Review - Gel contur pentru ochi TIS

Buna fetelor,

Un pas foarte important in rutina mea de ingrijire a tenului este crema/gelul pentru conturul ochilor,o zona sensibila care necesita o ingrijire aparte. Astazi va voi prezenta un produs din gama TIS, sub forma de gel, cumparat vara aceasta, cand am cautat un produs usor si hidratant pentru zona ochilor:


Ce spun ei: Asigura elasticitatea si tonicitatea pielii din jurul ochilor. Produsul este recomandat pentru protejarea si intretinerea pielii sensibile din jurul ochilor. Mod de utilizare: se aplica pe pielea din jurul ochilor in strat subtire, masandu-se usor.Utilizare zilnica, dimineata si seara. Nu contine parfum, nu contine coloranti sintetici. Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una din componentele produsului.

Ce spun eu: Gelul vine intr-un ambalaj de tip squeeze, cu capac filetant, de apreciat ca nu vine la borcanas, fiindca ma feresc de astfel de ambalaje din cauza modului de utilizare - bagatul degetului in produs in mod repetat nu e igienic. Produsul are o textura foarte foarte light, mai mult apoasa decat gel, si o culoare albicioasa, usor sidefata. Un plus pentru acest produs ar fi lipsa mirosului, lucru ideal pentru ochii sensibili.


Aplicatorul are gaura cam mare, asa ca trebuie dozat cu multa atentie, pentru a nu se irosi produsul.


Produsul nu mi-a provocat iritatii sau sensibilitate in zona ochilor, dar nici nu am simtit ca ar avea efect. Poate din cauza texturii atat de apoase, nu am simtit hidratarea pe care o doream, ba din contra, dupa utilizare am simtit pielea din jurul ochilor uscata. Poate unei persoane cu tenul gras ar fi de ajutor, dar pe mine nu m-a multumit.


Ingrediente: Aqua, Glycerin, Cetyl Alcohol, Cetereath - 12, Centaurea Cyanus, Inula Helenium, Vaccinum Myrtillus, Carbomer, Triethanolamine, Metylparaben.

Cantitate: 15 ml.

Valabilitate: in functie de lot.

Pret: intre 6-8 lei.

Locatie: Farmacii si plafare.

Voi ce produse pentru ingrijirea zonei ochilor folositi?

Kiss Kiss

Share:

12 comentarii

  1. Nu am auzit de aceasta marca pana acum, merci de review. Eu folosesc un gel de la Clinique All About Eyes, care hidrateaza bine, dar parca in acest sezon mi-as dori mai mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca a fost de folos! Si eu prefer in sezonul rece o crema mai grasa, si pentru ochi si pentru fata.

      Ștergere
  2. De la Hofigal, ii voi face review, insa sa stii ca pana acum crema de fata era aplicata peste tot.
    De la Tis am folosit foarte mult balsamurile de bune, placute.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am vazut de la Tis multe balsamuri, o sa vreau sa le incerc.
      Astept review-ul tau!

      Ștergere
  3. eu sunt tentanta desi pana acum nu am folosit deloc o crema pt conturul ochiilor ( foloseam ulei de argan,migdale si stergeam surplusul ) sa testez aceasta crema care mie personal mi-a atras atentia pt ca nu contine parabeni,siliconi,adaos de parfum si altele deci e cat mai naturala, contine unt de shea ,ulei de maces,vitamina E ,extract de alge marine si altele.Eu in curand am sa mi-o achizitionez,singura problema e oarecum pretul ridicat (51 lei) desi daca stam sa gandim logic merita:)

    RăspundețiȘtergere
  4. nu ti-am lasat link-ul catre crema de care vorbeam pfff acum am vazut:)) http://www.thebodyshop.ro/produse/skin-care/vitamin-e/19834m.htm

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu pentru zona ochilor nu mai folosesc creme/geluri specifice.Aplic doar o picatura de ulei de jojoba sau seminte de struguri si masez putin pana se absoarbe complet.Deocamdata sunt multumita de rezultat.desi tot caut pareri despre un produs specific zonei ochilor care sa fie bun.Am citit pareri pozitive despre o crema de la Bobbi Brown dar e foarte scumpa,vreo 70 de euro.Asa ca deocamdata raman la metoda mea. ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scump, dom`le, scump! Si eu vreau sa ma bazez pe uleiuri pentru fata, mi se par mai safe, dar trebuie sa ma mai informez asupra efectul si gradul lor comedogenic.

      Ștergere