Let`s cook with Claudia: Ciupercute umplute - Dukan Style
Buna fetelor,
Astazi va propun ceva diferit. Lasam la o parte cosmeticele si ne punem pe gatit. Aceasta reteta este foarte simpla si usor de preparat, iar rezultatul este foarte gustos si sanatos.
Pentru persoanele interesate, acest fel de mancare poate fi consumat in dieta Dukan, in zilele de PL din croaziera, in consolidare si in stabilizare. Pentru dieta, folositi carne de pui sau vita, nu de porc.
Initial, am vrut sa fac doar ciuperci umplute, dar mi-a ramas cam multa compozitie, asa ca am mai umplut si alte legume gasite prin frigider.
Ingrediente:
* 4 ciuperci Champignon mari;
* 3 rosii mari (optional)
* 2 ardei (optional)
* 1 ou;
* sare
* piper
* carne de pui sau de porc sau de vita tocata;
* 1 ceapa mica
* 2 catei de usturoi
* marar;
* condimente - boia de ardei, oregano, busuioc, etc.
Spalati ciupercile si curatati-le de coaja, rosiile se spala si se taie partea superioara, ardeii de spala,se taie de-a lungul si se curata de seminte. Puteti folosi doar ciuperci sau puteti face si vinete sau dovlecei umpluti, eu am vrut sa fac ciuperci si dovlecei, dar aprozarul nu era bine aprovizionat, deci a trebuit sa improvizez.
Se toaca fin piciorusele ciupercilor, ceapa si cateii de usturoi si se amesteca cu condimente si cu 1 ou, cu carnea tocata si cu marar.
Se umplu legumele, se pun in tava pe hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit pentru 30-45 minute, pana se coace carnea.
Se mananca cu pofta!
Eu pana sa le fac poze am ramas cu cele 2 ciupercute, restul au disparul ca prin minune :))
Voi ce ati gatit azi?
Kiss Kiss.
Astazi va propun ceva diferit. Lasam la o parte cosmeticele si ne punem pe gatit. Aceasta reteta este foarte simpla si usor de preparat, iar rezultatul este foarte gustos si sanatos.
Pentru persoanele interesate, acest fel de mancare poate fi consumat in dieta Dukan, in zilele de PL din croaziera, in consolidare si in stabilizare. Pentru dieta, folositi carne de pui sau vita, nu de porc.
Initial, am vrut sa fac doar ciuperci umplute, dar mi-a ramas cam multa compozitie, asa ca am mai umplut si alte legume gasite prin frigider.
Ingrediente:
* 4 ciuperci Champignon mari;
* 3 rosii mari (optional)
* 2 ardei (optional)
* 1 ou;
* sare
* piper
* carne de pui sau de porc sau de vita tocata;
* 1 ceapa mica
* 2 catei de usturoi
* marar;
* condimente - boia de ardei, oregano, busuioc, etc.
Spalati ciupercile si curatati-le de coaja, rosiile se spala si se taie partea superioara, ardeii de spala,se taie de-a lungul si se curata de seminte. Puteti folosi doar ciuperci sau puteti face si vinete sau dovlecei umpluti, eu am vrut sa fac ciuperci si dovlecei, dar aprozarul nu era bine aprovizionat, deci a trebuit sa improvizez.
Se toaca fin piciorusele ciupercilor, ceapa si cateii de usturoi si se amesteca cu condimente si cu 1 ou, cu carnea tocata si cu marar.
Se umplu legumele, se pun in tava pe hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit pentru 30-45 minute, pana se coace carnea.
Se mananca cu pofta!
Eu pana sa le fac poze am ramas cu cele 2 ciupercute, restul au disparul ca prin minune :))
Voi ce ati gatit azi?
Kiss Kiss.
16 comentarii
Yumm yumm trebuie sa incerc si eu. :)
RăspundețiȘtergerePupici
Rapid si simplu de facut!
ȘtergereMultumesc, Dee!
Kisses
Acum mi-ai facut pofta...... am sa le incerc si eu, cat de curand!
RăspundețiȘtergere:D Sa imi spui cum ti se par .
Ștergeresa fi vazut si rosiile aratau super, numai ca flamanzii din casa mea au fost mai rapizi :D
RăspundețiȘtergereyummmmmmmy! imi plac ciupercile mult, dar mi-e cam rau dupa ele :((
RăspundețiȘtergereeu n-am probleme, imi plac foarte mult, astazi voi ace o supa crema de ciuperci :D
ȘtergereHmm, cât de bine arată! Şi eu iubesc ciupercuţele, umplute în general cu caşcaval şi bacon, dar mi-am notat şi reţeta ta, arată mult prea bine! Îţi mulţumim! :-)
RăspundețiȘtergereSuna bine cu cascaval si bacon, astea ale mele sunt de dieta :D
ȘtergereCat de bine arata <3.
RăspundețiȘtergerePS: Nu stiu de ce, nu imi apar postarile tale in bloggroll si nici in tabloul de bord:(. Voi cauta azi sa te scot din bloggroll si sa te bag din nou. Chiar ma miram de ce nu mai postezi..si cand am intrat pe blog-ul tau, atatea postari noi..
Multumesc mult, Alecsa. Nu stiu ce are Bloggerul, mie imi face figuri si la blogroll si la atasarea de poze. :(
ȘtergereCat de bine arataaa,eu ador cipercile!! :x
RăspundețiȘtergereMultumesc mult, Oana! Si mie imi plac mult, mai ales cele coapte la cuptor sau pe vatra :)
ȘtergereAdor ciupercile ! Sunt delicioase ! Mama mea ne pregătește mereu diverse variante, iar preferata mea este cea în care ciupericile sunt prăjite și cu cașcaval Hochland deasupra.
RăspundețiȘtergeremie imi plac si cele facute in tigaie, cu ou, smantana si usturoi. Yummy.
ȘtergereArată foarte bine legumele și clar au fost și gustoase, dacă ai mai rămas doar cu 2 ciupercuțe.
RăspundețiȘtergere