Review Garnier Fructis Balsam Fortifiant pentru Par Drept si Stralucitor


 Buna fetelor,

Astazi va voi prezenta balsamul pentru par drept din gama Garnier Fructis. Acest balsam ajuta la imblanzirea parului, facandu-l neted si usor de pieptanat.
Cantitate: 200 ml.

Valabilitate : 12 luni de la deschidere.

Pret: intre 10 si 15 lei, depinde de locatie si promotii.

Locatie: magazine de cartier, supermarketuri, hipermarketuri.

Ingredientele le aveti in poza, pentru doritoare si cunoscatoare!


Ce spun ei: "Formula termoactiva, netezire 2 x mai usoara, parul nu se increteste. Micro-uleiurile de orez hranesc si intind firul de par. Formula termoactiva netezeste parul pentru un  periaj foarte usor. Protectie impotriva umiditatii si a tendintei de incretire".

Ce spun eu: acest balsam il am de la o prietena buna, careia nu i-a placut din cauza ca o lasa fara volum. Si draga de ea s-a gandit la mine, stiind ca pentru mine, volumul este un chin. Eu am parul destul de lung, pana aproape de zona lombara, si destul de ondulat, ceea ce inseamna un volum extrem, mai ceva ca in reclame.
Asa ca am zis sa ii dau o sansa acestui balsam, poate imi mai domoleste un pic din coama.

Balsamul are culoare alba, miros placut de orez - ceva putin asemanator cu produsele din gama Sake si Orez de la Planet Spa, de la Avon.

Eu l-am aplicat pe par dupa spalare, mai mult de la jumatatea firului de par catre varfuri, l-am lasat sa actioneze cateva minute si apoi l-am clatit bine.

Inca de la prima utilizare mi-a lasat parul mai fin si mai puternic parca, firul parand mai gros. Din volum mi-a mai domolit, nu prea mult, asa in limita decentei.

 Nu mi-a provocat alergii si nici nu mi-a ingrasat firul de par. Efectele de par linistit s-au vazut mai bine cand l-am uscat cu uscatorul de par, o data sau de doua ori, eu personal preferand sa il las sa se usuce in voie.

Inca un lucru care mi-a placut la acest balsam este faptul ca il poti tine doar cu capacul in jos, ceea ce face mai usoara scoaterea produsului din recipient.

 Ce nu am vazut la acest balsam a fost stralucirea promisa.

Acest balsam de par a fost primul folosit din gama Garnier Fructis. Per ansamblu - un produs destul de bun, la un pret accesibil.

Kiss Kiss!

Share:

3 comentarii

  1. Nu mai stiu daca am folosit si balsamul din gama asta, cert e ca am folosit samponul simplu dar si pentru par vopsit :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In urma cu cativa ani foloseam sampoanele din gama Fructis, mai ales pe cele pentru par gras sau anti-matreata. Apoi am incercat Garnier Natural cu Aloe, samponul si balsamul. Cred ca isi merita banii!

      Ștergere
  2. si mie mi se par destul de ok sampoanele si balsamurile garnier.

    RăspundețiȘtergere