Her Secret Golden Secret by Antonio Banderas


Buna dragilor,

De fiecare data cand ma gandesc la parfumuri, imi vine in cap un singur gand, gand ce l-am impartasit cu voi de foarte multe ori aici pe blog. N-am nicio problema sa ies din casa nemachiata, nu ma sfiesc si am perioade de saptamani intregi in care nu pun gram de machiaj pe ten, dar cand vine vorba de parfumuri, se complica treaba. Pentru mine, parfumul este esential, atat cat stau in casa, cat si cand ies, si foarte rar se intampla sa nu aplic cel putin un puf de parfum, fiindca mi s-ar parea ca lipseste ceva foarte important.

In ceea ce priveste parfumurile, pot spune ca am o mica colectie adunata. Nu sunt parfumuri scumpe, chiar azi discutam cu a mea colega de munca ca mi se pare usor deplasat ca la salariile de la noi sa dau o treime din venituri pe un parfum, insa exista si parfumuri de calitate la preturi decente, asa ca astazi o sa va arat unul din aceasta categorie.



Her Golden Secret by Antonio Banderas este, inca de la ambalaj, o bijuterie de parfum. Vine intr-o sticluta mica, eleganta, cu accente aurii, si este o minunatie de tinut pe masuta de machiaj, cu siguranta. Aceasta apa de toaleta a fost lansata in 2013, iar nasul din spatele ei a fost creatoarea Sonia Constant. Her Golden Secret este un parfum floral-oriental, cu note de varf de bergamota, mandarina, mar si piersica, note de mijloc de coacaze neagra, flori de portocal si gardenie, si note de baza de cedru, mosc, patchouli si vanilie.



Mi se pare a fi un parfum ideal de a fi purtat ziua, si mai ales toamna, atat primele zile din septembrie, cand inca se simte caldura verii, care nu se lasa fugarita, dar si cand toamna isi intra cu adevarat in drepturi. Il consider un parfum versatil, atat jucaus, cat si elegant, si mi se pare potrivit de a fi purtat la munca, la scoala, sau la o iesire in oras, fara a fi deranjant. Ca si persistenta, pe pielea mea rezista bine 5-6 ore, iar pentru o apa de toaleta, eu zic ca e indestulator. Acest aspect, plus pretul decent pe care il are, ma face sa vi-l recomand cu drag daca sunteti in cautarea unui parfum de tranzitie de la vara la iarna.

Voi ati incercat acest parfum? Va plac parfumurile Antonio Banderas?

Kiss Kiss.

Share:

12 comentarii

  1. Nu am avut ocazia de a-l testa, insa sunt tare curioasa cum miroase. Posibil sa fie pe gustul meu, dupa descriere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt in asentimentul tau. Rujul si parfumul sunt nelipsite. Nu stiam ca exista arfumuri Antonio Banderas si pentru femei. Deocamdata mi-am propus sa mai termin din ce am, dar voi arunca un ochi si la aceste pafumuri, poate fac gaura in buget. Astea intra la " neprevazute"

    RăspundețiȘtergere
  3. mie imi place mult de tot, dar am impresia ca persista un pic mai putin pe pielea mea. dar mirosul chiar imi place mult!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu le-am incercat inca dar imi place Antonio Banderas. Se pune? :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Inca nu l-am testat insa sunt tareee curioasa de cum miroase!!

    RăspundețiȘtergere
  6. U parfum foarte elegant si extrem de tentant

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am testat niciun parfum marca Antonio Banderas. Dar as incercar, de ce nu? Nu stiu daca l-as alege totusi pe acesta. Aroma de vanilie imi place doar in prajituri :p

    RăspundețiȘtergere
  8. M-ai facut curioasa in privinta acestui parfum. Cred ca miroase foarte bine

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am avut niciun parfum de la Banderas. L-ai prezentat insa atat de frumos, incat chiar cred ca mi s-ar potrivi ca parfum de zi cu zi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mrrr ce bine arata! Trebuie neaparat sa ajung sa-l miros si eu sa vada daca se potriveste gusturilor mele!

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca miroase super fain acest parfum :) Sa-l folosesti cu drag :*

    RăspundețiȘtergere