Shopping Haul - Comanda Avon C 16 / 2015

Buna fetelor,

Daca saptamana trecuta va aratam ofertele artactive de la Avon, astazi va arat o mica parte din comanda. Zic mica parte deoarece v-am mai zis deja ca am inceput sa pregatesc cadouri pentru Craciun pentru cei dragi, asa ca am diminiat drastic comenzile mele.



  • Masca de fata Planet Spa cu ciocolata - 75 ml, 10 lei - v-am zis si ma repet - am o pasiune pentru mastile de fata din aceasta gama, si le adun ca o furnicuta. La aceasta masca recunosc - mi-e frica sa nu o mananc, asa arata si miroase, incat tentatia e foarte mare.
  • Spray cu hibiscus si zmeura Naturals Hair Care - 100 ml, 6 lei - cum spray-ul meu actual e pe gata, am zis sa incerc acest spray pentru improspatarea parului, in amintirea unuia cu flori de cirese, tot de la Avon. Se vede, desigur, cat de gurmanda mi-s - si acesta are un miros dulce si tare placut, si de abia astept sa-l bag in uz.
  • Souffle pentru par cu acai berry si ulei de shea - 125 ml, 6 lei - ma atragea de mult ideea de un souffle pentru par, dar nu ma prea incanta aroma de acai berry, despre care stiam ca e groaznic de dulce. Am zis totusi sa ii dau o sansa, acum ca e la reducere, si bine am facut, ca am descoperit un miros tare frumos si placut, si o textura interesanta.
  • Lotiune de corp duo cu scortisoara si vanilie - 150 ml, 14 lei - inca una din gama "imi vine s-o mananc", miroase delicios, este swirl in 2 culori si arome si are mici particule stralucitoare in ea, din alea decente si discrete. Cred ca ar merge de minune purtata la un eveniment, intr-o seara, cu o rochita, cat sa dea acel glow natural.
  • Exfoliant cu zahar brun pentru corp Planet Spa - 200 ml, 12 lei - l-am primit, impreuna cu urmatoarele 2 produse, la o competitie pentru reprezentanti Avon. Mai am inca unul acasa, prins la o oferta faina, cum e si cea online de acum.
  • Anew Ultimate BB+SPF 20 UVA/UVB - 30 ml, 66 lei - inca nu am desfacut-o, dar am asa un feeling ca nu ma incadrez la categoria de varsta necesara pentru a o folosi. Urmeaza sa ma informez, si sa ii decid soarta - ramane in posesia mea, sau o dau mai departe, spre folosire.
  • Crema de noapte Anew Clinical E-Defense - 30 ml, 35 lei - aceasta crema a picat fix la fix, pentru ca am ramas teoretic fara nicio crema de noapte potrivita pentru sezonul rece. Trebuie totusi sa ma informez putin, sa vad daca se potriveste cu ce imi trebuie mie.
Voi ce ati comandat in ultima vreme de la Avon?

Kiss Kiss

Share:

13 comentarii

  1. Hmm ce de-a produse misto:)si eu mi-am dat o comanda aseara de cateva produse.Am vrut sa imi cumpar si eu souffle pentru par dar apoi m-am razgandit:)poate imi spui tu cum se comporta dupa ce il folosesti:-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Anca! Intentionez sa il bag cat de curand in teste, cred ca mai am inca pe vreo 2 saptamani de utilizat balsamul actual.

      Ștergere
  2. ce bine suna spray-ul cu hibiscus! Am o prietena "dealer" Avon, cred ca o rog sa-mi aduca o brosura :D
    sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Adina! Miroase super spray-ul, am avut si varianta cu cirese si mi-a placut tare mult!

      Ștergere
  3. În campania asta am avut și eu câteva achiziții, m-am lăsat tentantă de paginile colorate și de reduceri. :))
    Să le folosești cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa le folosesti cu drag! Eu am ratat campania aceasta, asa cum spuneai si tu am inceput sa cumpar deja cadourile pentru cei dragi si vreau sa fiu un pic mai chibzuita! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Irina! si eu incerc sa strang cadouri, dar mai iau si ceva pentru mine!

      Ștergere
  5. am mirosit si eu masca cu ciocolata, vai de mine sa manc nu alta

    RăspundețiȘtergere
  6. Souffle -ul acela parca as vrea sa-l incerc!

    RăspundețiȘtergere