Ingrijire solara cu Elmiplant Sun


Buna dragilor,

Recunosc, nici vara asta nu am ajuns la mare, la soare, cu toate ca mi-as fi dorit tare mult. Insa prioritatile au fost altele, asa ca am amanat vacanta pe anul viitor. Sa nu credeti insa ca nu am profitat de cateva zile calduroase si nu am stat in curte la soare. Asadar, am reusit sa pun la teste gama Elmiplant Sun, atat pentru expunerea la soare, cat si pentru dupa expunerea la soare.



Pentru expunerea la soare am folosit atat lotiune, cat si ulei. Desi sunt blonda si am pielea deschisa la culoare, ma bronzez foarte usor, insa nu ma expun niciodata la soare fara sa aplic protectie solara, si niciodata nu stau in perioada in care soarele este cel mai puternic, ci prefer sa stau cate jumatate de ora dupa amiaza, dupa orele 17.

Lotiunea Tan&Protect SPF 20 ofera protectie UVA, UVB, IR(raze infrarosii) si VL (lumina vizibila).  Lotiunea vine intr-un ambalaj clasic, care nu ocupa mult spatiu in bagaje, are o culoare alba si o textura destul de light pentru un produs cu protectie solara. Mirosul este foarte frumos, aduce a nuca de cocos, vacanta si plaja, si se mentine pe piele. Daca va expuneti o perioada indelungata la soare, nu uitati sa reaplicati produsul des, la 2 ore, poate chiar si mai des daca transpirati sau intrati in contact cu apa. Mi-a placut ca nu a lasat o pelicula alba inestetica pe piele, s-a absorbit rapid si hidratat in acelasi timp. Cantitatea este de 200 ml, are 12 luni de la deschidere, si un pret decent.




Uleiul Elmiplant Sun Tropical Escape are factor de protectie 15, si fiind si ulei, ideal ar fi sa fiti atenti cand si cum il folositi, pentru a nu va parli ca un pui intr-o tigaie. Uleiul are in compozitie ulei de argan, ulei de nuca de cocos si Alcana, si ofera, pe langa protectia medie, o hidratare intensa si un luciu placut pielii. Nu are miros, deci se poate folosi si de persoane mai sensibile la mirosuri. Nu uitati ca este nevoie de 36 g/ml de produs pentru o protectie corecta, atat la ulei, cat si la lotiune, asa ca ar trebui ca intr-un sejur sa terminati ambele produse. Uleiul are 150 ml, vine cu pompita pentru o aplicare usoara, se absoarbe foarte rapid si are o valabilitate de 12 luni de la deschidere.





Dupa expunerea la soare, este nevoie si de un produs care sa calmeze pielea si sa o hidrateze. Lotiunea dupa plaja Elmiplant Sun promite 24 de ore de hidratare si contine panthenol si aloe vera, pentru a calma pielea si a o racori. In plus, folosita cu regularitate, mentine bronzul pe piele mai mult timp. Are o textura usoara, se intinde la fel de usor pe piele si are un miros placut si fresh.





Produsele Elmiplant Sun au un pret decent, sunt accesibile si gama contine atat produse pentru adulti, cat si pentru copii. Nu uitati sa luati protectie solara cu voi daca va faceti vacanta in septembrie :D

Voi ati incercat aceste produse?

Kiss Kiss.

Share:

9 comentarii

  1. Vra asta, din motive de sanatate nu am prea iesit afara, sau daca am facut-o, a fost dimineata foarte devreme sa nu ma prinda caldura. Oricum, soarele rasare foarte devreme vara, asa ca am fost nevoita sa folosesc o crema protectoare. Produsele de la Elmiplant, imi plac in general, voi incerca si aceste produse.

    RăspundețiȘtergere
  2. mai am un strop din Elmiplantul meu dar o sa-l folosesc in continuare, inca este bine afara!

    RăspundețiȘtergere
  3. Uleiul de la Elmiplant l-am avut si eu si imi place atat de mult incat o sa-l cumpar si la anul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am avut produse elmiplant pentru portectie anul acesta insa anul viitor vreau sa-mi iau caci vad ca sunt tare apreciate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Îmi plac produsele Elmiplant și le folosesc. Sunt mulțumită de loțiunile pentru și după plajă. Anul acesta însă am avut alte produse pentru protecție solară pentru că le-am primit cadou.

    RăspundețiȘtergere
  6. Protectia solara este foarte importanta si trebuie sa alegem cu mare grija produsele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu le-am incercat inca. Uleiul ala pare tare fain. Ma tenteaza sa il incerc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac produsele de soare de la Elmiplant. Din pacate vara asta am folosit o apa termala de la ei, dar vara viitor le voi avea in vedere si pe acestea

    RăspundețiȘtergere
  9. Am folosit si eu aceste produse si tare incantata am fost de ele! Cred ca si la vara tot produse Elmuplant voi folosi

    RăspundețiȘtergere