Cartea de pe noptiera: Eu, si totusi alta (Jojo Moyes)


Buna dragilor,

Recunosc, m-a prins destul de tare aceasta serie. Dupa ce am citit Inainte sa te cunosc, si am citit si Dupa ce te-am pierdut, am asteptat cu nerabdare sa ma apuc si de a treia carte din serie. Asadar, am asteptat sa ajunga la mine de la Libris si aceasta carte, pentru a o putea devora. Daca nu ati citit cartile anterioare, va sfatuiesc sa o faceti, pentru a putea intelege mai bine povestea.



Produs publicat in 2018 de Litera
Data aparitiei: Iunie 2018
Colectia Blue Moon
Format: 137x200
Numar pagini: 448

Mi-a placut mult ca a fost scrisa, la fel ca si cele precedente, la persoana I, fapt care simt ca ma aduce de fiecare data mai aproape de trairile si actiunile personajului. Desi are multicele pagini, mi-a placut mult, se citeste usor si am stat mereu cu sufletul la gura sa vad in ce incurcaturi a intrat Lou, pe cine a mai suparat sau iubit, si cum a decis sa isi continue viata. M-am asteptat la situatii lacrimogene, si evident ca au fost cateva, dar nu la fel de multe ca in prima carte.

Dupa ce a acceptat jobul in America, Louisa Clark ajunge acolo pentru a descoperi o noua lume, total diferita de cea cu care a fost obisnuita. Toata lumea este grabita, totul este in viteza maxima, si viata de acasa pare la milioane de ani lumina. Devenind asistenta personala a lui Agnes, intra in familia acesteia, o familie putin ciudata, plina de secrete bine ascunse, care ar putea sa strice atat relatii, cat si imaginea publica a celor implicati. Intr-o iesire la un bal simandicos cu Agnes, Lou il intalneste pe Josh, si este socata cat de bine seamana cu Will, dar refuza avansurile acestuia, gandindu-se la iubitul sau. Intre timp, relatia sa cu Sam, cel care a ramas acasa sa o astepte, incepe sa se raceasca, si ajung sa se desparta cand Louisa merge acasa in vacanta de iarna si il vede pe iubitul ei cu altcineva.

Reintoarsa in America, ea isi da seama ca prietenia cu Agnes este falsa, cea din urma facand orice pentru a-si tine ascuns trecutul, provocand astfel pierderea jobului lui Louisa. Intre timp, incearca sa dea o sansa relatiei cu Josh, insa se pare ca el, desi o iubeste, vrea sa o schimbe si sa faca din ea imaginea perfecta a sotiei de corporatist.

Ce va face Louisa? Va ramane cu Josh, cu toate ca simte ca nu poate fi ea cu adevarat? Sau va mai da o sansa relatiei sale cu Sam? Va las pe voi sa deccoperiti, ca de obicei. Cartea o gasiti aici, de multe ori la reducere si cu transport gratuit.

Voi ati citit aceasta serie? V-a placut?

Kiss Kiss.

Share:

27 comentarii

  1. Am si eu cartea aceasta pe wishlist dar mai am o multime de citit inaintea ei ��

    RăspundețiȘtergere
  2. Am tot vazut cartile acestui autor, dar pana in acest moment nu mi-am achizitionat nici o carte.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am câteva cărți de la editura Blue Moon, însă pe aceasta nu am citit-o.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am citit-o si sicer nu stu daca am sa o fac, eu sunt mai pe alt gen :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce misto e sa poti sa iti faci timp sa citesti, din pacate eu mai rarut :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Va trebui sa citesc si eu cartile lui Jojo Moyes.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu i am facut recenzie, e super tare, Jojo e preferata mea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar mi-ai adus aminte sa termin si eu seria. Doar primul volum l-am citit.

    RăspundețiȘtergere
  9. Jojo Moyes este pe lista mea de citit, chiar daca deocamdata nu am avut placerea, dar citind recenzii despre cartile ei, parca-mi vine cheful...

    RăspundețiȘtergere
  10. Jojo Moyes este o autoare care imi place si ma relaxeaza si totusi aceasta carte n-am citit-o inca. Imi doresc s=o citesc si eu

    RăspundețiȘtergere
  11. E rau daca astept sa iasa filmul cum au facut cu Me before you? :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi place recenzia acestei carti. Pare o carte usor de citit si chiar relaxanta

    RăspundețiȘtergere
  13. De la acest autor am mai citit `Inainte sa te cunosc` si am vazut si filmul. Imi place mult de tot stilul, iar lecturile sunt foarte usor de parcurs.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu am citit cartea, mai am din seria Harry Potter de citit, dar intentionez sa o citesc pana la sfarsitul anului <3 :D

    RăspundețiȘtergere