Shopping Haul - Comanda Avon C 15 / 2015

Buna fetelor,

Hop si eu cu o comanda de la Avon. Dupa cum se vede prea bine, se diminueaza numarul de produse comandate pentru mine. Dar sa nu credeti cumva ca am scapat de obsesia cosmeticoasa, nu, nu, nu. Numai ca se apropie Craciunul de acum (da, bine, stiu ca mai sunt aproape 2 luni, dar nu-mi place sa ma zbat ca o gaina fara cap in ultimele zile, in aglomeratie, ofticata ca nu mai gasesc nimic frumos), si ce dovada mai mare de dragoste si altruism pot gasi eu decat sa sacrific eu nevoia mea compulsiva de a adauga cosmetice la colectie si sa ma gandesc sa fac cadouri celor dragi? Hai gata, destul cu vorbaria si frazele proustiene si sa trecem la cosmetice:


  • Masca de fata Planet Spa Herbal Steam Bath - 75 ml, 10 lei - noua gama de produse Planet Spa, cu cedru, si eucalipt, pe baza de argila. Stiti ca eu pur si simplu ador aceasta gama de la Avon, asa ca nu puteam sa nu o incerc. Am ajuns la o venerabila colectie de masti pentru ten de la Planet Spa, si ma gandesc sa vi le arat si voua candva :)
  • Masca Avon Naturals Purifying cu extract de Tea Tree si castravete - 75 ml, 6 lei - dupa ce mi-am desfatat tenul cu uleiul de Tea Tree, am zis sa mai incerc produse cu acest ingredient minune. Masca aceasta era la reducere la un pret tare bun, este peel-off si tin minte ca am mai incercat-o candva, cumva.
  • Exfoliant de talpi FootWorks cu rodie si ciocolata - 75 ml, 7 lei - mai ziceti si voi ceva de combinatia asta! Eu in sezonul rece scot la inaintare produsele ciocolatoase, asa ca o sa intre direct in uz in momentul in care-l termin pe fratele lui grozav mirositor - cel cu nuci de macadamia.
  • Exfoliant de talpi FootWorks cu ananas - 75 ml, 4 lei, din oferta de reprezentant - mi-am bagat limba nasul in el deja si tin sa va anunt ca are un miros extraordinar, de-ti vine sa-l mananci. Totusi, il mai las in asteptare, am alte planuri pentru el, mai spre primavara.
  • Mini apa de parfum Perceive - 30 ml, 18 lei - si acest parfum a mai fost in colectia mea, si cu siguranta o sa mai fie, fiindca pentru sezonul rece mi se pare ideal de purtat. Mai am putin dintr-un Today, si o sa ma infing in acesta :D
Voi ce produse v-ati mai achizitionat de la Avon?

Kiss Kiss.

Share:

16 comentarii

  1. Mi-am comandat si eu masca de la planet spa, dar inca nu am primit-o. Abia astept sa o folosesc! Pupici

    http://lifestylesem.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Să le folosești cu drag! Eu am spray-ul pentru picioare din gama cu ananas și... știu ce spui! :D Mă tentează ceva și din gama cu rodie și ciocolată, poate iau o cremă.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mastile sunt tare interesante. Nu le stiu dar le-as incerca :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa le folosesti cu placere! Daca ma intersectez cu Avon in viitorul apropiat, m-ar tenta ceva de baie cu aroma Steam Bath! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! daca esti incantata de aroma mentolata-coniferoasa :) sigur o sa iti placa!

      Ștergere
  5. Am si eu multe produse avon si imi tot achizitionez din C16 am cumparat cosul cu 6 produse iar din C17 am comandat toata gama cu ulei de argan pt par si o crema de fata avon care cu cacao dar mai am de asteptat pana vine comanda

    RăspundețiȘtergere