La ce mai viseaza Claudia #169 - Grupul Editorial All la Bookfest 2017


Buna fetelor,

Una dintre librariile preferate din mediul online este Editura All, iar cand am aflat ca participa la Bookfest 2017, Salonul international de carte, n-am putut decat sa ma bucur. Vor participa acolo in perioada 24-28 mai 2017, si vor aduce noutati editoriale pentru toate categoriile de cititori. De asemenea, vor avea reduceri de pana la 90%, deci cu bani putini puteti cumpara muuuulte carti.




Cele mai asteptate lansari sunt:

Fata din Brooklyn - Guillaume Musso - eu deja am citit doua carti de la acest autor - Central Park si Dupa sapte ani si ambele carti m-au tinut cu sufletul la gura pana la final, asa ca aceasta carte este urmatoarea pe care o voi comanda de pe site. Fata din Brooklyn este, asa cum ne asteptam de la autorul francez, un thriller plin de suspans. Raphael, un tata singur, este un scriitor plin de succes, care urmeaza sa se casatoreasca cu Anna, insa ceva nu pare a fi in regula cu trecutul ei. Barbatul afla secrete sumbre din viata ei, dar cand vrea sa discute cu ea, Anna dispare. Urmeaza anchete si amintiri din trecut care vin sa distruga viata multora.

Mercenarul - Jean-Patrick Manchette - tin sa va anunt ca aceasta carte este deja in posesia mea si deja am parcurs cateva pagini din ea. Martin Terrier incearca sa se retraga din mafia unde a activat timp de 10 ani, insa lucrurile nu sunt atat de simple pe cat credea el. Mai multe detalii nu va zic, fiindca urmeaza sa ii fac o recenzie cat de curand, asa ca stati pe aproape!



Cele 12 parghii ale succesului - Stephen R. Covey - pentru cei pasionati de auto-cunoastere, cartea asta le va fi pe plac si ii va ajuta sa faca trecerea de la importanta atribuita excelentei secundare (bani, faima, imagine publica) la cea primara (caracter, daruire de sine, integritate).

Harrison. Gatroenterologie si Hepatologie - Dan L. Longo si Anthony S. Fauci si Harrison. Pneumologie si terapie intensiva - Joseph Loscalzo - carti de capatai pentru cei care cocheteaza cu medicina.

Partenerul Grupului Editorial All este Kandia Dulce, cu brandurile Ulpio si Rom, asa ca o sa aveti parte si de o supriza dulce la fiecare volum achizitionat de la aceasta editura.

Veti paticipa la Bookfest?

Kiss Kiss.

Share:

10 comentarii

  1. cartea lui musso o cam vreau si eu. central park n-am citit-o, dar presimt ca e tare faina!

    RăspundețiȘtergere
  2. Abia astept sa vina Bookfest. Sper sa am timp sa ajung la targ, insa dureaza cateva zile si sigur voi fi acolo!

    RăspundețiȘtergere
  3. Din pacate nu am cum sa ajung la acest targ desi mi-ar placea dar sper ca voi achizitiona cateva dintre cartile prezentate de tine aici, undele dintre ele ma atrag foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  4. nu ajung acolo, dar o sa fie un targ anual foarte mare pe faleya la noi si atunci gasesc multe interesante!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am cum sa particip. Cred ca tu sigur vei merge pentru ca stiu ca esti o mare pasionata de citit

    RăspundețiȘtergere
  6. eu sunt hotarata sa ajung intr-una din zile, in functie de cum este si sotul mei liber. Vreau si carti si sunt si curioasa pentru ca nu am fost niciodata la un astfel de eveniment.

    RăspundețiȘtergere
  7. Din pacate nu pot ajunge, dar o sa-mi comand online Cele 12 parghii ale succesului - Stephen R. Covey

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce rau imi pare ca nu stau mai aproape, mi-ar fi placut si mie sa particip.

    RăspundețiȘtergere
  9. Abia astept recenzia ta, pare o carte interesanta.

    RăspundețiȘtergere