Cum sa creezi locuinte frumoase

Buna dragilor,

Nu cred ca mai este o noutate pentru nimeni ca avem casa in constructie. V-am zis si v-am innebunit de atatea ori cu proiectul casa, incat cred ca toata lumea care a poposit pe aici stie. Ce nu cred ca stiti insa este faptul ca suntem destul de aproape de pasul cel mare, si anume mutarea.

Problema cea mare de acum vine, cum alegem mobila si decoratiunile pentru casa. Zic problema, fiindca ne-a trebuit vreo 2 luni sa alegem parchetul pentru casa. Si inca aproape 2 luni sa gasim gresia si faianta. Traim intr-un oras mic, care are vreo 2-3 magazine de design interior, deci a trebuit sa ne orientam catre orasele mai mari din vecinatate. Asta a insemnat timp pierdut cu drumul, combustibil consumat, uzura masinii, nervi in trafic, parcari platite, plus de aproape fiecare data dezamagirea ca bateam atat drum si ori nu gaseam nimic pe plac, ori ce ne era pe plac nu mai aveau in stoc.

Asadar, am decis ca de acum inainte sa facem niste alegeri mai bune atat pentru timpul, cat si pentru bugetul nostru. Am aflat de un motor de cautare pentru mobila si decoratiuni, FAVI.ro, care aduce intr-un singur loc peste 70 de magazine fizice si online. Asta inseamna ca putem sta linistita acasa, la racoare, fara nervi, cu rabdare. poate si un ceai rece in mana, si sa cautam ce ne intereseaza.


Dupa cum puteti vedea, oferta este foarte bogata si cuprinde toata casa. Toate sunt puse pe categorii, si puteti alege in functie de ce va intereseaza. Fie ca va intereseaza mobila de bucatarie, accesorii pentru baie, elemente de design pentru living, lenjerie de pat pentru dormitor, rafturi pentru jucarii in camera copiilor, spatii de depozitare pentru hol, idei de organizare pentru birou sau locuri de odihna in gradina, le gasiti pe toate aici.

Preturile sunt, de asemenea, un punct foarte important. Initial, am crezut ca o sa gasesc si aici niste sume colosale, de care bugetul nu m-ar lasa sa ma apropii, insa am descoperit cu placere ca exista preturi pentru toate buzunarele. Am descoperit astfel magazine de care nici nu stiam ca exista, si am avut sansa sa punem in balanta mai multe optiuni, alegand ce ni se potriveste cel mai bine noua si stilului nostru.

De asemenea, va anunt cu mare bucurie ca exista si reduceri pe site. Reduceri adevarate, de pana la 40%, de care ne-am bucurat nespus, fiindca vom putea sa investim acei bani in alta directie. Tot la fel de tare m-am bucurat cand am vazut ca Favi este prezent si in alte tari precum Cehia, Polonia, Ungaria si Slovacia, dand astfel dovada de seriozitate.

Voi ati incercat astfel de motoare de cautare? Ce camera ati dori sa renovati?

Kiss Kiss.

Share:

18 comentarii

  1. Iti spun sincer...urasc renovarile, pur si simplu nu suntem pe aceeasi unda ( eu si renovarile ) totusi atunci cand incep caut detalii peste tot, pana gasesc ceva pe gustul meu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu ca este greu să alegi parchetul, gresia pentru noua casa. Mi-a plăcut mult parchetul ales de tine. Eu as vrea sa imi redecorez camera, nu strica o mobila noua.

    RăspundețiȘtergere
  3. Îmi imaginez cât de greu va este sa faceți alegerile acestea pentru ca am trecut și eu prin unele de acest gen. Pe mine ma ajuta și pinterest ca inspirație. Am auzit de favi.ro dar deocamdată nu am comandat ceva de la ei. Multă baftă și răbdare!

    RăspundețiȘtergere
  4. cand ma voi muta la casa imi vor fi foarte de ajutor aceste informatii!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am nevoie de mobilier pentru grădină, niște șezlonguri pewntru piscină mi-au dat chiar mari dureri de cap :)
    Intru pe site să văd cum o scot la capăt.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-a palcut mult ce alegeri ai facut! Fix asa as alege si eu!

    RăspundețiȘtergere
  7. M-am uitat si eu pe favi, chiar au lucruri faine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-ar placea sa imi gasesc ceva pentru living. Ma voi uita si eu la site

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte utile sfaturile oferite. Eu am in plan sa-mi renovez bucataria si daca raman banuti sa schimb si sufrageria partial

    RăspundețiȘtergere
  10. Am descoperit recent pagina ta, imi place, sunt materiale interesante ;)

    RăspundețiȘtergere