viata si esti incarcat cu foarte mult stres, nu mai poti sa gandesti clar, ai privirea incetosata, esti debusolat si nu stii care sunt deciziile corecte si care sunt gresite, ai nevoie de relaxare, de un moment de liniste, de un masaj pe care unul dintre scaune masaj ti-l va putea oferi. Este recomandata o sedinta de doua sau trei ori pe saptamana.

Dar in cazul in care ai dureri de spate, cap, gat sau alte zone ale corpului numarul de sedinte pe saptamana creste pana la aproximativ o sedinta pe zi, adica undeva la 6 sau 7 sedinte pe saptamana pentru ca durerea ta sa se amelioreze si sa dispara complet iar tu sa iesi din casa cu zambetul pe buze fara sa fii apasat de o durere suparatoare. Acorda timpulul necesar ingrijirii personale, nu evita o problema crezand ca e minora, remediaz-o atunci cand simti ca te supara cu ajutorul unui masaj.

Gandeste-te ca este o investitie pe viata si nu bani aruncati in vant, iar de beneficiile oferite vor putea sa aiba parte toti cei dragi ai tai nu doar tu. Acceseaza link-ul www.masatto.ro si cauta acum unul dintre scaune masaj de la Masatto care sa ti se potriveasca.


Share:

1 comentarii

  1. Chiar zilele trecute m-am gândit la necesitatea unui scaun de masaj, fiind foarte obosită, în căutarea unui mijloc de relaxare. Sunt destul de scumpe, dar, dacă dispui de banii necesari, eu spun că merit. :)

    RăspundețiȘtergere