Review: Crema contur pentru ochi si buze cu efect de fermitate Gerovital Plant de la Farmec cu ulei de mac

Buna fetelor,

A trecut mai bine de o luna de cand aceasta crema a intrat in rutina mea de ingrijire a ochilor, am avut destul timp la indemana sa analizez acest produs in toate aspectele, asa ca astazi am pregatit pentru voi un review, pe care sper sa il gasiti util. De cand ma stiu, am avut o oroare de batranete. Nu de varsta propriu-zisa, ci de aspectele negative cu care vine aceasta - in cea mai mare parte de riduri si aspectul neplacut pe care acestea il lasa. Nu ma intelegeti gresit - admir o femeie trecuta de tinerete, care isi poarta cu mandrie ridurile si liniile fine, in detrimentul uneia cu operatii estetice care nici nu mai poate zambi, de cat si-a intins pielea. Totusi, sunt terifiata de aspectul pielii din zona ochilor, aspect botit, zbarcit, si mi-am propus sa fac tot ce imi sta in putinta pentru a-l preveni. Si cum preventia este mama tratarii, astazi va prezint crema pentru conturul ochilor de la Gerovital Plant, cu extract de ulei ecocertificat de flori de mac:


Ce spun ei: Pielea sensibilă din jurul ochilor și buzelor are nevoie de o îngrijire specială.
Uleiul organic din Flori de Mac are avantajul de a proteja tenul și pielea de stresul urban. Tot mai multe persoane devin alergice, dezvoltă anumite sensibilității ale pielii, iar Uleiul din Flori de Mac are efect calmant și de protecție al pielii. Este ideal în tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate şi expuse stresului factorilor de mediu, prevenind deshidratarea, iritarea, apariția ridurilor și îmbătrînirea prematură a pielii. Formulă fără conservanţi.

Ce spun eu: Crema vine intr-un tub de tip squeeze, ambalaj pe placul meu in ceea ce priveste sterilitatea produsului, facilitand o aplicare igienica si simpla. Este mica, ocupa putin spatiu, si poate fi depozitata pe capac, dar pentru a-mi fi mai usor, am decis sa tin astfel de creme de dimensiuni reduse intr-un pahar. Aplicatorul este bine lucrat, cu marginile perfect rotunjite, ceea ce scade riscul de zgariere in timpul folosirii. Dupa cum v-am zis, folosesc aceasta crema de mai bine de o luna si nu am vazut semne ca aplicatorul ar dori sa cedeze, deci mai primeste si aici un plus din partea mea.


Crema are o culoare alba, un miros floral placut, caracteristic acestei game cu ulei de flori de mac, si o textura bogata. Mirosul este delicat, nu este persistent, si dispare la cateva minute dupa aplicare. Cu toate ca am folosit aceasta crema de cateva ori si pentru conturul buzelor, am utilizat-o cu precadere pentru zona ochilor. Am aplicat-o direct pe piele, cu ajutorul degetelor inelare, si am masat-o usor. Avand o textura bogata, nu este nevoie de mult produs pentru a hidrata zona ochilor, fiind o crema foarte spornica.


Intra cu usurinta in piele, chiar daca are o textura bogata, se absoarbe complet si nu lasa o pelicula grasa la suprafata pielii. Am folosit aceasta crema atat seara, cat si dimineata si s-a comportat exemplar, fiind si o buna baza de machiaj. Pot sa aplic cu incredere corector peste aceasta crema, fara frica de a se strange in pliurile ochiului.

Am observat ca dimineata zona ochilor este inca foarte bine hidratata, nu o simt uscata sau iritata. Liniile fine sunt parca mai putin vizibile, iar in ceea ce priveste ridurile, nu am observat aparitia lor, lucru care ma bucura nespus. Avand un raport calitate-pret foarte bun si o cantitate indestulatoare, recomand acest produs persoanelor intre 25-30-35 de ani, pentru o hranire in profunzime a zonei ochilor si pentru prevenirea aparitiei ridurilor.

Gama Gerovital Plant de la Farmec cu ulei de flori de mac contine o varietate de produse, atat pentru ingrijirea tenului, cat si pentru ingrijirea corpului si a parului si deja am trecut in wishlist alte produse pe care ma tenteaza sa le incerc.

Ingrediente:


Cantitate: 15 ml.

Valabilitate: 6 luni de la deschidere.

Pret: 15 lei.

Unde se gaseste: Online, pe farmec.ro in plafare si supermarketuri.

Voi ati incercat aceasta crema cu ulei de flori de mac din gama Gerovital Plant de la Farmec?

Kiss Kiss.

Share:

10 comentarii

  1. suna interesant, in trecut am ami avut o crema de genul de la Farmec doar ca alt sortment, din seria noua nu am incercat nimic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu deja am pus ochii si pe restul seriei, toate imi fac cu ochiul. Pentru varsta noastra, crema este ideala.

      Ștergere
  2. Yep, yep! Si eu o am si imi place mult ca o pot folosi si in jurul buzelor (si acolo incepe pielea sa se stranga cu varsta). Eu sunt multumita de ea! Puuuuup!

    RăspundețiȘtergere
  3. singurul lucru care nu imi place este ca, desi sunt produse romanesti, nu au ingredientele scrise in limba romana. In rest, nu pot sa spun ca am avut experiente neplacute cu produsele Farmec.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si asta ar fi cumva o problema, dar eu deja stiu sa citesc printre ingrediente si sa-mi dau seama ce contine. Daca este de ajutor, pe viitor o sa fac si analiza ingredientelor.

      Ștergere
  4. Ajută cumva și împotriva cearcănelor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Putina luminozitate am vazut, dar in cazul meu, cearcanele sunt cumva genetice :(

      Ștergere
  5. N-am incercat nimic din gama asta dar am auzit numai lucruri bune <3

    RăspundețiȘtergere