Arome pasionale si protectie delicata cu noile produse B.U.


Buna dragilor,

Imi plac foarte mut firmele de cosmetice care incearca sa aduca mereu un suflu nou cosmeticelor sale si tin cont de tendintele actuale. O astfel de firma este si B.U., care incearca intotdeauna sa fie la curent cu ultimele noutati si sa creeze produse pentru toate gusturile. Pornind de la aceasta premiza, astazi o sa va arat doua game nou lansate de la B.U, si o sa va prezint parerile mele despre fiecare in parte.



Gama B.U. Passion contine doua produse parfumate pentru corp si anume un parfum natural spray (75 ml) si un deodorant sub forma de aerosol (150 ml). Ambele produse au ambalaje foarte frumoase, rosii si cu accente negre si daca ar fi sa ne luam doar dupa acest aspect, inspira un parfum sexy, jucaus si elegant. Notele de varf sunt mar, coacaze negre si violeta, notele de mijloc sunt iasomie, trandafir rosu si tuberoza, iar notele de baza sunt boabe de tonka si vetiver. Este o aroma floral fructata, se simte bine notele florale, si are unele din ingredientele mele preferate (violete, iasomie, tuberoze), asa ca am folosit-o cu mare drag in ultima perioada. In ceea ce priveste rezistenta, am observat ca in cam 4 ore se diminueaza considerabil aroma de pe piele, dar fiind un spray parfumat, eu zic ca este mai mult decat decent.


Gama B.U. In Action 0% este formata dintr-un deodorant spray si un deodorant cu bila, ambele produse avand 0% alcool si 0% saruri de aluminiu. De asemenea, promit a nu lasa pete pe haine albe si a oferi 48 de ore de protectie. In ceea ce priveste petele albe, le dau dreptate. Stiti deja ca eu sunt fana culori inchise, si nu am avut niciodata neplacerea de a ma trezi dungata ca o zebra cand am folosit aceste produse. In plus, cand am folosit haine deschise la culoare, nu am vazut o ingalbenire a zonei axilei, deci inca un mare plus. Mi-a placut foarte mult si mirosul si faptul de deodorantul spray nu este innecacios. In ceea ce priveste protectia, trebuie sa stiti ca eu transpir destul de mult. Si am observat ca in zilele foarte calduroase, acest deodorant spray nu facea fata mai mult de 4 ore in ascunderea mirosului neplacut, asa ca pentru mine nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor, eu avand nevoie de ceva cu aluminiu pentru a tine transpiratia sub control. Deodorantul cu bila il folosesc de cand s-a mai racit afara, si este parca mai eficient decat cel spray, dar cu siguranta si scaderea temperaturilor ajuta mult. Daca stiti ca nu transpirati mult, cred ca aceste deodorante ar fi o varianta mult mai ok pentru voi si pentru sanatea voastra, asa ca puteti sa le dati o sansa.



Voi ati incercat aceste produse noi de la B.U.? Care sunt preferatele voastre?

Kiss Kiss.

Share:

10 comentarii

  1. Nu am mai folosit de mult produse BU disi, pe timpuri, era marca mea preferata de parfumerie nici nu se gaseau prea multe atunci. De dragul vremurile cand mi-au parfumat viata ar trebui sa ma intorc spre ele putin. Cine stie, poate ne imprietenim iarasi.

    RăspundețiȘtergere
  2. imi plac mult produsele B.U. in action, desi, la fel ca si tine, am nevoie clar de ceva cu aluminiu sa tina transpiratia excesiva sub control. dar in perioada asta sunt foarte ok!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut acum ceva timp un parfumel de la ei, mirosea superb.

    RăspundețiȘtergere
  4. Gama rosie de la BU imi place cum miroase! Am avut-o si eu si m-am declarat multumita de cat persista parfumul pe piele.

    RăspundețiȘtergere
  5. N-am mai folosit BU de o mie de ani. Cred ca e cazul sa incerc din nou produsele lor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt tare dragute produsele de la BU si am avut si eu ocazia sa incerc si eu cateva din produsele lor noi si imi plac combinatia de arome

    RăspundețiȘtergere
  7. Cum sa nu iubesti produsele BU cand au aceste ambalaje dragute si miros senzational?!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca produsele B.U. imi aduc aminte cel mai mult de copilarie si de aceea am o atractie ceva mai mare pentru ele <3

    RăspundețiȘtergere
  9. Am incercat deodorantul cu 0 alcool si mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere