Rekze Anticelulita, secretul pentru o piele ferma!

Buna dragilor,

Una dintre cele mai des intalnite probleme la femei este celulita, iar lucrul acesta nu este o noutate. Daca una dintre rezolutiile anului 2019 a fost sa scapati de ea, am niste sfaturi care va vor fi de ajutor.

In primul rand, de celulita nu se scapa! Cel putin nu prin metodele clasice, atat de mediatizate. Scuze ca v-am spart bula de speranta, insa trebuie sa intelegem adevarul! Se poate, desigur, sa ii diminuam aspectul si sa oferim solutii care fac pielea sa para mai ferma, asa ca nu este totul pierdut! Stiti deja ca exista cativa pasi cheie cu care trebuie sa incepeti - consumul de apa (cel putin 2 litri pe zi, pentru a drena toxinele din organism), eliminarea zaharului din alimentatie (in foarte multe cazuri, consumul de zahar creeaza o reactie alergica de inflamare la nivelul organismului), evitatea mancarurilor de tip fast-food si efectuarea regulata a sportului.

Pe langa asta, trebuie sa ajutam si noi cu ajutorul masajului si a produselor special concepute pentru a diminua aspectul neplacut de coaja de portocala. Crema anticelulitica Rekze ne vine in ajutor in acest sens, fiind targetata ca o crema pentru slabire si remodelare corporala.


Ce o face diferita fata de celelalte creme din comert? In primul rand, testarea dermato-clinica, aceasta crema fiind testata pe un grup atat de femei cat si de barbati, toti cu varsta penste 18 ani si cu diferite probleme la pachet: semne vizibile de celulita + vergeturi, asta pe timp de 8 saptamani. In decursul testului, nu s-au vazut efecte adverse, pielea nu a avut de suferit, nu au aparut senzatii de usturime, arsura sau alte reactii neplacute. De asemenea, crema are un complex de substante active printre care se numara cafeina, lycopene, carnitina, regestril, ShapePerfection si Vitamina C, care ajuta la reducerea celuliteti, eliminarea depozitelor de grasime si lupta impotriva vergeturilor, lasand o piele ferma si catifelata. Pentru efecte maxime, se recomanda a se folosi de doua ori pe zi, dimineata si seara, aplicandu-se pe zonele afectate prin miscari circulare.





Folosesc aceasta crema de o luna si deja incep sa se vada rezultate. Pielea este mai ferma si arata mai bine, desi in ultimele zile am cam mancat haotic, de vina fiind sarbatorile de iarna. Imi place foarte mult ca nu are efect termic, fiindca urasc astfel de creme, si ca se absoarbe foarte rapid in piele, reusind astfel sa o pot folosi si dimineata, fara sa imi fac griji ca o sa imi ung hainele de la crema. Pielea este mereu catifelata si parca se diminueaza vizibil si niste vergeturi mai nou aparute.  Este foarte spornica si presimt ca o sa ma mai bucur inca vreo doua saptamani de ea. Desi este un produs mai scump, care poate nu este accesibil pentru multe buzunare, daca e sa facem un calcul simplu, constatam ca doua vizite la salon pentru un tratament anticelulitic fac cat un tub de crema, asa ca merita sa investiti intr-un produs de care va puteti bucura pe o perioada indelungata si cu rezultate vizibile.

Voi cum luptati impotriva celulitei? Ati incercat aceasta crema de la Rekze?

Kiss Kiss.

Share:

11 comentarii

  1. nu am incercat crema de la rekze, am una de la alt brand, insa e termica si ma enerveaza groaznic... inainte imi placea genul asta de creme, acum cred ca nu le mai suport neam

    RăspundețiȘtergere
  2. Am tot testat și eu creme anticelulitice. Cred că o voi încerca și pe asta

    RăspundețiȘtergere
  3. Am celulita, cred ca toate femeile o au, chiar si cele mai slabe. Vergeturi mi-au ramas dupa sarcina, doar pe coapse. Nu lupt, nu am investit niciodata in astfel de creme, nici nu stiu daca are rost deocamdata. Ma bucur ca se vad rezultate dupa folosire si ca se absoarbe rapid. Stiu ce sa aleg daca ma hotarasc. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. O cremă anticelulitică fără efect termic este exact ce am si eu nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu recunosc ca nu prea ma tin de tratamentele, cremele pt celulita si normal ca nu dau rezultate. E necesar sa le folosim timp indelungat si sa perseveram.

    RăspundețiȘtergere
  6. Majoritatea femeilor cred ca lupta impotriva celulitej :) chiar nu stiam de acest produs dar o sa il cumpăr si eu ca sa arat frumos la vara :) Te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Din fericire, eu sunt printre norocoasele care inca nu e chinuita de celulita. Oricum, produsul pare bun de tinut minte.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu stiam ca brandul comercializeazxa si astfel de produse. Ma bucur sa aud ca este un produs eficient si chiar ar fi bine sa-l incerc si eu pentru a arata bine pana la vara

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu am probleme cu celulita ... mai mari sai mai mici!!!! Problema este ca se tine scai de mine. Nu gasesc nimic bun. Poate ca acest produs va fi ok si pentru mine

    RăspundețiȘtergere
  10. Incerc si eu diferite formule pentru a scapa de celulita...complicat...Poate va functiona si in cazul meu.

    RăspundețiȘtergere