La ce mai viseaza Claudia # 111 - Harry Potter and the Cursed Child?

Buna fetelor,

Cred ca am mai zis chestia asta pe aici de cateva ori, dar cum mie imi place sa vorbesc mult, o sa o mai zic o data. Eu sunt mare fan Harry Potter. Si o data la ceva vreme, un an-doi, ma apuca un dor de a vedea toate filmele. Si ma pun pe vizualizat. Totusi, o data cu varsta se pare, gasesc cate ceva nou la fiecare maraton, asa ca niciodata nu ma satur sa ma uit la aceasta serie.

Source

In plus, umbala vorba prin targ ca ar mai aparea o carte - Harry Potter and the Cursed Child, dar dupa mici cautari online, am aflat ca autorul cartii este altul - Jack Thorne, cartea fiind bazata pe seria scrisa de J.K. Rowling. Cartea are doua parti, si va avea parte si de o ecranizare in doua luni si jumatate. Totusi, nu stiu daca o sa ma incante in mod spectaculos, dar asteptam vara sa vedem rezultatele.

Share:

4 comentarii

  1. de obicei cand se schimba autorul nu mai suntem la fel de fermecati pentru ca tindem sa facem mereu comparatie cu originalul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam asa tind sa cred si eu, mai ales din ce am citit pana acum despre aceasta productie.

      Ștergere
  2. Hello! Si eu sunt fana Harry Potter, dar trebuie sa te contrazic putin. Cartea e scrisa de J.K. Rowling, Jack Thorne scriind doar scenariului pentru piesa de teatru (adaptata dupa carte) cu acelasi nume care va avea premiera in luna Iulie, la Londra. Cartea va aparea cu putin inainte de premiera piesei in mediul virtual, si mai apoi va fi si o editie tiparita. Filmul care va aparea in luna Noiembrie se numeste "Fanstastic Beasts and where to find them", titlul fiind inspirat de cartea folosita de elevii de la Hogwarts pentru orele tinute cu Hagrid. ^_^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super! De abia astept, in cazul acesta, sa vad ambele filme. Se pare ca sursele mele de informare nu au fost prea bune :)

      Ștergere