Perspirex tine transpiratia la distanta!

Buna dragilor,

Nu stiu la noi cum e, insa una dintre insecuritatile mele este transpiratia. Da, stiu, este natural si normal sa transpiri, se elimina toxinele prin transpiratie, dar uneori transpiratia este atat de abundenta, incat ma face sa evit anumite activitati sau evenimente, doar pentru ca nu ma simt bine in pielea mea. Si nu este vorba de putina transpiratie, ci de acea transpiratie care se vede la subrat, pielea se simte umeda si imi creeaza o stare de disconfort, si mai exista si frica constanta ca antiperspirantul nu o sa mai faca fata si o sa incep sa emit mirosuri nu tocmai lady-like.

Pornind de la aceasta premiza, m-a atras ideea de a incerca Pespirex - un antiperspirant mai diferit, care actioneaza in alt mod fata de antiperspirantele din comert. In primul rand, acest produs vine sub forma de roll-on, si eu am incercat atat varianta Original, cat si varianta Strong. Se recomanda a se aplica seara, pe pielea axilei perfect curata si obligatoriu foarte bine uscata, cu cel putin 48 de ore dupa epilare. Aplicarea este foarte simpla - se trece de doua ori peste zona axilei cu roll-on-ul, in miscare de sus in jos si invers, si se lasa sa se usuce foarte bine. Dimineata se spala foarte bine zona cu apa si sapun. Nu uitati sa urmati de fiecare data acesti pasi, pentru a nu avea parte de neplaceri precum iritatii sau mancarimi in zona axilei.


Inainte sa va spun rezultatele mele, trebuie sa va explic cum functioneaza. Hexahidratul de clorura de aluminiu, ingredientul activ din acest produs, reactioneaza cu apa si cheratina din glandele sudoripare, formand un dop de gel, care va impiedica transpiratia sa ajunga la nivelul pielii. Acest dop este eliminat in mod natural odata cu celulele moarte, asa ca o data la cateva zile va fi necesara reaplicarea produsului.


Si mai departe? Mai departe va bucurati de o piele fina si perfect uscata, fara transpiratie si fara mirosuri neplacute pe parcurs de vreo 3-4 zile. Daca n-as fi incercat, nici mie nu mi-ar fi venit sa cred, dar chiar functioneaza. Prima data am decis sa il incerc intr-o perioada in care am stat doar in casa, dar dupa ce am vazut rezultatele, m-am convins ca pot sa il folosesc si cand ies in societate.






Se recomanda a se utiliza de 2-3 ori pe saptamana, in functie de nivelul de transpiratie pe care il aveti. Eu am decis sa il folosesc mai rar, doar cand am neaparata nevoie acum in sezonul rece, cand transpiratia este redusa semnificativ, dar sunt foarte curioasa sa il incerc si in perioada verii, sa vad cum face atunci fata situatiei. Este un produs fara parfum, unisex, putand fi folosit atat de femei, cat si de barbati.

Pe site gasiti atat variantele Original si Strong, cat si o varianta Confort, si de asemenea gasiti si pachete speciale, cu o mostra de 5 ml gratis. Exista si o lotiune pentru maini si picioare, care promite aceleasi efecte ca si varianta roll-on.

Voi ati incercat aceste antiperpirante? Cum tineti transpiratia in frau?

Kiss Kiss.

Share:

13 comentarii

  1. Produsul asta e chiar fain, nu ma gandeam sa fie atat de bun si sa faca ceea ce promite

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am incercat aceste produse, dar cu siguranta le voi cumpara, la recomandarea ta! Daca sunt asa eficiente, merita toti banii! Eu le-as incerca la sala, acolo transpir abundent, in rest, chiar n-am nevoie!
    Multumesc de recomandare si sfaturile de folosire!

    RăspundețiȘtergere
  3. Perspirex este o bună solutie pentru cei care au probleme cu transpiratia.

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar e eficient perspirex. Eu transpir abundent si acest produs chiar si-a facut bine treaba.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am înțeles că este bun produsul Perspirex dar nedumerirea mea este dacă este în regulă să funcționeze ca un blocant al glandelor.
    Nu am folosit produsul, dar există un început în toate :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este o problema, pentru ca nu blochezi transpiratia din intreg corpul, doar din zona unde aplici. Toxinele vor continua sa se elimine in alte locuri. De exemplu, eu transpir pe fata, pe spate sau intre sani

      Ștergere
  6. Mi se pare un produs demential! Am incercat si eu ambele variante, iar cu strong am ajuns pana la 5 zile de liniste!

    RăspundețiȘtergere
  7. Desi nu am probleme majore cu transpirata, evident ca foloseste si eu ceva :D Mi-am tot propus sa incerc acest antipespirant dar nu s-a ivit ocazia pana acum, desi sunt foarte curioasa

    RăspundețiȘtergere
  8. Este una dintre cele mai bune solutii pentru hiperhidroza pe care o recomand cu drag ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Am incercat si eu varianta originala. Desi nu a tinut cateva zile, totusi mi se pare foarte eficient, cel putin pentru 24 de ore.

    RăspundețiȘtergere
  10. Varianta originala am folosit-o si eu si o gasesc tare utila!

    RăspundețiȘtergere
  11. Il am si eu si l-am folosit foarte mult vara. Chiar este tare eficient si spun asta pentru ca eu am o transpiratie abundenta. Ma bucur ca au aparut si astfel de produse

    RăspundețiȘtergere
  12. Sincer eu l-as utiliza vara, cel original, iarna nu prea ii vad rostul. Insa este o solutie f buna pt cei care au probleme legate de traspiratia excesiva.

    RăspundețiȘtergere