Unboxing AllinPackging


Buna fetelor,

Dupa cum v-am aratat si pe Instagram (@claudiaschoice), am primit niste chestii tare simpatice de la AllinPackaging, asa ca astazi va voi arata mai multe poze si va voi da mai multe detalii. Daca ma cititi de ceva vreme, stiti ca sunt putin (mai mult) germofoba. Recunosc, starea mea mentala privind acest subiect s-a inrautatit de cand am capatat si o dermatita de contact, dar asta este o alta poveste. Asadar, aceasta chestie se rasfrange si asupra cosmeticelor pe care le folosesc. De multe ori mi se intampla sa refuz sa folosesc unele produse fiindca nu au un sistem de dozare igienic, insa acum am gasit o varianta foarte ingenioasa sa folosesc produsele pe care le vreau, dar fara sa fac rabat de la regulile stricte de igiena. Am ales niste ambalaje foarte simpatice, unele din plastic, altele din sticla, insa si alte chestii extra. Haideti sa vedeti si voi:


Unboxing-ul pe Youtube, cu multa fosneala si first impressions:


Le-am impartit pe caprarii, si voi incepe cu produsele cu pompita:


Recipient cu pompita airless transparent - pentru 30 de ml de produs, forma cilindrica si un pret de doar 4 lei si un pic.
Recipient cu pompita airless Ava - volum de 15 ml, cu detalii argintii si facut din plastic. Al meu a ajuns din pacate fara pompita propriu-zisa, insa o sa fac tot posibilul sa ii caut o pompita si sa o atasez.
Recipiente cu pompita, din sticla - volum de 30 de ml fiecare, doua bucati, diferenta dintre ele fiind culoarea pompitei. Ambele sunt frosted - nu sunt total transparente.
Recipient cu pompita, patrat - volum 30 de ml, cred ca cel mai elegant dintre toate, iar eleganta i-o da acea parte aurie. Deja stiu ce crema voi pune acolo :)


Recipient pentru parfum - 5 ml, mic si usor de pus si in cea mai minuscula geanta. De obicei, umblu cu parfumul dupa mine in geanta, insa asa voi pune aici niste esenta frumos mirositoare si voi lasa acasa sticla de 50 de ml. In plus, este reincarcabil.
Recipient de plastic cu capac - 750 ml, cu capac care se inchide etans printr-un sistem foarte simpatic. Ma bucura faptul ca este de plastic, insa sper ca partea metalica cu care se inchide sa nu rugineasca, fiindca intentionez sa il folosesc in baie, si sa depozitez in el anumite chestii.


Extra, mi-am ales aceste gentute cosmetice cu bufnite, super simpatice. Au dimensiuni diferite si un material care la prima vedere pare foarte rezistent, si ce-mi place cel mai mult la ele este faptul ca materialul mai sus numit are o anumita textura, si sta drept.

Voi alegeti astfel de recipiente pentru utilizarea lor zilnica?

Kiss Kiss.


Share:

34 comentarii

  1. interesante recipientele astea! nu m-as fi gandit la ele pana acum. ah, da, bufnitele!!! sunt mega simpatice!

    RăspundețiȘtergere
  2. Awwww ce de chestii dragute si gentutele cu Bufniiii sunt wwooww, sa le folosesti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
  3. nu aleg, e prea complicat sa le mut in alte recipiente, sunt mai lenesa :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce dragut, nu stiam ca exista asa ceva si nu sunt nici scumpe dupa cat am vazut eu

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce dragute sunt... as vrea si eu recipiente asa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Faina ideea cu pompitele pentru creme si fond de ten, daca prinzi unele fara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au si pompite separate, cred ca ai putea gasi. Eu nu prea sunt adepta fondului de ten, si ce am eu sunt la ambalaj squeeze.

      Ștergere
  7. Recipientele imi plac si chiar as avea nevoie de asa ceva...

    RăspundețiȘtergere
  8. Indiferent cate recipiente as avea, niciodata nu-mi sunt suficiente...

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar sunt geniale recipientele! Mai ales ca arata diferit fata de cele standard. Si eu sunt cam obsedata de recipiente, mai ales pentru ca imi place sa ma ocup de proiecte DIY, asa ca imi place sa am din belsug

    RăspundețiȘtergere
  10. nici nu stiam ca exista asa ceva. mie mi-ar fi greu sa stau sa mut produsele in alte recipiente.

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte drăgălașe produsele primite și foarte practice. Nici nu știam de existența unui astfel de site.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cand merg in vacante, aleg recipiente mai mici, dar de la brandurile pe care le folosesc pentru a nu ma incurca in ele.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu stiam ca exista. Nu prea le utilizez, dar acum cred ca o sa incep sa le cumpar pentru ca mi-au atras atentia niste uleiuri esentiale si am nevoie de recipiente pentru ele.

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte interesante recipientele, cred ca sunt si practice. Gentuta cu bufnite este tare cute. ^_^
    Catalina Cotoc

    RăspundețiȘtergere
  15. Vaii.. ce recipiente!! Foarte utile, am sa arunc si eu o privire pe site, cred ca am sa cheltui ceva banuti. :D

    RăspundețiȘtergere
  16. Sunt interesante acele recipiente. Nu stiu ce as face cu ele, dar sigur le-as gasi intrebuintare

    RăspundețiȘtergere
  17. Foarte interesante recipientele! Am vazut si eu unele asemanatoare in Jumbo, dar din plastic...Mi-au facut putin cu ochiul.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ce lucrusoare simpatice! Sa le folosesti cu placere! :-*

    RăspundețiȘtergere
  19. Sunt curioasa cum se pune parfumul in acel recipient, daca se dozeaza ok si nu se pierde din parfum.

    RăspundețiȘtergere
  20. Cât de simpatice sunt portfardurile cu bufnițeee. Un recipient de 5 ml pentru parfum mi-ar trebui și mie, pentru călătorii. Mai am parfumurile mini, dar tot mi-e și cu ele teamă să nu le sparg. :D

    RăspundețiȘtergere
  21. Ma bucur ca ai adoptat aceasta maniera de a face unboxing. De multe ori nu am rabdare sa ma uit la video pana la capat, dar la citit am spor :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Cred ca este o placere sa folosesti asemenea recipiente.

    RăspundețiȘtergere
  23. Recipientele sunt grozave pentru calatorii, in loc sa cari cu tine ditamai sticla, iti pui cantitatea necesara in acesta.

    RăspundețiȘtergere