Shopping Haul - Comanda Oriflame C 5 2016

Buna  fetelor,

Stiti deja vechea scuza in ceea ce priveste comenzile la Oriflame, nu? My brother made me do it. Iar m-a sunat, iar a zis ca vrea produse Oriflame. Si cum pot eu sa refuz, ca doar un frate am?! Asadar, am plasat comanda la Oriflame din catalogul nr. 5 pe 2016, care mai este valabil doar pana pe 18 aprilie, asa ca daca va face ceva cu ochiul, va sugerez sa va gabiti :) Dati click pe denumire pentru a ajunge pe site:


  • Mini-set Optimals Even Out - 23 lei, mini-crema de zi cu SPF 20 (15 ml) si mini-crema de noapte (15 ml) care promite estomparea si prevenirea petelor. Teoretic aveam nevoie de o crema de zi cu SPF, si daca am gasit si o crema de noapte la pachet, ale mele au fost. Stiti deja ca nu ma incanta cremele la borcanel, dar am hotarat sa fac o exceptie pentru promisiunile sale. 
  • Crema de maini Dream Cream - 2 lei, 30 ml - numai buna de pus in geanta. Are ulei de migdale dulci si glicerina, un miros placut si ambalaj dragut.
  • Creion dermatograf The One high Impact Grey Smoke - 8 lei, nuanta care complementeaza foarte bine nuanta verde a ochilor mei, zic eu. Neaparat o sa ii fac un swatch&review, ca am multe de vorbit despre el.
  • Mostre de ruj - si pe astea vreau sa vi le arat mai bine, asa ca stati pe aproape.
Voi ce ati mai cumparat in ultima vreme de la Oriflame?

Kiss Kiss.

Share:

14 comentarii

  1. n-am mai luat nimic, nimic :(( parca as da o comanda...parca as cheltui niste bani...da nu stiu unde :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Am uitat anul in care am luat ceva de la Oriflame, sa fie pe la 1900 si ceva, nemtii inaintau spre Oituz. :)) Kidding! Dar chiar nu stiu. Oricum, enjoy! <3 te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa le folosesti cu drag !
    Ce pret au mostrele de ruj ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am luat rimelul Hypnotic, sunt incantata sunt de el, trebuie sa ii fac si un review
    Sa le folosesti cu drag! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Simona! Nu am incercat inca acel rimel, sunt curioasa de parerea ta!

      Ștergere
  5. De la Oriflame imi luam un fond de ten dar ultima data mi s-a parut ca i-au cam schimbat reteta ca nu mai acoperea asa de bine. Am renuntat si la el. Cremea aia chiar e doi lei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, crema de doi lei :)) Am mai auzit si eu de un fdt care si-a schimbat formula, s-a plans o vecina de el.

      Ștergere
  6. Nu am mai folosit produse de la Oriflame de foarte mult timp. Ma intreb daca pot comanda de pe net sau daca chiar trebuie sa trec pe la un reprezentant.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa le folosesti cu drag!! Ia uite ca eu prefer cremele in borcanel, cele de fata. In rest am enspe mii de creme de maini, sa nu imi lipseasca niciodata si niciunde :)) Cu cat mai mici, mai bine, le pot purta mai usor dupa mine. Pupici

    RăspundețiȘtergere