Matifiere si hidratare timp de 24 de ore cu Bioten


Buna dragilor,

Desi tenul meu este normal, in sezonul cand ma confrunt cu tendinte de ingrasare a lui, asa ca incerc sa caut solutii pentru a preveni excesul de sebum. Ultima gaselnita in acest domeniu este crema matifianta de la Bioten, ce promite 24 de ore de hidratare.



Crema vine intr-un ambalaj de plastic tip borcanel, si cu folie de protectie. Desi nu este cel igienic tip de ambalaj, am inceput sa folosesc betisoare batuite pentru a scoate produsul si am scapat de frica de a tot introduce degetele acolo. Crema in sine este alba, are o textura foarte usoara, un miros discret si placut si se absoarbe rapid in piele.



Este recomandata pentru categoria de varsta 25-35 de ani, avand ca ingrediente active mierea - pentru hidratare si un aspect tanar al tenului, si uleiul esential de lamaie - pentru tonifiere si matifiere. In instructiuni se specifica ca trebuie aplicata dimineata si seara, si ca este o buna baza de machiaj. Eu am folosit-o insa doar seara, fiindca nu contine factor de protectie solara, asa ca am zis ca ar fi mai bine asa. Se absoarbe instant in piele, si lasa tenul frumos mirositor, dar intr-un mod foarte delicat. Deoarece contine alcool denat, nu cred ca s-ar potrivi unui ten sensibil, dar in rest nu am vazut sa imi creeze nicio neplacere tenului.



Crema are 50 de ml, si o valabilitate de 12 luni de la deschidere, este testata dermatologic, nu are parabeni si nici coloranti. In plus, este foarte accesibila la pret, cat si ca disponibilitate in majoritatea magazinelor. Bioten are foarte multe game pentru ingrijirea tenului, atat creme pentru diferite tipuri de ten, cat si produse adiacente, deci cu siguranta veti gasi una pe placul vostru.

Voi ati incercat produsele Bioten? Care este preferatul vostru?

Kiss Kiss.

Share:

10 comentarii

  1. Nu am incercat produse Bioten dar m-ai vrajit cu doua propietati pe care le are aceasta crema: matifiere si hidratare.

    RăspundețiȘtergere
  2. mie imi placea mult gelul lor de curatare si lotiunea tonica cu cimbrisor, nu am fost atenta daca se mai gasesc prin magazine

    RăspundețiȘtergere
  3. Aceasta cred ca este singura crema Bioten pe care nu am incercat-o si chiar m-ai facut curioasa despre ea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie mi a placut crema, dar a venit o matusa la mine si i-a placut mult, asa ca i-am dat-o ei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Deocamdata nu am niciun produs al acestui brand, dar o sa le testez prin magazine sa vad ce si care anume m-ar aranja.

    RăspundețiȘtergere
  6. De cand caut o crema buna pentru matifiere, multumesc pentru recomandare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca are hidratarea asa mare, ma tenteaza sa o incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Stiu ca produsele Bioten sunt bune ca si calitate, dar si pret.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pana acum n-am incercat produse de la acest brand. Nu cred ca m-ar deranja alcoolul atata timp cat imi ofera acea matifiere mult dorita

    RăspundețiȘtergere
  10. Mă aflu mereu în căutarea celor mai bune creme pentru tenul gras. Nu am încercat până astăzi produse Bioten, dar am tot auzit însă de ele. Poate le dau o șansă.

    RăspundețiȘtergere