Review: Masca de par cu ulei de argan Helen Seward

Buna fetelor,

Daca v-am povestit cu ceva vreme in urma despre samponul cu ulei de argan de la Helen Seward, primita spre testare multumita Elenei de la Beauty BySunshine si celor de la Mondo Kosmetik astazi este randul mastii pentru par din aceeasi gama sa intre in lumina reflectoarelor.



Ce spun ei: Hraneste in profunzime, avand o actiune reparatoare si de reconditionare. Actiunea sa de netezire imbunatateste in mod considerabil conditia parului prin inchiderea si etansarea solzilor ridicati ai cuticulei. Efectul este unul de stralucire si aspect matasos extrem.

Ce spun eu: Stiti deja, v-am mai spus si va repet: parul meu + uleiuri de ingrijire = love. Cele mai bune si mai eficiente produse pentru ingrijirea coamei mele rebele sunt cele cu uleiuri naturale in compozitie, iar aceasta masca nu se dezminte.

Masca vine intr-un tub micut ( varianta de testare, de 75 ml) sau intr-un recipient gen borcanel de plastic, de 250 ml sau 500 ml. Varianta mini mi s-a parut putin dificila de manevrat in momentul in care am ajuns la ultima utilizare, dar acest aspect nu va fi o problema in cazul ambalajelor full size. Are o culoare galben deschis - untoasa si o textura gelo-untoasa, daca intelegeti ce vreau sa zic, ceva intre un unt de corp si un gel :)



Eu am aplicat masca dupa samponarea de doua ori a parului si clatirea minutioasa, pe parul bine stors de apa, pe lungimea parului, evitand contactul cu scalpul.  Si de aici a inceput minunea. Inca din momentul in care am aplicat-o pe par, se simte diferenta. Si nu exagerez deloc. Se aplica usor, uniform, datorita texturii mai sus mentionata, este nevoie de o cantitate micuta pentru un par lung si din momentul in care intra in contact cu parul, parca il readuce la viata. Chiar daca am aplicat-o, am lasat-o 1 minut sa actioneze, apoi am clatit, sau am lasat 5 minute, efectul este extraordinar. Parul devine moale si catifelat instant, isi schimba parca textura, simt cum efectiv firul de par este mai puternic si mai sanatos, hranit in profunzime si acest efect se simte si dupa ce inlatur masca de pe par. Inca un aspect care merita mentionat este faptul ca nu ingrasa sau imbasceste parul, si nici nu lasa acea senzatie de par incarcat, ba chiar il lasa stralucitor, de-mi vine sa cred ca am iesit de la salon dupa utilizarea lui, nu din umila-mi baie. Si sa nu uitam de miros, prezent dim momentul aplicarii mastii si pana la urmatoarea spalare - un miros delicios, vanilat, cu tenta de scortisoara (sau cel putin asa il percepe nasul meu), ideal din punctul meu de vedere pentru sezonul rece.

Mie mi-a placut masca aceasta, m-a incantat cu desavarsire, atat de mult incat daca cineva mi-ar zice ca as putea alege doar 3 masti pentru par pe care sa le folosesc pentru tot restul vietii, cu siguranta ar fi una dintre alegeri. Va fi cumparata cu siguranta dupa ce mai golesc din stocurile mele, si trecuta in categoria de Top 3 sau Holy Grail. 

Ingrediente:



Cantitate: 75 ml, 250 ml, 500 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Unde se gaseste: momentan doar la standul celor de la Mondo Kosmetik, dar urmeaza cat de curand sa apara si o sectiune a magazinului online.

Voi ati incercat produsele Helen Seward pentru ingrijirea parului? Mai multe detalii despre produse gasiti pe site-ul lor - http://www.helenseward.ro/

Kiss Kiss.


Share:

8 comentarii

  1. Daca spui coama rebela, uleiuri si nevoia imperioada a ingrijirii... I'm in!!! O vreau! Din pacate, trebuie sa astept sa am posibilitatea comenzii online! Multumesc pentru review, Claudia!
    I've missed you! Hugs!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Missed you too! Inca nu mi-am facut ordine in invalmaseala din viata mea, dar promit sa ma mobilizez si sa reusesc sa revin in totalitate!
      Cat despre masca, si eu le astept magazinul online, chiar vreau aceasta masca si nu o sa ii zic pas :)

      Kisses!

      Ștergere
  2. Trebuie sa vad si eu ce fac cu parul meu. Mi-am pierdut complet echilibrul. Balsamul nu ma mai multumeste, samponul imi face cojite! Le tot schimb si parca sunt tot mai nemultumita! Sa vad ce mai incerc

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu am incercat tot gama acesta chiar este buna si mititelu asta tine mult

    RăspundețiȘtergere