Dr. Felix - specialistul in implantul de par la care apeleaza si vedetele (GP)

 Parul este detaliul pe care il observa oricine la prima vedere.Toate detaliile care sunt la vedere si tin de aspectul exterior sunt observate de persoane in jurul careia se contureaza o prima impresie.

 

Aspectul care nu tine de noi si care cel mai des se transmite genetic este alopecia, care cauzeaza caderea parulu, iar aceasta nu poate fi „tratata”. Sentimentele de neincredere si de stima de sine scazuta apar deseori la persoanele care au aceasta conditie si care sunt vizibil afectate de aspectul fizic schimbat de aceasta cauza.

 

Un implant reprezinta o schimbare de atitudine

 

Deseori aceste procedee de infrumusetare sau de reconditionare sunt realizate de tehnicieni, existand astfel riscul de aparitie a diferitelor rani sau aspect neplacut o perioada indelungata dupa finalizarea procedurii. In cazul procesului de transplant de par la Dr. Felix Hair Implant orice actiune este realizata manual de medici ultraspecializati care sunt recunoscuti in occident si care sunt invitati la congrese prestigioase din lume.

 


In aceasta clinica, Dr. Felix Hair Implant s-a realizat primul transplant de par pe grefa de piele. Ofera servicii de calitate la nivel inalt si la preturi accesibile, acest proces fiind astazi la indemana unei plaje mai largi de oameni, deoarece aspectele ce tin de infrumusetare au devenit interes pentru oricine, nu doar de persoanele publice.

 

La aceasta clinica au apelat si persoane publice precum Catalin Botezatu sau Dinu Maxer. Posibilitatea de implant de par prin tehnica Q-FUE in Romania este o varianta ideala si cel mai avansat procedeu din acest domeniu, deoarece este cel mai putin invaziva. Un par bogat poate intineri o persoana cu cateva zeci de ani si starea alaturi de stima de sine cresc considerabil, fapte care pot aduce doar lucruri bune in viata.

 

Orice implant are avantajele sale

 

Fiecare om are preferintele sale si detaliile cu privire la propria persoana de care nu este multumit. Dr. Felix ofera servicii de implant de par si la nivelul sprancenelor sau al barbii.

 

Orice detaliu face diferenta de aceea este la fel de important orice tip de transplant de par. La aceasta clinica toate rezultatele sunt imediate si nu apar rani sau sangerari in urma interventiei.

 

Toate interviurile disponibile pe site si pozele de inainte si dupa ofera o idee despre calitatea si seriozitatea de care dau dovada cei de la Dr.  Felix Hair Implant. Sutele de persoane multumite sunt dovada muncii lor, datorita specializarilor pe care le au si pasiunii cu care muncesc.

 

Pentru o programare sau pentru mai multe detalii ii puteti contacta direct pe ei la adresa de e-mail office@drfelix.ro sau la numerele de telefon +40 720.254.368 sau +40 749.260.204.

 

 

Share:

1 comentarii