Cum tratam afectiunile prostatei?


Buna dragilor,

Desi tema prostatei nu se incadreaza in teme de interes feminin, cu siguranta aveti pe langa voi o persoana de gen masculin (tata, frate, bunic, sot), care s-ar putea confrunta cu asemenea afectiune. Cam asta am considerat si eu cand am vazut acest produs, Prostatosalm, asa ca am decis sa il incerc pe bunicul meu, care are aproape 90 de ani.

Ce este Prostatosalm si cui se adreseaza?




Prostatosalm este un supliment alimentar notificat la SNPMAPS, destinat barbatilor cu varsta peste 50 de ani si care contribuie la mentinerea sanatatii prostatei si cailor urinare. O data cu varsta, prostata se inflameaza si cauzeaza, prin cresterea in volum, urinari frecvente si dureroase si senzatia de golire incompleta a vezicii urinare. Inchipuiti-va cat de neplacut ar fi trezitul de 4-5 ori pe noapte pentru a merge la baie si acea senzatie continua de a merge la baie. Prin ingredientele sale active, Prostatosalm detoxifica organismul si reduce manifestarile neplacute ale prostatitei.


Ce contine si cum se administreaza?



Ingredientele active, cu rol anti-inflamator, sunt: Vetiveria zizanioides (Ushira); Cucurbita maxima (Dovleac); Muttia occidentalis (Indravadhi); Juniperus communis (Ienupar); Bergenia ligulata (Paashaanbhed); Piper cubeba (Cubeb); Guma acacia. 
Producatorul recomanda cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi, cu jumatate de ora inainte de masa sau cu o ora dupa masa, pentru o perioada de 3-6 luni. Nu se recomanda consumul de lactate, condimente sau alcool pe durata curei.


Ce efecte a avut?


Dupa cum v-am zis, cobaiul de testare a fost bunicul meu, care merge pe 90 de ani. De cand il stiu a avut probleme cu prostata, manifestate prin urinari frecvente si foarte dureroase, ba chiar si interventii chirurgicale. Mereu a incercat sa trateze aceasta problema cu diferite tratamente alopate, insa o data cu varsta inaintate, multe dintre aceste pastile i-au fost interzise deoarece efectele adverse erau prea grave pentru el. In ultima vreme a trecut pe ceaiuri si suplimente alimentare, si a fost foarte bucuros cand m-am prezentat la el cu cutia in mana. I-am explicat cum se ia, si am decis de comun acord sa ia cate o capsula dimineata, una la pranz si una seara, cu un pahar mare cu apa. Comprimatele sunt usor de inghitit, nu au gust sau miros neplacut. Efectele s-au vazut dupa prima saptamana, cand mi-a zis ca urinarea pe timpul noptii s-a redus. Dupa inca doua saptamani mi-a adus la cunostinta ca urinarile nu mai sunt la fel de dureroase, iar in a patra saptamana m-a rugat sa ii mai iau inca doua cutii, ca sa poate face o cura completa.

Daca aveti pe cineva suferind de aceasta afectiune, ii puteti recomanda acest produs, iar efectele nu vor intarzia sa apara. Pretul este unul foarte bun, iar o cutie cu 100 de tablete ajunge pe o luna cu o administrare de 3 capsule pe zi sau pentru 15 zile cu o administrare de 6 capsule pe zi. Mai multe detalii despre acest produs, dar si alte tratamente pentru numeroase afectiuni gasiti pe site-ul Ayurmed.

Voi cui ati recomanda acest produs?

Kiss Kiss.

Share:

17 comentarii

  1. Tatal meu ia tratament pentru prostata, nu pe acesta care cred ca este deasemenea bun :)

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte tare! uite un om multumit! e bine ca l-a ajutat, asta imi da incredere in produsele lor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur sa citesc ca acest produs a ajutat pe cineva. O sa tin minte in caz ca aud pe cineva ca are aceasta afectiune.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca acest supliment chiar functioneaza si o sa il recomand si eu tatalui meu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim pentru prezentare. Ma bucur ca funcționează, il voi recomanda și eu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ayurmed are suplimente bune, menite să ne ajute să tratăm afecțiuni.

    RăspundețiȘtergere
  7. De la Ayurmed am avut si eu foarte multe produse iar gelul non dolor si siropul Coughend au ramas mereu in micuta farjmacie de acasa :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Si tatal meu ia tratament pentru prostata. Am sa ii propun si aceste pastile

    RăspundețiȘtergere
  9. socrul meu are astfel de probleme si chiar se trateaza

    RăspundețiȘtergere
  10. Nimeni din familia noastra nu are astfel de probleme insa nu se stie niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt sigura ca produsul este eficient, pentru ca si alte produse Ayurmed sunt foarte bune. Prostatosalm nu am testat ca n-am avut cui sa-l ofer, dar folosesc Memo-on, Livecom, Shecure, Slemol, produsul anti tuse cand sunt racita, Artrisalm pt articulatii si o sa caut si ceva sa ajut rinichii.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu stiu cum se trateaza astfel de afectiuni, dar ma bucur ca exista astfel de suplimente care ajuta pe cei cu o astfel de suferinta.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu prea stiam mare lucru de aceasta boala pana acum. Ma bucur ca au aparut si prfobleme care sa rezolve si aceste probleme ale barbatilor

    RăspundețiȘtergere
  14. Pana acum nimeni din familia mea nu a avut nevoie de tratament impotriva prostatei, insa este bine de stiut in caz ca...

    RăspundețiȘtergere
  15. Ma bucur ca am gasit acest articol, trebuie sa il trimit matusii mele, ea stiu ca cauta un remediu pentru prostata.

    RăspundețiȘtergere
  16. Am folosit multe suplimente de la Ayurmed, de care am fost foarte multumita si nu ma indoiesc nici de eficacitatea acestuia. Recomand aceste produse.

    RăspundețiȘtergere