2019 Reading Challenge - Cate carti mi-am propus sa citesc anul acesta si cate am citit anul trecut

Buna dragilor,

Fiind primul articol de pe blog pentru acest an, vreau sa va urez un An Nou plin de bucurie si iubire. Astea fiind spuse, continuam traditia de anul trecut si sa spun cum sta treaba cu lectura.

In primul rand, sa ne uitam la anul 2018. Mi-am propus sa citesc 70 de carti, fiindca in 2017 am citit 65 si am zis ca mai reusesc sa mai bag inca 5. Am citit... fix 55 de carti, iar situatia sta cam asa:



Fiindca in 2018 n-am reusit sa citesc 70 de carti, asa cum mi-am propus, in 2019 am decis sa citesc... ati ghicit, tot 70 de carti, si sper ca de data asta sa fiu pe baricade. Asta ar insemna ca trebuie sa citesc cate 1 carte si jumatate pe saptamana, conform ziselor lor.


Ca sa reusesc sa fac asta, ba chiar sa bifez mai multe carti, mi-am facut si planul de batalie: sa nu mai pierd timp aiurea pe SM, sa nu ma mai fure peisajul pe YT cu orele. Primul pas a fost deja facut - mi-am dezinstalat un joc de pe telefon, deci viitorul suna bine.

Voi cate carti vreti sa cititi in 2019?

Kiss Kiss.

Share:

17 comentarii

  1. eu mi-am propus sa citesc in 2018 65 de carti si am reusit 82. anul asta am zis ca vreau sa incerc 75. eu zic ca e realizabil

    RăspundețiȘtergere
  2. 1 mare si buna :)) compendiul de specialitati medico-chirurgicale de 1000+ pagini pentru rezi..de cate ori se poate :)
    Succes cu lista ta de carti pentru 2019

    RăspundețiȘtergere
  3. Succes. La cat mai multe. Eu nu am citit atatea carti de cand sunt,daramite intr.un an.Maiculitaaa. As vrea totusi sa incep sa citesc Biblia,n.am pus mana pe ea deloc...insa imi doresc sa o citesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow ce numar impresionant. Mi-as dori si eu sa citesc mai multe ,dar eu de obicei citesc cam o carte pe luna, depinde si cat e de groasa, dar cam asa. In 2018 am citi 9 carti :)) pe 2019 imi propun sa citesc 10 carti :) Glumesc... sper sa reusesc sa citesc mai mult, dar 70 in nici un caz n=am sa pot citi, poate doar cand o sa ajung la pensie :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am fost ceva mai realista. 36 de carti am setat, m-am gandit ca e un target acceptabil. :)) anul asta am setat prin august 15 si am depasit ;) spor la lecturi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Niciodată nu mi-am propus un număr de cărți ci doar titluri:)
    Nu am tinut contul nici celor pe care le-am citit în 2018. Planul este bun si o sa ma gandesc si eu la un număr:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Hey, super challenge! Eu mi-as dori macaro carte pe luna sa citesc! Mult succes!
    Care este top 5 carti favorite din 2018? Mersi

    RăspundețiȘtergere
  8. Sper să reușești să citești și în 2019 cât mai multe cărți! La mine au fost cam 47 în 2018, mai puține ca în 2017 când trecusem de targetul meu de 80. :)) În 2019 îmi propun 30, dar sper să pot trece de 40-50. Să vedem ce timp-organizare voi avea în 2019 când vine vorba de lecturi. 😘

    RăspundețiȘtergere
  9. Wow, o adevarata pasiune zace in tine! Bravo! La cat mai multe carti, la cat mai multe recenzii si povesti uimitoare.

    RăspundețiȘtergere
  10. Îți doresc spor. Și eu îmi propun să reiau lectura anul acesta. Piticul meu îmi mănâncă tot timpul. :(

    RăspundețiȘtergere
  11. Mi-am setat in jur de 50 de carti anul asta :) dar o sa ma pot apuca de citit pe bune abia dupa ce termin sesiunea :(.

    RăspundețiȘtergere