Pellamar, din dragoste pentru ingrijire

Buna dragilor,

Cred ca v-am zis, de cateva ori chiar, ca sunt adepta produselor de ingrijire romanesti, si ma bucur foarte tare cand gasesc produse bune si eficiente facute in Romania. Asadar, cand am descoperit produsele de la Pellamar m-am bucurat foarte tare, incadrandu-se si in categoria de produse romanesti bune, si in categoria de produse preferate.

Daca nu stiati, Pellamar este o companie cu capital romanesc, ce se bazeaza pe prodususe care valorifica beneficiile namolului terapeutic sapropelic. Extractul Pell Amar este descoperit si brevetat in 1970, recunoscandu-se inca de atunci efectele sale benefice asupra intregului organism.

Astazi insa va voi prezenta produse pentru ten si zona decolteului, zone care sufera cel mai tare la trecerea timpului si pe care incercam sa le mentinem tinere cat mai mult timp.


Primul produs cu care am venit in contact a fost masca de fata Amino Power, o noutate in rutina mea de ingrijire. Masca are propietati de hidratare intensa a tenului, datorita aminoacizilor din compozitie. Extractul de namol Pell Amar ajuta la curatarea si purificarea in profunzime a tenului, acesta ramanand suplu si curat dupa utilizare. Se recomanda a se folosi de doua ori pe saptamana, aplicandu-se pe tenul curatat in prealabil. Se lasa sa actioneze 10-15 minute, apoi se indeparteaza cu ajutorul dischetelor.


Eu m-am tinut de program si am aplicat ca la carte. Imi place ca are o textura onctuoasa, se intinde foarte usor pe ten si nu este nevoie de mult produs la aplicare. Dupa cele 15 minute, am indepartat masca cu dischete imbibate in apa calda si m-am bucurat de tenul ramas curat si hidratat in profunzime.





A urmat apoi in rutina crema BioMe, pe care am decis sa o folosesc seara, neavand factor de protectie solara. Aceasta crema este una echilibranta, recomandata pentru tenul normal, si avand in compozitie un complex activ prebiotic. Prebioticele, acizii grasi din cocos, uleiul de catina si vitamina E, impreuna cu sarurile si aminoacizii din namol hranesc tenul, oferindu-i o stralucire naturala.


Crema are un miros foarte delicat, aproape inperceptibil, si se absoarbe foarte rapid in piele, nelasand la suprafata o pelicula grasa. Hidrateaza tenul in profunzime, si chiar m-a ferit de zonele uscate care apareau de obicei pe ten in aceasta perioada, din cauza temperaturilor scazute.




Fiindca zona bustului si a decolteului este de obicei neglijata, Pell Amar a conceput o crema special conceputa pentru nevoile acestei zone delicate. Crema regeneranta pentru bust si decolteu hidrateaza, ofera regenerere si fermitate, crescand tonusul pielii si oferind un aspect placut.


Crema vine cu pompita, oferind o metoda foarte igienica de aplicare. Are  textura foarte usoara, care intra super-rapid in piele si un miros mai intens, elegant, care se mentine pe piele. La fel ca si celelalte produse incercate, este nevoie de putin produs pentru a avea cele mai bune efecte, asa ca presimt ca o sa imi ajunga o perioada mare de timp.




Voi ati incercat produsele Pell Amar? Care sunt preferatele voastre?

Kiss Kiss.

Share:

19 comentarii

  1. O sa incerc si eu produsele acestea pentru ca sunt curiosa cum ar merge pe tenul meu

    RăspundețiȘtergere
  2. Crema pentru bust mi se pare interesanta, as avea nevoie de ceva asemanator. Mie imi plac produsele romanesti si incerc sa consmum cat mai multe dintre acestea atunci cand fac cumparaturi

    RăspundețiȘtergere
  3. Am incercat si eu produsele celor de la Pellamar si mi-au placut super mult!

    RăspundețiȘtergere
  4. chiar imi plac tare mult produsele lor, tot ce am incercat au fost bune pentru mine si imi place si faptul ca nu sunt foarte scumpe pentru calitatea lor!

    RăspundețiȘtergere
  5. De mult timp nu am mai avut produse Pellamar.
    Le cunosc beneficiile și de aceea trebuie să mi le cumpăr cât mai repede.

    RăspundețiȘtergere
  6. Masca am folosit-o si eu si chiar am fost tare incantata de ea. Una i-am facut si mamei cadou si a ajutat-o sa scape de petele de pe fata.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca voi incerca si eu masca. Deocamdata folosesc o crema de la Gerovital, de care sunt tare multumita. Ma atrage tare mult conceptul de produse romanesti 😊

    RăspundețiȘtergere
  8. Cand aud Pellamar ma gandesc intotdeauna la bunica mea draga. Cand vin in Romania chiar am s-o cumpar, m-ai facut curioasa.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa stii ca-ti dau perfecta dreptate in ceea ce priveste zona bustului. Si eu am neglijat-o desi ma dau cu crema pe fata si pe gat de 2 ori pe zi. O voi incerca si eu

    RăspundețiȘtergere
  10. Am și eu câteva produse de la Pellamar și îmi plac la nebunie!! O pastă de dinți dulceagă, o cremă pentru corp și o mască. Este un brand de care sunt foarte mulțumită până acum. 😘

    RăspundețiȘtergere
  11. Masca o folosec si eu foarte des si imi place foarte mult cum lasa tenul . Si eu sunt adepta cosmeticelor romanesti

    RăspundețiȘtergere