La ce mai viseaza Claudia # 93 - Jurnal de blogger fara telefon

Buna fetelor,

V-am zis deja pe Facebook ca nu am telefon. Bine, teoretic am un telefon, dar practic nu ma ajuta cu nimic in viata mea de blogger, si nici in cea de zi cu zi, ca nu mai am o gramada de numere in telefon. Si daca pana acum nu mi se parea asa de important... oh well... e exact ca si servetelele nazale - devin tare importante atunci cand lipsesc. Nu ma intelegeti gresit, nu sunt disperata, pot cu siguranta sa traiesc fara telefon - dovada face faptul ca sunt aici si scriu, nu-i asa?! - dar de multe ori e mult mai simplu sa avem telefonul langa noi.



08:30 AM - Incep sa ma foiesc in pat, simt parca somnul vrea sa ma paraseasca, ceea ce e ciudat, in conditiile in care pe la aproape 05:00 AM eu butonam telecomanda, in lipsa de somn. Trag un ochi la al meu domn din dotare - doarme ca valiza in gara like a boss. Incep sa ma invart, sa ma foiesc mai tare, il pup, il mangai pe fata, pe umeri - sunt exact ca o pisica din aia jucausa, care cauta sa-si trezeasca stapanul, ca are chef de joaca. El - nada, nimic, nicio miscare, nici o tresarire, cu toate ca la somn a avut un avant de vreo jumatate de ora in fata mea. Bine, ma las pagubasa, intind mana spre noptiera, cautand telefonul, in ideea ca intru pe Facebook, pe Instagram, pe mail, mai trec vreo 2-3 nivele de joc, timpul trece. Realizez ca al meu telefon nu mai este, raman cu mana suspendata in aer pentru cateva secunde, ca in desene animate, si virez catre telecomanda. Incerc sa reduc sonorul la TV si sa caut ceva cat de cat interesant, fara politica, drama & co. De felul meu nu ma prea uit la televizor, timpul acordat cutiei cu omuleti e de maxin 1-2 ore pe saptamana, si atunci noaptea sau dinineata de weekend - si doar pe anumite posturi - TLC, Discovery, Animal Planet sau poate vreun film ratacit pe undeva. In aceasta superba dinineata de duminica, nimic atractiv. Inchid ochii si imi fac planing-ul pentru ziua de azi - poze pentru anumite articole ce trebuie scrise, idei de manichiura pentru colaborari, un posibil make-up organiser DIY, o postare pe Facebook despre #buzztartino. Si apoi.... partea rationala a creierului se trezeste, zbierandu-mi ca nu am telefon si implicit nu pot sa fac pozele necesare.

09:30 AM - Ma hotarasc sa ma ridic din pat, ca vreau cafea si mic dejun. Observ cat de frumos e afara - acea lumina superba de toamna. Oftez, imi indrept pasii spre baie, unde ma asteapta gama de produse cu unt de cacao de la Ziaja, pe care planuiesc sa o fac vedeta de Instagram, Next time, imi zic, realizand ca de o saptamana si ceva o lungesc asa. Lasa ca va vine si voua randul, le transmit intrand sub dus.

10;30 AM - Stau si imi savurez cafeaua. Dar nu merge asa, de una singura. Imi vine un gand nastrusnic - ia sa fac eu o poza la cafea si.... never mind. Cu ce sa fac poza sa trimit sotului, poate-poate s-o trezi si el si i-ar veni si lui pofta de cafea? N-am cu ce, deja ma oftic groaznic, parca nici cafeaua nu mai merge.

13:00 AM - Intre timp, cat am deschis eu laptopul, s-a trezit si jumatatea mea mai buna, si hotaram sa iesim in oras. Ne intalnim cu niste prieteni, si punem la cale o ieseala la o cabana de Craciun. Dorind sa vad cine mai merge, sunt nevoita sa astept sa se incarce pagina de Facebook a unui prieten, stim deja de ce, nu?

14:00 PM - Facem o vizita parintilor mei, iar mama, incepatoare in ale smartphonului, are nelamuriri si imi cere ajutorul in anumite aspecte. Caut pe telefonul ei o setare, dar numai nu o gasesc. F*ck it, again! Desigur pe pe telefonul meu stiam unde e, dar nah, asta este.

16:00 PM - Venim acasa, soarele incepe sa-si cedeze locul, indreptandu-se spre apus, pe cer sunt nori aducatori parca de zapada, peisajul e superb. Nu mai zic nimic, intru in casa si deschid laptopul, sa ma plang aici pe blog cum e #nasolfaratelefon

Totusi, sper ca povestea mea are un happy-ending maine, cand ar trebui sa ajunga noul meu telefon. Sa speram totusi ca cei de la curierat rapid o sa-mi faca o bucurie si o sa am ce butona maine :D

Kiss Kiss si o saptamana placuta!

Share:

3 comentarii

  1. Este groaznic fara telefon. Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla daca as ramane fara telefon. Am poze, nr de telefon ... plus foarte multe informatii. Groaznic

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere