La ce mai viseaza Claudia #92 - Spamati-ma, spamati-ma!!!

Buna fetelor,

Nu stiu altii cum sunt, dar eu de fiecare data cand incep asa o postare ma simt o Crenguta mica, pusa pe fapte mari :) Anyway, sa trecem de la satul humulestean la tema de astazi, si sa va explic si titlul de rigoare. Din cand in cand - rar ce-i drept, ajung sa-mi citesc si eu mesajele din inbox. Si dupa ce reusesc sa trec cu privirea peste cele 1.000 + de mesaje, ce face o pisica curioasa? Evident, isi vara mustatile si in SPAM. Folderul Spam este pentru mine ceva fascinant. De fiecare data cand intru acolo, ma simt ca in Narnia, sau cel putin un univers paralel. Realizez ca de fapt si de drept am prieteni minunati in intreaga lume, de la veterani de razboi, la soldati care inca sunt pe front, sau chiar printese arabe si seici, care nu au nimic mai bun de facut decat sa-mi ofere milioane de dolari, fara numar, fara serie :) Pe langa asta, de fiecare data aflu ca sunt castigatoarea loteriei bancilor, si ma asteapta alte milioane de dolari, gata-gata sa-mi sara in cont ca un leu la gatul unei zebre :) Mai plange-te, Claudie, ca mai visezi la ceva! Deja tot ce visez se pare ca vrea lumea sa-mi indeplineasca, sa traiesc pe sistem - Dubai, Dubai, viata ca-n rai :)))




Pe langa asta, mai primesc si oferte incendiare si de neratat de a-mi imbunatati un anumit segment al vietii, dar pe tema aia discutam altadata, ca nu de alta, e duminica dimineata, popa e la biserica, si minorii in fata la PC.

Voi aveti curiozitati in a trece cu vederea si peste mailurile din folderul SPAM?

PS: Nu cred ca trebuie sa va zic sa nu intrati pe emailuri dubioase sau sa descarcati anumite fisiere din ele, nu? V-a instruit cred mama voastra, cand v-a lasat prima oara pe net, exact ca atunci cand va lasa pentru prima oara singure acasa - Sa nu deschideti usa la straini!

O saptamana frumoasa va doresc.

Kiss Kiss.

Share:

6 comentarii

  1. Si eu trec peste mail-urile din spam si sa stii ca am regasit si mail-uri asteptate acolo, inclusiv invitatii la evenimente...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asta e un motiv serios de a trece peste acele mailuri cu privirea, am patit si eu sa mai gasesc mailuri importante ratacite pe acolo!

      Ștergere
  2. Unul dintre cele mai amuzante articole pe care le-am citit in ultima vreme! Awesome!!!!

    RăspundețiȘtergere