Incepe acest An cu Farmec! Alege Calea spre Frumusete!

Buna dragilor,

Stiti deja ca eu sunt fana inraita a produselor de ingrijire a tenului. Mereu caut sa incerc ceva nou si de fiecare data ma bucur enorm de mult atunci cand gasesc produse romanesti care sa isi faca treaba cu succes si sa aiba si un pret decent, pentru orice buzunar. Unul din aceste branduri, romanesti si indragite, este Farmec, si ma bucur ca sunt mereu la curent cu noile trenduri si au mereu in potrofoliu produse noi.

O gama pe care mi-am dorit sa o incerc inca de la aparitie a fost Aslavital Mineralactiv, asa ca am fost foarte fericita si curioasa cand au intrat in posesia mea 3 produse in aceasta gama. Toate produsele din aceasta gama au o formula unica si originala cu Argila 100% naturala si Cobiodefender EMR, ce promit a reduce efectele poluarii prin stress urban, a poluarii electronice si a radiatiilor UV. In plus, aceste produse sunt recomandate pentru utilizarea zilnica sau saptamanala, pentru toate tipurile de ten si pentru categoria de varsta intre 25-55+.


Primul produs incercat a fost masca detoxifianta peel-off cu carbune. Desi nu este prima aparitie pe piata a unui astfel de produs, am apreciat ca am gasit si un produs romanesc, cu ingrediente safe, pe care sa il pot folosi fara nicio frica. Masca a ajuns, cu rapiditate, in preferatele mele, si o sa va zic si de ce. Aceasta masca este o masca neagra, ce promite purificarea si detoxifierea tenului. Se aplica in strat uniform pe ten, de grosime medie, evitand zona ochilor si a gurii si se lasa sa actioneze 10-15 minute sau pana la uscarea completa. Dupa ce se usuca si se formeaza un film elastic, se indeparteaza pornind de la barbie, catre frunte. Mi-a placut foarte mult ca nu are un miros neplacut, ca se aplica cu usurinta (eu folosesc o pensula de fond de ten pentru aplicarea sa), ca se usuca uniform si rapid, cam 15-20 de minute in cazul meu, folosind un stat destul de grosut. Dupa ce se usuca, se indeparteaza cu usurinta, indepartand in acelasi timp si celulele moarte de la suprafata pielii, insa fara a crea durere sau neplaceri si fara a smulge si puful fin de pe fata. Eu folosesc aceasta masca o data pe saptamana, si efectele sale se vad de fiecare data.




Ca si crema de fata, am incercat crema antirid antipoluare SPF 10, o crema special conceputa pentru a putea fi folosita si pentru un ten sensibil, cu ingrediente cu actiune antirid si protectie solara. Va zic de la inceput ca protectia solara este destul de mica, dar mereu am zis ca este bine chiar si 10, decat deloc. Crema are in compozitie, pe langa argila si extractul marin Ciobidefender EMR, si ulei de orez, acid feluric si vitamina E, ingrediente care previn imbatranirea prematura a pielii si o protejeaza impotriva radicalilor liberi, dar si uleiuri naturale (squalane, soia, shea), care refac echilibrul hidra-lipidic al epidermei, diminueaza ridurile si redau supletea si fermitatea tenului. Crema vine intr-un borcanel de sticla, are o textura destul de usoara si un miros foarte placut si delicat. Desi nu este cel mai igienic mod de ambalare, eu folosesc betisoare vatuite sa scot produsul din borcanel, asa ca nu ma mai deranjeaza atat de tare acest aspect. Crema se absoarbe foarte usor in piele, nelanad in urma un filtru gras. Eu o folosesc in fiecare dimineata, evitand zona ochilor si masand usor pana la absorbtie, iar apoi folosesc un BB cream cu SPF mai marisor, pentru a fi sigura ca imi protejez corespunzator tenul.






Un nou pas un rutina mea de ingrijire il reprezinta fiolele hidratante detox. Pana acum nu am mai folosit fiole pentru ingrijirea tenului, asadar nu stiam la ce sa ma astept cand am inceput sa le folosesc, dar a fost dragoste la prima utilizare. Fiolele au 2 ml fiecare si vin intr-un set de 7, recomandandu-se a se folosi zilnic, dimineata, pe fata, gat, decolteu si maini. Desi initial am fost putin speriata din cauza ca fiolele sunt de sticla, am gasit in pachet o protectie de silicon pentru a nu ma rani in timpul deschiderii, asa ca frica mea s-a evporat dupa prima utilizare. Cantitatea este ideala pentru o utilizare, iar procesul in sine e tare placut. Serul din fiola intra super rapid in piele, se absoarbe fara a lasa tenul lipicios si lasa in urma o piele hidratata, moale si catifelata. Argila si cafeina absorb si elimina toxinele, acidul hialuronic mentine apa in piele, iar derivatul bipeptidic Syn UP creste rezistenta pielii la deshidratare. Cred ca si tenul nostru are nevoie de o cura de detoxifiere, iar aceste fiole si-au facut treaba cu succes.







Ma declar incantata si multumita de toate produsele incercate si imi doresc sa incerc si celelalte produse din gama Mineralactiv. Voi ati incercat aceasta gama?

Kiss Kiss.

Share:

11 comentarii

  1. Sunt fan Farmec, dar aceste produse nu le-am incercat!
    Abia astept sa le incerc si eu!
    Multumesc de sfaturi si recomandari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Prima rezoluție în materie de ten pe 2019 va fi sa folosesc fiolele anti-detox. Am auzit de ele și multe prietene le folosesc cu succes asa ca le-am trecut deja în lista de cumpărături 🛒

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, eu am crema de fata ultraprotectoare cu SPF 50 si sunt multumita de ea doar ca imi lasa un filtru gras pe piele dupa aplicare si imi luceste fata, in rest numai de bine. O folosesc zilnic si in perioada asta cand frigul imi usuca pielea mi-a prins tare bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am auzit numai lucruri bune despre aceasta gama, o sa o testez si eu. Sa ai un an nou fericit si productiv!😇

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu pur și simplu iubesc produsele farmec

    RăspundețiȘtergere
  6. Fiolele cred ca m-ar incanta cel mai tare! Mereu apreciez produsele de genul, sunt mai concentrate si mai eficiente!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am multe produse Farmec pe care le folosesc, insa pe acestea nu le-am incercat. Ma tenteaza masca cu carbune :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Masca si crema le-am incercat si eu si au urcat rapid in topul preferintelor mele. Masca e preferata mea din gama asta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu stiam ca au si cei de la Aslanvital produse cu carbune. Ma incanta masca tip peel off

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt tare bune produsele lor. Imi doresc sa incerc si eu cat mai multe produse de la ei. Pana acum m-am rasfatat doar cu pudra de argila si cu crema de zi

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am mai folosit de ceva ani acest brand, dar ma tenteaza acum. :)

    RăspundețiȘtergere