Noutati in teste - Produse cosmetice de la Pentru Corpul Tau

Buna fetelor,

Ieri am primit un coletel plin cu bunatati cosmetice de la Pentru Corpul Tau si m-am bucurat foarte tare. De abia astazi am reusit sa pun mana pe el, fiindca l-am uitat la serviciu ieri, dar asta e o alta poveste. Pentru cei ce nu stiu, Pentru Corpul Tau este un magazin online, unde puteti gasi o multitudine de produse cosmetice, dar si produse pentru copii, ceaiuri si suplimente nustritive si produse tehnico-medicale. Livreaza in toata tara, au preturi bune si de fiecare data se gaseste ceva la oferta pe site-ul cu acelasi nume- http://pentrucorpultau.ro/ . In plus, imi place ca au o mare diversitate -  gasesc produse pe care nu le gasesc in micul meu oras. II gasiti si pe Facebook, tot sub acelasi nume Pentru Corpul Tau, unde va recomand sa le dati un like pentru a fi la curent cu ultimele noutati.


Iata ce a continut coletelul - click pe denumire pentru a ajunge pe site:


Urmeaza sa le fac si review-uri dupa ce le voi folosi o perioada.

Voi ati incercat produse de la Pentru Corpul Tau?

Kiss Kiss.

Share:

8 comentarii

  1. Eu am avut ulei de masaj si inca ceva :D a, da. Crema anticelulita. Am fost incantata de ele. Am avut si o masca farmasi, aceea nu m.a prea dat pe spate. Dar iau in considerare o comanda

    RăspundețiȘtergere
  2. wow , nice i need a massage oil
    Visit my blog
    http://www.melodyjacob.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. Crema pentru calcaie o lauda toata lumea, Astept sa aflu si parerea ta despre ea pentru ca te stiu mereu sincera.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai de asta m-a tentat si pe mine, e foarte ieftina, dar am auzit numai laude la adresa ei. Diseara o bag in teste, sa vedem cum se comporta.

      Ștergere
  4. Corectorul lichid de la Farmasi este genial. Mie mi-a plăcut foarte mult. Din nefericire nu mai am stand Farmasi la mine in oras.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maine il bag si eu in teste, sper sa imi placa. Poti intra pe site-ul celor de la Pentru Corpul tau, au preturi foarte bune.

      Ștergere