Un nou rasfat al simturilor de la Tesori D'Oriente cu gama Ayurveda


Buna dragilor,

Aproape tot sezonul estival m-am bucurat de noua gama de produse de la Tesori D'Oriente si anume Ayurveda, cu amla (coacaz indian) si patchouli. Gama contine gel de dus, crema de dus si parfum aromatic, si au cele mai adorabile ambalaje.



Gelul de dus si crema de dus sunt, din punctul meu de vedere, cam la fel, diferenta dintre ele fiind doar la ambalaj. Gelul de dus are 250 ml si vine intr-un ambalaj tub tip squueze, se poate aseza cu usurinta pe capac si de asemenea, se poate atarna, fiind dotat cu un lantisor simpatic din plastic. Crema de dus are 500 ml si vine intr-o sticla metalica de 500 de ml, si cred ca este primul produs de dus cu ambalaj metalic pe care il detin.



Ambele produse au o culoare crem si o textura usoara, lichida. Fac foarte multa spuma si ambele produse pot fi folosite cu succes pe post de spumant de baie. Curata delicat pielea si nu o usuca deloc, lucru de apreciat mai ales vara, cand se abuzeaza de dusuri. In ceea ce priveste mirosul, tin sa va zic ca este unul divin, relaxant si revigorant in acelasi timp, oriental, si se mentine vreme indelungata pe piele. Eu le-am folosit atat dimineata cat si seara, si este o aroma versatila, care reuseste sa ma trezeasca dimineata si sa imi indeparteze grijile si stresul seara. Aceste produse nu contin parabeni, coloranti, uleiuri minerale sau siliconi.






Spray-ul aromatic vine intr-o sticluta metalica de 100 de ml, avand o cantitate indestulatoare. Ca si aroma, descoperim ca notele de varf sunt portocala, lamaie si bergamot, notele de mijloc sunt piper, condimente, stanjenel, ylang-ylang si violeta, iar otele de baza sunt patchouli, cedru, ambra, vetiver si balsam de Peru. Desi aroma sa nu se potriveste cu toata lumea, fiind una mai grea, mai puternica, mie imi place foarte mult si mi se pare ca ma transpune intr-o alta lume. Persistenta acestui parfum este destul de buna, si dupa 5-6 ore il simt pe piele, iar pe haine chiar si a doua zi, asa ca eu ma declar multumita de el.



Tesori D'Oriente au o gama variata de arome din care sa alegeti, deci cu siguranta veti gasi ceva pe gustul vostru.

Voi ati incercat aceasta gama de la Tesori D'Oriente? Care este gama voastra favorita?

Kiss Kiss.

Share:

5 comentarii

  1. Gama aceasta nu am incercat-o, chiar mai facut curioasă!

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi plac produsele Tesori D'Oriente!! Am mirosit aromele prezentate de tine și mi se par faine de tot. 😍😍😍

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu le-am încercat încă, însă sunt pe lista mea de cumpărături pt toamna aceasta. 🤗

    RăspundețiȘtergere
  4. Tesori D Oriente are niste geluri de dus care miros bestial, mie imi plac tare mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie imi plac gelurile lor de dus. Gama asta inca nu am incercat-o.

    RăspundețiȘtergere