Review - Sampon pentru stalucire I Love my Planet de la Yves Rocher

Buna fetelor,

Samponul acesta a venit in baia mea in urma cu aproape 1 an, de pe meleaguri straine, tocmai din Germania, alaturi de inca vreo 2 produse - un gel de dus cu pere si caramel in care m-am infipt prima oara si o lotiune de corp cu unt de shea, care-si asteapta cumintica randul.



Ce spun ei: Părul Dvs. este mai sănătos şi planeta noastră mai protejată! Graţie extractului de lămâie, părul Dvs. este mătăsos şi strălucitor. Textura lichidă şi transparentă a acestui şampon, vă curăţă părul cu delicateţe. Părul Dvs. este mai sănătos şi planeta noastră mai protejată!

Ce spun eu: Produsul vine intr-un recipient de plastic, clasic pentru aceasta gama de ingrijire a parului de la Yves Rocher, usor de manevrat si de utilizat. Capacul se inchide si se deschide cu usurinta, nefiind un nail-killer, ceea ce pe mine ma incanta, ramasa marcata cu unele geluri de dus de la Yves Rocher, care-mi nenoroceau unghiile.

Samponul are un miros placut, fresh, de lamaie aromata, este transparent si are o textura lichida-geloasa, lucru care ii permite sa adere foarte bine pe parul umed si sa nu se piarda printre degete. 


Formeaza o spuma decenta si curata bine parul, dar in acelasi timp delicat, fara sa-mi dauneze scalpului mofturos din ultima vreme. Si pe lungimea parului se descurca foarte bine, parul se simte curat dupa utilizare, dar nu-mi usuca firul de par. Dupa spalare, parul devine matasos, parca are mai multa stralucire, nu este incarcat si nici nu se ingrasa mai repede ca de obicei.

Avand o lista de ingrediente safe - fara parabeni, fara coloranti si beneficiind de un pret prietenos, mie mi se pare un sampon cu un raport calitate-pret foarte bun, care s-a potrivit de minune cu nevoile parului meu, deci sunt sanse mari sa il recumpar. Sper doar sa nu am surpriza neplacuta sa gasesc disconcordante intre cel de origine nemteasca si cel care ajunge pe piata romaneasca :D

Ingrediente:


Cantitate: 300 ml.

Valabilitate: 6 luni.

Pret: 15.5 lei, dar se gaseste desaste cam tot timpul la oferta, la aproximativ 10-11 lei.

Unde se gaseste: in magazinele fizice Yves Rocher sau online pe www.yves-rocher.ro.

Voi ati incercat acest sampon pentru stralucire de la Yves Rocher?

Kiss Kiss.


Share:

8 comentarii

  1. Nu l-am incercat pe asta dar au inceput sa ma surprinda sampoanele YR, acum am unul cu bumbac in teste si imi place :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu bumbac? pe ala nu l-am ochit pana acum! ma duc sa ma informez si eu, cine stie, poate plasez si o comanda!

      Ștergere
  2. Nu am incercat nici un sampon de la ei si poate e timpul sa o fac. am auzit numai de bine ;) pupici :*
    http://iv-dorys.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am gasit si sampoane pe placul meu la ei, si unele care nu sau potrivit tipului meu de par/scalp! de asta trebuie incercate toate :D

      Ștergere
  3. are sulfati si clor si eu ma feresc de aceste ingrediente in ultima vreme., Degeaba e el fara parabeni daca are aceste 2 ingrediente care usuca tare parul , si cum deja apa de la chiuveta e plina de clor, sa mai punem clor si in sampon...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si asta e un punct de vedere. eu n-am avut probleme cu parul de la el, dar fiecare persoana e diferita si efectele, la randul lor, difera!

      Ștergere
  4. Nu l-am incercat inca, desi l-am tot vazut in oferte. Merci de review! Pup.

    RăspundețiȘtergere