Review - Crema de maini Seatherapy de la Farmasi

Buna fetelor,

Astazi vorbim despre creme de maini, necesare pe toata durata anului, dar mai ales in perioada rece, cand, din cauza frigului, mainile se deshidrateaza mai repede.

Un ajutor in aceasta directie este crema de maini Seatherapy de la Farmasi, cu extract de alge si aloe vera, complex de minerale si 0% parabeni.


Ce spun ei: Cu textura ei bogata si delicata, hidrateaza si hraneste mainile, lasandu-le mai netede si fara grasime. Extractul de Aloe Vera ajuta la hidratarea si mentinerea hidratarii pielii, iar algele marine ajuta la revitalizarea pielii. Aplicati pe pielea uscata si curata ori de cate ori este nevoie.

Ce spun eu: Crema se prezinta intr-un ambalaj de tip squeeze, facut dintr-un material moale, si cu capac care se fileteaza cu usurinta. Un mare plus din partea mea il are pentru sigiliul, care iti garanteaza ca nu si-a bagat nimeni degetul sau nasul. :)


Are o culoare alb-laptoasa, care dispare dupa aplicare si o textura lejera si aerata, se aplica cu usurinta si intra usor in piele. Are un miros placut, fresh, oceanic, care se mentine o buna perioada de timp pe piele. Hidrateaza decent si nu lasa o pelicula grasa.


Ingrediente:


Isi merita fiecare banut, este spornica si cu siguranta as recumpara-o, mai ales ca sunt si alte sortimente:



Cantitate: 75 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: aprox. 6 lei.

Unde o gasiti: in magazine fizice care comercializeaza cosmetice sau online.

Voi ati incercat aceasta gama?

Kiss Kiss

Share:

6 comentarii